Şimdi Ara

3 Aylık Gastro Club Üyeliğine 6 Ay Macfit Üyeliği Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
17
Favori
20.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Aylık gastroclub üyelik ücreti 600 TL.
    Macfit 6 aylık üyelik de hediyesi.

Gastroclub üyeliği devam ederken kahve dünyasından her hafta 1 adet kahvede hediye. Forumda açılmış bulunan konularda ki kodlar artık kullanılamıyordu iletişime geçip yeni kod aldım.

Kod : a6mgc

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 3 gün önce bende müşteri hizmetlerine yeni kampanyayı sormuştum 780 TL'ye 1 yıllık macfit üyeliği var dediler, kodu kaydetmedim onuda araştırın isterseniz

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde 3 gün önce aldım bu kodu. Kaç farklı telefondan aradım fakat 6 aydan daha fazla üyelik sağlayan Macfit Üyeliği kodu yok dediler

• Japonya kullanıcısına yanıt
    A35GC kodunu kullanarak 3 aylık gastroclub üyeliği satın aldığınızda size 1 yıllık tüm macfitler üyeliği hediye ediyoruz
    Kampanya fiyatımız 780 TL'Dir

Konuşma geçmişinden buldum 2 ağustosta yazmışım, zaten tek çalışan var orada tugay beydi sanırım her ay sürekli kampanya yapiyolar acelesi olmayan beklesin derim ben

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Hocam o kodu bana da verdiler başta ama gecersizdi. Şimdi yine denedim çalışmadı

• Talep olunca hemen zammı bindirmişler.
    Yeter be arkadaş heryerde fırsatçışık karşımıza çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodu denedim %50 indirim yaptı ama 3 aylık macfit üyeliği veriyor. 6 ay ya da 1 yıl üyelik gibi bir seçenek göremedim.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gastroclub Ankarada oldukça başarısız. Aynı markadan 20 şube koyunca olmuyor. İyi mekanlara REZ özelliği atmışlar ki REZ tam fiyasko.

• 6 ay macfit uyeliği olduğu nerede yazıyor hocam? 6 ay gibi bir ibare göremedim. Sanki 3 aylık gastro 3 aylıkta macfit gibi duruyor?

• Bu kod arkadaşın dediği gibi 6 aylık Macfit üyeliğini içeriyor. 12 aylık olan kod var o da 960 TL'ye geliyor

• Kagan2806 kullanıcısına yanıt
    3 ay verdiğini nereden gördünüz?

Siz üye olduktan sonra size kod geliyor

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    E hani biriniz atın o halde. Adamlar öyle bir kod yok diyor. Buradakiler kod var diyor

• Ben de üye olma kısmına geldim kodu girince, MacFit için bi üyelik verileceğinden bahsediyor fakat kaç ay olduğundan bahsetmiyor. Garip geldi biraz.

• 1 yıllık 780 TL fiyat iyiydi bende 1-2 ay önce sormuştum demek 1 yıllığı bitirmişler kayıt olmayı düşünüyordum mevcutta gittiğim spor salonu fiyatı 1650 TL yapmış. Biraz bekleyeyim belki tekrar 1 yıllık kampanya yaparlar.

• Japonya kullanıcısına yanıt

Şimdi konuştum müşteri temsilcisi ile, 1 yıllık olan kodun süresi bitmiş. Halbuki tam bir hafta önce yapmıştık. Sadece 6 aylık olan sizin paylaştığınız kod geçerli şu anda.

• İstegelsin indirim kuponunu kullanmayacak olan varsa talibim

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Bende 1 yıllığı çok aradım hocam. 5 farklı telefondan arıyorum sürekli aynı adam çıkıyor dedim demek ki razı geleceğiz 😁

• Kodu girmeye çalıştığımda geçersiz diyor. Güncel durum nedir arkadaşlar :)

• FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Arayıp güncel kod talep edin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Arayıp güncel kod talep edin hocam

Kampanyamız bitti dediler. 2 ay sonra tekrar çıkabilir ben sizi arayıp bilgilendireyim isterseniz gibi bir iletişim kurdu müşteri temsilcisi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.