Bildirim
3 arac arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz tavsiyeleriniz icin tskler simdiden (2. sayfa)
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Butun arastirmalarim sonucu kararimi verdim gibi clio 1.5 dci 2014 gt line(16v)modeli bu segmentteki sahsen.en iyi arac oldugunu gordum.donanim performan yakit gorsel eksilerini arastirinca malzeme ses yalitimi ruzgar almasi ve fazla elektronik olmasi olabilir ama bunlari ben sorun etmicem cunku benim ic9n donanim6 hava yastigi elek klima elekteonik ekran tol bil hiz sabit ve daha bircok ozellik yakittada 1. Bu arada 1.2 turbo gtlineda cok ama cok.super bi cok rakibine far atiyor sizonde bu 2 araci incemenizi tavsiye ederektwn butun yorum yapan yapmayan herkeze tslerimi sunuyorum.
Arastirmalarim ve sonuclarim hakkinda isteyenlerle bilgilerimi paylasabilir tartisabilirim allaha emanet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X