Şimdi Ara

3 aylık Game Pass aboneliği 1 dolar oldu: Sadece Türkiye'de geçerli değil! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• TR fiyatı zaten aylık 4 dolar gibi bir fiyatla dünyanın en ucuzu ama bize de bir güzellik yapsalar iyi olurdu

• sony, hindistan'a yollayacağı ps5'leri batıdaki pazarlara yollamış diye okudum reddit'te, belki o yüzden hindistan'ı da katmışlardır bu kampanyaya.

• ultra sonic U kullanıcısına yanıt
    Bu kafayla, Xbox sizden ardınızi istese onu da verirsiniz. Gamepass 30 lira diye
  • Elleşmesinler böyle iyi bizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım iyi yakalamışım 3 ay ultimate 5.9 Tl.

• Kıskanıyorlar bizi :)

• Güzel bir yılbaşı hediyesi gibi. 1 dolara Control, Rage, Dragon questin yeni oyunu + gamepassdeki bütün oyunlar+ sonraki aylarda gelecek yeni oyunlar. Mükemmel bir hediye

• İyi niyetli bir konu değil; sebepleri ortada ayrıca; fiyat zaten uygun hala 1 TL peşinde koşuyorsunuz. Noel olduğu için Türkiye dışında tutulmuştur belki Noel indirimi yapıyor diye laf ederdiniz. He tabi Kurban Bayramı indirimi yapmaları lazım diğer yandan da o zaman.

• Burada zaten çok ucuz.

• Netflix zamanında neden deneme üyeliğini Türkiye'den kaldırdıysa aynı sebepten kampanya Türkiye de geçerli değil

Bizim milletimiz pek şerefli değil gider bin tane hesap açar netflix zamanında yaptılar hatla bedava açtıkları hesapları parayla 4 farklı kişiye sattılar spotify ile de aynı şeyi yaptılar

• Bu şirketler son zamanlarda kampanyalarına Türkiye'yi dahil etmemeye başladı sebebini anlayamadım.
    Tüm dünyada oluyorsa bizde de olmalı, bizde ucuz olması ile alakası yok. Ülkeye göre fiyatlandırma yapılmalı. Sebebi de şu, zaten bu adamlar bu oyunları satıyor. Türkiyede fiyatı tam olarak kuru 8 lira alarak hesaplasalar alacak kişi sayısı tahminimce 100'ü geçmez. Ama ucuz yaptıklarında on binlerce kişi alabilir. Oyunlar zaten yapılıp satıldığı için bölgesel fiyatlandırma olması gerektiği taraftarıyım. Bırakın da herkes oynasın. Zaten bir oyun yapıldıysa az da çok da satılsa şirketin gideri bellidir. Ama mesela elindeki telefon üretilip satılıyor, talep olmasa üretim duracak.

• Gavura para kazandırmasın kimse Halk bu lüks şatafat yaşamdan vaz geçmezse dolar artışa devam edebilir
    derhal gibii markaralara yonelecek herkez!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugun aldim arkadaslar 1 euro ücrete, türkiyedeki banka hesabimdan cekmedi yurt disinda olmama ragmen. Ama diger hesabimla aldim.

Online multiplayer oyunlar oynamak istiyorum hangi oyunlari tavsiye edersiniz.

Mesajlasma falan olursa cok iyi olur.

• sony indirim yapmayınca linç yemişti şuan herkes keh keh modunda

• Sony para yedirmiştir kesin.

• Microsoft bu kadar ayrımcılık olmaz ayıptır...

• Hain Mikisoft hain

• Oyuncu dostu Microsoft ehuehu
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

nasıl yani gamepassin korsanı mı var?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.