< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3 Aylık Gastro Club Üyeliğine 6 Ay Macfit Üyeliği Hediye
-
-
3 gün önce bende müşteri hizmetlerine yeni kampanyayı sormuştum 780 TL'ye 1 yıllık macfit üyeliği var dediler, kodu kaydetmedim onuda araştırın isterseniz
-
Aynı şekilde 3 gün önce aldım bu kodu. Kaç farklı telefondan aradım fakat 6 aydan daha fazla üyelik sağlayan Macfit Üyeliği kodu yok dediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A35GC kodunu kullanarak 3 aylık gastroclub üyeliği satın aldığınızda size 1 yıllık tüm macfitler üyeliği hediye ediyoruz
Kampanya fiyatımız 780 TL'Dir
Konuşma geçmişinden buldum 2 ağustosta yazmışım, zaten tek çalışan var orada tugay beydi sanırım her ay sürekli kampanya yapiyolar acelesi olmayan beklesin derim ben
Hocam o kodu bana da verdiler başta ama gecersizdi. Şimdi yine denedim çalışmadı
Talep olunca hemen zammı bindirmişler.
Yeter be arkadaş heryerde fırsatçışık karşımıza çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodu denedim %50 indirim yaptı ama 3 aylık macfit üyeliği veriyor. 6 ay ya da 1 yıl üyelik gibi bir seçenek göremedim.?
Gastroclub Ankarada oldukça başarısız. Aynı markadan 20 şube koyunca olmuyor. İyi mekanlara REZ özelliği atmışlar ki REZ tam fiyasko.
-
6 ay macfit uyeliği olduğu nerede yazıyor hocam? 6 ay gibi bir ibare göremedim. Sanki 3 aylık gastro 3 aylıkta macfit gibi duruyor?
Bu kod arkadaşın dediği gibi 6 aylık Macfit üyeliğini içeriyor. 12 aylık olan kod var o da 960 TL'ye geliyor
3 ay verdiğini nereden gördünüz?
Siz üye olduktan sonra size kod geliyor
E hani biriniz atın o halde. Adamlar öyle bir kod yok diyor. Buradakiler kod var diyor
Ben de üye olma kısmına geldim kodu girince, MacFit için bi üyelik verileceğinden bahsediyor fakat kaç ay olduğundan bahsetmiyor. Garip geldi biraz.
-
1 yıllık 780 TL fiyat iyiydi bende 1-2 ay önce sormuştum demek 1 yıllığı bitirmişler kayıt olmayı düşünüyordum mevcutta gittiğim spor salonu fiyatı 1650 TL yapmış. Biraz bekleyeyim belki tekrar 1 yıllık kampanya yaparlar.
-
Şimdi konuştum müşteri temsilcisi ile, 1 yıllık olan kodun süresi bitmiş. Halbuki tam bir hafta önce yapmıştık. Sadece 6 aylık olan sizin paylaştığınız kod geçerli şu anda.
-
İstegelsin indirim kuponunu kullanmayacak olan varsa talibim
-
Bende 1 yıllığı çok aradım hocam. 5 farklı telefondan arıyorum sürekli aynı adam çıkıyor dedim demek ki razı geleceğiz 😁
Kodu girmeye çalıştığımda geçersiz diyor. Güncel durum nedir arkadaşlar :)
-
Arayıp güncel kod talep edin hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Japonya
Arayıp güncel kod talep edin hocamKampanyamız bitti dediler. 2 ay sonra tekrar çıkabilir ben sizi arayıp bilgilendireyim isterseniz gibi bir iletişim kurdu müşteri temsilcisi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Talep olunca hemen zammı bindirmişler.
Yeter be arkadaş heryerde fırsatçışık karşımıza çıkıyor. |
Benzer içerikler
- lego benzeri markalar
- hepsiburada premium worldcard
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- lcw adım at kazan nedir
- amazon indirimleri
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X