< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrxx -- 10 Aralık 2024; 23:7:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 Ay ücretsiz Spotify Premium
-
-
androidciler "spotify full apk" yazınca google 'da, sınırsız beleş spotify kullanabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonra banka kredisi kullanıldı kartımdan harcama oldu dolandırıldım diye ağlayıp suçu bankaya atarlar.(Sözüm size değil genel)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 0:5:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi patlamış hocam büyük önlem almışlar hiçbiri çalışmıyor, ben de bir süredir o şekilde kullanıyordum, mesela favorilerinize eklediğiniz kitaplıkları göstermiyor podcast listelerini göstermiyor falan, sıkıntı.Bende aile paketi aldım kuzenlerle paylaştık.
-
revanced manager indirin onun içerisinde reklamsız youtube-youtube music,spotify ve daha bir çok şey mevcut.
-
Adam fırsat olduğunu düşündüğü bir şeyi paylaşıyor onun altına beleş, illegal kullanma yöntemlerinden bahsediyorlar anlamsız anlamsız. Bir oyun indirime girince torrentten çek demekle aynı şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam onu da yazıyoz oyun altında, hem herkes illegal kullancak diye bişey yok, birileri para vermeli yoksa şirket batar, teşekkürler @zero fear, sayende beleş kullanıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne Spotify ne de başka bir içerik servisine aboneliğim yok. Benim demek istediğim biz para veriyoruz başkası beleş kullanıyor değil, SF'ın içinin boşaltılması.
Aboneliğim olsaydı bile seve seve helal ederdim hakkımı, sıkıntı yok. Aldığım hizmet önemli benim için başkaları değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sonra banka kredisi kullanıldı kartımdan harcama oldu dolandırıldım diye ağlayıp suçu bankaya atarlar.(Sözüm size değil genel) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X