Şimdi Ara

3 arac arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz tavsiyeleriniz icin tskler simdiden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CorsaD2011

2011 model 75 hp dizel Corsa sahibiyim. Teknik oz bilgilerinde corsa lastik olculeri yanlış yazılmış. Corsada 15 ve 16 inç jant vardir. Poloyu hız sabitleyici olmadığı,yüksek vergi ve kabini uç seçenek arasında en dar seçenek olduğu için elerim. İ20yi de c sınıfı stationwagon ağırlığına sahip olduğu için elerim. Hız sabitleyici, düşük vergi ve sorunsuzluk için Corsa tavsiye ederim.
     3 arac arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz tavsiyeleriniz icin tskler simdiden

Agirligindan dolayi araba eliyorsan atv kullan ...

Kamyon ve otobuslerin yanindan gecerken leylek gibi sallanmaktan yolda seritler arasinda gezinmekten hoslaniyor olmalisin.

Arabada can tasiyorsun araba dedigin yere saglam basacak. Varsin az fazla yaksin ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Butun arastirmalarim sonucu kararimi verdim gibi clio 1.5 dci 2014 gt line(16v)modeli bu segmentteki sahsen.en iyi arac oldugunu gordum.donanim performan yakit gorsel eksilerini arastirinca malzeme ses yalitimi ruzgar almasi ve fazla elektronik olmasi olabilir ama bunlari ben sorun etmicem cunku benim ic9n donanim6 hava yastigi elek klima elekteonik ekran tol bil hiz sabit ve daha bircok ozellik yakittada 1. Bu arada 1.2 turbo gtlineda cok ama cok.super bi cok rakibine far atiyor sizonde bu 2 araci incemenizi tavsiye ederektwn butun yorum yapan yapmayan herkeze tslerimi sunuyorum.
    Arastirmalarim ve sonuclarim hakkinda isteyenlerle bilgilerimi paylasabilir tartisabilirim allaha emanet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.