Oyunlarin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 aylık Game Pass aboneliği 1 dolar oldu: Sadece Türkiye'de geçerli değil! (3. sayfa)
-
-
Çatır çatır 12 aylık gamepass 180 tl satıp bir aylik6 tl ye ultimate verip bütün üyeliği ultimate çevirdi adamalar millet 2_3 yıllık abonelikler aldı hala neyin peşindeyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 5 Aralık 2020; 17:28:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarz kampanyaları değerlendirmek yerine üye olup kredi kartı iptal edenler, her ay yeni kart ile hesap oluşturanlar var olduğu sürece biz böyle durumlara daha çok düşeriz.
-
5,90' a düştüydü. Yakalayamadık
-
Bize de Ramazan bayramında indirim yapsınlar -
wargaming amazon ile olan kampanyasında bizi dahil etmedi, hırıstiyanlarla ilgisi var mı bilmem ama son zamanlarda bize indirim yapmıyorlar.
-
bae hindistan hristiyanlarla ilgisi var yazmışsınız ))
-
Hala indirimi getirmemek Türkiye’de oyuncu dostu Xbox yakışmadı Sony yaptığını yapıyorlar -
Diğer milletlerden de böyle şeyler yapan binlerce kişi var. Ayrıca Türk milletine şerefsiz demek senin haddine değil, eleştiri yaparken neyden bahsettiğini iyi düşün
-
katılıyorum.
Ayrıca Microsoft isterse bunu iptal edebilirdi. Kredi kartından rahatlıkla tespit edebilir. Aliexpressten indirim kodunu alıp yeni üyeliklerde kullanamamak gibi. Eğer böyle bir açık varsa insanlar kullanır limse kimseye laf edemez. Pandemide insanlar kısa çalışma ya da ücretsiz izin yüzünden maaşları nı tam alamadı. O yüzden insanları yargılamayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aldım 3 aylık üyelik 5.99
-
Arkadaşlar ben yaklaşık 4 gün önce satın aldım ultimate üyeliği ve satın alma aşamasında 2 ay da ücretsiz olacağını belirtti. Satın aldıktan sonra 5 liraya 3 aylık aboneliğim oldum. Otomatik yenilenme kısmından kontrol edebilirsiniz. Bizim ülkemizde de var bu durum ama reklamı yok.
-
Yalnız sadece türkiye yok bu kampanyada birleşik arap emirlikleri ve israil game pass sitelerinde bile var kabul edin aptal yerine konuluyoruz xbox türkiye yetkilileri de 3 maymunu oynuyor
-
Hala indrim yok,rezalet puanım 10.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 26 Aralık 2020; 17:28:37 >
-
o kampanya bitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X