Şimdi Ara

3 Ay ücretsiz Spotify Premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya ara ara geliyordu bilgi vermek istedim.

Ben bir türlü alamadım fake mail eski mail denedim hata alıyorum.

Bana da bir tane premium hesap verirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrxx -- 10 Aralık 2024; 23:7:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• androidciler "spotify full apk" yazınca google 'da, sınırsız beleş spotify kullanabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Sonra banka kredisi kullanıldı kartımdan harcama oldu dolandırıldım diye ağlayıp suçu bankaya atarlar.(Sözüm size değil genel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 0:5:54 >

Hepsi patlamış hocam büyük önlem almışlar hiçbiri çalışmıyor, ben de bir süredir o şekilde kullanıyordum, mesela favorilerinize eklediğiniz kitaplıkları göstermiyor podcast listelerini göstermiyor falan, sıkıntı.Bende aile paketi aldım kuzenlerle paylaştık.

• revanced manager indirin onun içerisinde reklamsız youtube-youtube music,spotify ve daha bir çok şey mevcut.

• Adam fırsat olduğunu düşündüğü bir şeyi paylaşıyor onun altına beleş, illegal kullanma yöntemlerinden bahsediyorlar anlamsız anlamsız. Bir oyun indirime girince torrentten çek demekle aynı şey.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    tamam onu da yazıyoz oyun altında, hem herkes illegal kullancak diye bişey yok, birileri para vermeli yoksa şirket batar, teşekkürler @zero fear, sayende beleş kullanıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avira Premium 3 ay BEDAVA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Ne Spotify ne de başka bir içerik servisine aboneliğim yok. Benim demek istediğim biz para veriyoruz başkası beleş kullanıyor değil, SF'ın içinin boşaltılması.

Aboneliğim olsaydı bile seve seve helal ederdim hakkımı, sıkıntı yok. Aldığım hizmet önemli benim için başkaları değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.