Şimdi Ara

3 Aydır Kafayı Yedim. Lütfen Karar Vermeme Yardımcı Olun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

quote:

Orijinalden alıntı: yang wenli

biraz daha bekle martta 3D tvler yagacak piyasaya.

güzeldi

onlar da alinabilecek halde hazir olunca 4D cikacak olur, biraz daha beklersin yine, boylece dert mert kalmaz.

• Hocam böyle düşünmeye devam edersen 3 ay değil 3 sene daha tv alamassın!

Dünyada mükemmel bir tv yok bunu anlamak lazım en kaliteli panel diye alırsın 3*5 ay sonra arıza yapar en kötü denilen panelide alırsın muhteşem görüntü verir !

Yorumlara göre düşünme mantığını dinle alacağın firmanın garanti şartlarını servis vs sini öğren ürünü al başka türlü işin içinden çıkamazssın !

Aldığım 5 paneldede kimseyi dinlemedim gittim kontrol ettim izledim aldım geldim sonuçmu 5 paneldede sorun yaşamadım tabiki 2 yılı geçince panellerin ne olacağı mechul bu sebeble bahsettiğin paraya ürün alma hata edersin !!!

Hesaplı tvlerden asla vaz geçme yorumlarda herkes farklı yazabiliyor ama şuna emin ol %80 kötü görüntü var diyenlerin kablo ve tv bağlantıları iyi değildir bende kötü gösteriyor diye ilk aldığımda kızmıştım kablolar değişince sorun falan kalmadı!

Özetle ucuz bir tane al seyret pahalı ürünler için henüz lcd ve led tvler bebek misali halen emekleme sürecini geçemediler!

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Samsung 653 serisi öneririm.

+121242424242
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breathex

quote:

Orijinalden alıntı: cealy

Tek bir satıcıya bağlı kalmayın bence. Değişik alternatifleri de gözden geçirin. Özellikle Philips marka için....

Haklısınız, olması gereken de bu ama İstanbul Bilişim ile diğerleri arasında fiyatlar neredeyse uçurum kadar. Ayrıca kredi kartı taksitlendirme olayı da çok güzel, neredeyse bütün kartlara 12 aya kadar vade farksız taksit yapıyor, 36 aya kadar çıkıyor bu rakam vade farkları eklenince.

illa sizin durumunuz icin demiyorum, yalniz su var;
    "neredeyse bütün kartlara 12 aya kadar vade farksız taksit yapıyor," diyorsunuz ama magazalar genelde hemen altina da ekliyor kocaman - NAkit alimlarda %5 indirim !!!!

demek ki gercek fiyati %5 daha dusuk, adamlar yaklasik %5 vade farki uyguluyor!
    bu gozle bakin, pazarlama taktiklerine..

muhendis- analitik mantiga sahip olup, bu kampanyalari gorur gormez bunu demeyen adam olmamali bence...

adam sonra da bunu hem de 2 kampanya birden yapiyomus gibi duyuruyor ;
    hem vade farksiz ... hem de nakitte indirim! lafa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 4 Mart 2010; 18:54:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cealy

Tek bir satıcıya bağlı kalmayın bence. Değişik alternatifleri de gözden geçirin. Özellikle Philips marka için....

Haklısınız, olması gereken de bu ama İstanbul Bilişim ile diğerleri arasında fiyatlar neredeyse uçurum kadar. Ayrıca kredi kartı taksitlendirme olayı da çok güzel, neredeyse bütün kartlara 12 aya kadar vade farksız taksit yapıyor, 36 aya kadar çıkıyor bu rakam vade farkları eklenince.

illa sizin durumunuz icin demiyorum, yalniz su var;
    "neredeyse bütün kartlara 12 aya kadar vade farksız taksit yapıyor," diyorsunuz ama magazalar genelde hemen altina da ekliyor kocaman - NAkit alimlarda %5 indirim !!!!

demek ki gercek fiyati %5 daha dusuk, adamlar yaklasik %5 vade farki uyguluyor!
    bu gozle bakin, pazarlama taktiklerine..

muhendis- analitik mantiga sahip olup, bu kampanyalari gorur gormez bunu demeyen adam olmamali bence...

adam sonra da bunu hem de 2 kampanya birden yapiyomus gibi duyuruyor ;
    hem vade farksiz ... hem de nakitte indirim! lafa bak

Kötünün iyisi diyelim o zaman. Firmaya güvenim oluştu bir kere ama 5% nakit örneği doğru ve güzeldi

@andy1 'in söyledikleri de çok mantıklı. Mart ayı içinde sonuçlandıracağım inşallah, şu Philips'in 2010 modelleri de bir gelsin önümüzdeki hafta, aklımda kalacak yoksa o modellerden önce bir tv alırsam, biliyorum kendimi

• İlla LED olsun diyorsan onu bilemem ama Philips 96 yerine 97 serisine yönelirsen onlarda ambilight 3 var. Fiyat farkını bilmiyorum ama şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentenced

İlla LED olsun diyorsan onu bilemem ama Philips 96 yerine 97 serisine yönelirsen onlarda ambilight 3 var. Fiyat farkını bilmiyorum ama şu anda.

Ambilight 2 ve 3 arasındaki fark nedir?
  • quote:

quote:

İlla LED olsun diyorsan onu bilemem ama Philips 96 yerine 97 serisine yönelirsen onlarda ambilight 3 var. Fiyat farkını bilmiyorum ama şu anda.

İlk mesajımda yanlışlık varmış şimdi farkettim. 9664 LCD, 9704 ise LED LCD. Aralarındaki farklar panel ve ambilight versiyonu. 9704 lerde Sharp panel var ve 40", 46" ve 52" ekran boyları mevcut. Ambilight 3 ün 2 den farkı sadece yanlardan değil üst kısımdan da led aydınlatması yapılması. Philipsin sitesinde hem ambilight 2 hemde 3 için önizleme videoları var. Ordan karşılaştırma yapabilirsin.

Yalnız aralarında baya bi fiyat farkı varmış. Bence değmez. 96 serisi de işini hayli hayli görür.

• quote:

quote:

quote:

İlk mesajımda yanlışlık varmış şimdi farkettim. 9664 LCD, 9704 ise LED LCD. Aralarındaki farklar panel ve ambilight versiyonu. 9704 lerde Sharp panel var ve 40", 46" ve 52" ekran boyları mevcut. Ambilight 3 ün 2 den farkı sadece yanlardan değil üst kısımdan da led aydınlatması yapılması. Philipsin sitesinde hem ambilight 2 hemde 3 için önizleme videoları var. Ordan karşılaştırma yapabilirsin.

Yalnız aralarında baya bi fiyat farkı varmış. Bence değmez. 96 serisi de işini hayli hayli görür.

peki 9664 LCD hangi paneli kullaniyor? ips mi yani..
    sharp panelli 97 serisi ise ve 40inchse pva panel kullaniyor o zaman?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.