Şimdi Ara

3 Araç Arasında Kaldım (golf IV carisma Gen2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada yazdığım gibi Golf IV , Mitsubishi Carisma 1.6 Avance VE Proton GEN-2 arasında kaldım şu anki aracım 2.0 vectra b 1.6 motora düşmek için satıyorum sizce en mantıklısı hangisidir veya 18 bin tl civarı önereceğiniz başka araçlar Yardım Ederseniz Sevinirim.

• carismadan şaşma bağımsız süspansiyonları mukemmel sene 2013 olacak halen c ve d sınıfın da rakıbı yok bu konuda.
  • GOLF IV
  • golf 4 bencede güzel ama 8v olanları korkutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-smart-forfour-1.5-acil-ihtiyactan-dolayi-satilik-101267957/detay

Teşekkürler ama Düşünmeyeceğim bir otomobil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfbtr -- 28 Kasım 2012; 22:57:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıralamam;
    1.golf 4
    2.carizma 1.6 avance (temizine 15 000 fazla verilmez.)
    3.gen 2
  • Carismaya 14 den fazla vermem.Gen-2 hayatta almam çok çok uygun olması lazım çünkü satması çok zor piyasası yok.İçlerinde golf 4 mantıklı duruyor bugün alsan yarın satarsın o derece.Dediğim gibi carismanın edeceği 13-14 civarı.
  • carisma yerine 2006-2007 model lancer bulabilirsin o bütçeye
  • Tabii ki Carisma diyorum ! Diğerlerinden daha üstün bir araba ,Tek eksiği 2. el değeri bakımından hakkını alamayan bir araba olmasıdır Şahsen 1.6 'dan ziyade 1.8 GDi motor 20 ile 30 bin km'de bir tane bulsam hiç affetmezdim fakat öyle bir Carisma bulmak ne yazık ki şuan da samanlıkta iğne aramaya benziyor.Hem az yakıt , hem doyurucu performans hem de Konforu ve sorunsuzluğu bir ara da veren nadir ve sağlam arabalardan biridir...
  • aslında golfün motorunu taşıyan tip genişlik anlamında carismaya benzeyen bir araç var fakat sizin listenizde yok daha doğrusu 2 araç var birisi a4 octavia diğeri seat toledo

3 Araç Arasında Kaldım (golf IV  carisma Gen2)

• Toledo bulabiliyorsan temiz bu paralara direkt git al.
  • 8v golf senin vectra dan fazla yakar bence hiç bulaşma farklılık olsun diyorsan carisma al.
  • diğerlerini kullanmadığım için pek bilmiyorum ama golf kullandım 2004 modelini. Konfor olarak yol tutuşu olarak iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

aslında golfün motorunu taşıyan tip genişlik anlamında carismaya benzeyen bir araç var fakat sizin listenizde yok daha doğrusu 2 araç var birisi a4 octavia diğeri seat toledo

skoda tipini sevmiyorum a4 güzel ama parça filan audi sonucta ondanda uzak durdum seat toledo ise pek incelemedim ama güzel görünüyor mantıklı olabilir

• En az 2 yıl binerim aldığım arabaya sorunu olmazsa golf 4 güzel görünüyor ama biraz piyasası cok yüksek ederinin üstünde hele 8 valf liler etmez o parayı temiz bir 16v bulursam alırım. Carisma ise vectrayı alırkende aklımda vardı opsiyonel sunroof filan cezbedici bi araç ama şanzımanı renault olduğunu duydum onun için soğudum. gen-2 tipi gayet güzel motoru iyi lotus üretti diyolar kullanıcı yorumları cok olumlu onun için ekledim ama 2. el sıkıntısı ve bide markadan dolayı almam. Seat toledo ve lancer e de bakarım artık kolay deil araba almak türkiyede ekonomik olacak, parçası olacak, 2. eli olacak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfbtr

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

aslında golfün motorunu taşıyan tip genişlik anlamında carismaya benzeyen bir araç var fakat sizin listenizde yok daha doğrusu 2 araç var birisi a4 octavia diğeri seat toledo

skoda tipini sevmiyorum a4 güzel ama parça filan audi sonucta ondanda uzak durdum seat toledo ise pek incelemedim ama güzel görünüyor mantıklı olabilir

a4 den kastım audi değil resimdeki skoda octavia nın kasa kodu a4 dür şu an satılan a5 o nedenle a4 yazdım ama incelemnizi öneririm özellikle collection paketinde yok yok

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-full-plus-full-masrafsiz-collection-plus-1.6-105976310/detay

• 3 yıldır Golf 4 kullanıyorum aracım 8 valf Hitler motor daha önce benımde Vectra CD 2.0 aracım vardı artı ve eksilerini yazayım sana..

Tüketim olarak Vectra ile ş.içi 11 litre yakardım Golf le 10 litre yakıyorum çok fark yok.16v de kullandım 5-6ay oda 9,5 ltre yakıyodu 8 valflede onun arasında ne performasn nede yakıt olarak çok fark yok.

Performans olarak Vectra 2.0 olması itibariyle daha iyiydi özellikle otobanda daha rahat gidiyordu üst hızlarda.

Golf 4 diğer açılardan C sınıfı olmasına ragmen Vectra kadar konforlu ve donanımlı (Comfortline aracım) malzeme kalitesi ve işçilik olarak benım gibi detay sevıyorsanız cidden kaliteli ve Vw nin özendiği bir araç açıkçası vectradan iyi bu konuda.sürüşü çok rahat.

Karoser açısından bakarsak ben çok temiz bakarım arabalarıma 17 jant ve yay var 89binde arabam dışardan o kadar çok bakan soran oluyorki illallah ediyor insan ulan 22-23 liralık arabanın ne hastası varmış diyorum hoşumada gidiyor :) polisin biri çevirme bahanesiyle satmam için durdurup inatla pazarlık bile yaptı.

Piyasası pahalıdır katılıyorum ama bu kalitede tasarımı yaşına ragmen güncel kalan başka bi araba olsa bu paraya bende gider onu alırım.Opel astranın temizine 19-20 isteniyorsa bende Golfün temizini 22 - 23 e çatır çatır satarım malesef piyasa böyle türkiyede her araba pahalı hele almansa.

son olarak alabılırsınız beğenmesseniz satarsınız Golf 4 ü satmaktan daha kolay bişey yoktur . sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rene54 -- 29 Kasım 2012; 16:29:52 >

• Golf 4 en keyiflisi ancak 18binlere temizini bulmak zor olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.