Şimdi Ara

3 Ay Digiturk Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LG Smart TV alana 3 ay digiturk bedava oluyor , Konu şuanda güncel duruma geldi.Ben kullandım ve iptal ettim. Şan devam ediyorum bilgim yok.

-Digitürk kampanyasında tüm kanallar açık olarak sunuluyor.

- Başvuru sırasında Tv geldikten vr kurulumu yapıldıktan sonrahttp://www.lg-digiturkpromo.com/index.html burdaki adresten formu doldurun en gec 1 hafta sonra sms ile şifre gelecek.

- Şifre geldikten sonra Digituk mh arayın Kampanyadan yararlanmak istiyorum şifrem geldi diyin. En gec 2 gün sonra digituk servis gelip kurulum yapacak.

- Kurulum sırasında şifre istenecek. Kurulum bittikten 1 saat sonra kanalların açılması için sizi arayıp şifreyi isticekler.3ay hiçbir ücret ödemeden kullanıyorsunuz.

- Kampanya kapsamında verilen kutu. Digitürk +plus(isterseniz Digituk IQ kutu veriliyor)

- Verilen herseyi saklayınız. 3 ay sonra iptal etmek istiyorsanız verilen tüm ürünleri iade edeceksiniz

- Sorusu olan konuya cevap yazabilir.Umarim yardimci olabilmişimdir.

Paketlet
    -----
    Digitürk plus , (Digitürk IQ)

3 aylık “Giriş Paketi”
    3 aylık 5 adet “Keyif Paketi” (1-Belgesel, 2-Çocuk, 3-Sporsever, 4-Müzik ve Eğlence, 5-Haber ve Dünya)
    3 aylık “Film Paketi”
    3 aylık “Dizi Paketi”
    1 aylık “Lig TV Taraftar Paketi”
    3 aylık “Spor Extra Paketi”

30 TL aktivasyon ücreti bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer1578 -- 5 Eylül 2014; 13:42:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://sendenogreniyorum.com/lgpromo/terms.html

Taahhütle alakalı bir madde yazmıyor.

Yalnızca;

quote:

Digiturk kurulumları Digiturk Teknik Servisi tarafından gerçekleştirilecektir. Kurulum yapılan adresin şehir merkezinin dışında, köy veya kasabada olduğu durumlarda yol ücreti; 20 metreden fazla kablo kullanımı gerektirecek durumlarda metre başına 1 TL ücret kurulumu yapan Digiturk Teknik Servisi tarafından alınacaktır. Digiturk üyeliğinin 30 TL aktivasyon bedeli müşteriye aittir ve kurulumu yapan Digiturk Teknik Servisine ödenecektir. Üyelik aktivasyonu Digiturk’ün iç kurallarına tabidir, üyelik sözleşmesinin imzalanması gerekebilir.

• Evet, üç aylık bir tanıtım kampanyası. Taahhütle alakalı bir madde bulunmadığından, hediye olarak verilen süre dolduğunda, iptal etme hakkınız mevcut. Yalnızca kurulumdan sonra 30 lira aktivasyon bedeli ödeyeceksiniz. Uzun vadeli olarak Digitürk kullanmayı düşünüyorsanız, iyi bir başlangıç imkanı. Kampanya bitiminde iptal etmek istiyorum diyerek, indirimli şekilde bazı paketleri de alma fırsatınız olabilir.
  • koalaxy kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.

• banada lg den msj geldi.şöyle bir durum var arkadaslar.aldıgım tv yi dükkana götürdüm şimdi dükkan ticari diye bunlar gelip kurmaz.evde panasonıc l50etw60 var.bu tvye kurarlar mı?uydu alıcısı mı veriyolar yoksa kart felanmı takıyolar.sadece lg cihazlarla felan mı uyumlu yaptıkları şey?birde 3 ay sonunda ıptal ıcın felan ugrastırıyorlar mı?son aktıvasyon tarıhıde yarın.acele cevap arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 555298

banada lg den msj geldi.şöyle bir durum var arkadaslar.aldıgım tv yi dükkana götürdüm şimdi dükkan ticari diye bunlar gelip kurmaz.evde panasonıc l50etw60 var.bu tvye kurarlar mı?uydu alıcısı mı veriyolar yoksa kart felanmı takıyolar.sadece lg cihazlarla felan mı uyumlu yaptıkları şey?birde 3 ay sonunda ıptal ıcın felan ugrastırıyorlar mı?son aktıvasyon tarıhıde yarın.acele cevap arkadaslar?

Hocam ben aldım ve 3 ay boyunca kullandım. LG ile olan bir kampanya olduğu için sadece LG markalı tv lerde geçerli oluyor. Ticaride olsa kurarlar çünkü bu bir kampanya. Digitürk +plus kutu veriyorlar ve kart veriyorlar. Kartı kutuyla eleştiriyorlar. Yaklaşık 1 saat sürüyor. 3 ay sonunda kapattirmazsaniz paket ücreti ödüyorsunuz. 1 hafta kala iptal başvurusu yapın. Ben iptal başvurusu yaptığımda hiç ugrastirmadilar.

• lg tvye kurdurmanın manası yokki şimdi kurulum yapcaklar diye lg tvyımı getıreyım eve 1 saatliğine..
  • quote:

lg tvye kurdurmanın manası yokki şimdi kurulum yapcaklar diye lg tvyımı getıreyım eve 1 saatliğine..

Kampanya LG ile Digiturk arasında.
  • kampanya devam ediyor mu
  • devam ediyorki bana mesaj geldi.bugun aktıvasyon için son tarih.aradım kurulum için gelicekler.umarım kurulumda ugrastırmadıkları gibi iptaldede uğrastırmazlar.bu arada canak kurdurcam bunun için ücret vercek miyiz?iptal ettirdiğimde canagı felanda istiyorlar mı?veya ucret?
  • şartlar kısmını okuduğumda kampanyadan faydalanılarak alınan üründe iade kabul edilmeyecektir kısmı ne ifade ediyor?
  • quote:

şartlar kısmını okuduğumda kampanyadan faydalanılarak alınan üründe iade kabul edilmeyecektir kısmı ne ifade ediyor?

Yani ürünü kurdurduktan sonra iade edemeyeceksiniz anlamına geliyor.
  • Üyelik iptalinde ne yaapcaz iade etmicez mi anlamadim:)cihazlar bizde kalacak onlara para felanmi vercez?

• 3ay sonra iptal etmek istiyorsan , Size verilen tüm ürünleri iade etmen gerekiyor.
  • quote:

devam ediyorki bana mesaj geldi.bugun aktıvasyon için son tarih.aradım kurulum için gelicekler.umarım kurulumda ugrastırmadıkları gibi iptaldede uğrastırmazlar.bu arada canak kurdurcam bunun için ücret vercek miyiz?iptal ettirdiğimde canagı felanda istiyorlar mı?veya ucret?

iptal ettiğiniz zaman size verilen tüm ürünleri iade edeceksiniz.
  • Canagida mi etcez bende kirdurmayi düşünüyorum.etceksek eğer hotbird uydusunun canagini baglatayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arc35

Canagida mi etcez bende kirdurmayi düşünüyorum.etceksek eğer hotbird uydusunun canagini baglatayim

Çanak hakkında malesef bilgim yok.
  • 3 ay kullanıp iptal ettiren var mı;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

3 ay kullanıp iptal ettiren var mı;?

Kullandım ve iptal ettirdim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

3 ay kullanıp iptal ettiren var mı;?

Kullandım ve iptal ettirdim .

lg yi aradım kampanya bitmiş ama sitesinde formu doldurdum.mesaj gönderilecek dedi.

kurulumda 30tl ödeniyor bu kampanyada kapattırınca çanak bizde mi kalıyor. ?
    kapattırmazsa 3 ay sonunda normal fiyat üzerinden mi devam ediyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.