Şimdi Ara

3.Basamak:Konuşma Dersleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
114
Favori
71.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala günde 10 dakika ingilizceyle uykuda ingilizceyle falan öğreneceğini zannedenler var mı?
  • Selamlar hocam, ben derslere bugün başladım ve 3 tane dersi söylediğiniz gibi not olarak bitirdim. Aradaki konuşmaları tam anlayamıyorum, onları anlamam mı gerekiyor yoksa sadece İngilizce'ye alışalım diye mi konulmuş? Eğer anlamam gerekiyorsa altyazıyı açıp dinlememin bir sakıncası olur mu?
  • hocam bu sistemde UK ingilizcesi mi öğreniyoruz? UK ingilizcesi çok hoş
  • @rat.planet hocam daha ilk defa başlayacağım sisteme . attıgınız youtube linkinde (bkz.https://youtu.be/ED7gqFKrjS4) kanalda 2. ve 3. videolar yok . birde yorumlarda okurken lit2go diye bi site tavsiye etmişsiniz bunu adımlardan birinde göremedim . nedir bu lit2go.Şimdiden saolun
  • NobodyDoesntBetter N kullanıcısına yanıt
    Bbc yapimi sonucta normal ingiliz aksan olmasi.normal. ama karisik sunuculardan bazisi amerikan. kadin ingiliz car=kaaa diyor britinyada ki ropartajlarda aynuikeza aksanlari baya hissediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 20 Haziran 2017; 6:52:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musaşi kullanıcısına yanıt
    Youtube arama özelliği var.Bölüm ismi yaz ara çıkar.
    Lit2go ileri adımlarda öneriliyor.
  • Hocam iyi günler. Çok büyük emek vermişsiniz çok teşekkürler.

En alttaki linkteki videoları sırasıyla günde birkaç saat izliyoruz. İçersindeki beyaz yerleri telaffuzlarıyla yazıyoruz değil mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Hocam iyi günler. Çok büyük emek vermişsiniz çok teşekkürler.

En alttaki linkteki videoları sırasıyla günde birkaç saat izliyoruz. İçersindeki beyaz yerleri telaffuzlarıyla yazıyoruz değil mı?

https://m.youtube.com/watch?list=PLvKQ8cPLYU6_G0Hsh1e4ihy_yf9W0LJvz&utm_medium=referral&utm_campaign=DonanimHaber&v=L2n-N8maZgw&index=2&utm_source=DonanimHaber

quote:

1.Look Ahead Derslerine Nasıl Çalışılır?
    1.adım:Her derste ekranda görünen beyaz renkli cümleleri,kelimeleri not alın.Örnek bir resim;
    3.Basamak:Konuşma Dersleri

2.adım:Not aldığınız bu cümle ve kelimelerin telaffuzunu video kaydında dikkatlice dinleyip ağzınızla tekrar edin.
    Telaffuzu iyice öğrenene kadar ağzınızla tekrar edin.Sonradan zaten unutacaksınız.Sonra tekrar alıştırması yapacaksınız.
    3.adım::10 bölüm bu şekilde çalıştıktan sonra tekrar çalıştığınız ilk bölüme bakarak telaffuzlarını unuttuğunuz kelime varsa tespit edip tekrar bunları öğrenin.Bu şekilde 10 bölüm şeklinde parçalar halinde giderseniz daha iyi öğrenirsiniz.60 bölüm video ders var.Yani siz 120 bölüm izlemiş olacaksınız.Bu sistemi sizler için etkili,kalıcı olsun diye öneriyorum.

Önemli Uyarı:Bu derslere çalışırken 120 bölüm boyunca cümle ve kelimeleri Türkçe'ye çevirmeyeceksiniz.
    Dersler zaten çeviriyi temel alan dersler değil.Dersler yaşanan her durum çeviriye gerek kalmadan anlatılıyor.
    Bazı arkadaşlar bu derslere çalışırken neden kelime öğrenip Türkçe'ye çevirmiyoruz diye düşünebilir.
    Bu aşamada çok erken.Gramer öğrenip sonra kelime öğrenin.Zira bu işin ince detayları var.
    Gramer kısmında bu konudan bahsettim(Bakınız;4 adım,Gramer Bilmeden Kelime Öğrenmeye Çalışan Arkadaşlara Uyarı).

ÖNERİLEN ÇALIŞMA SÜRESİ:Günlük en az 1.5 saat çalışın.Her gün çalışın.Ara vermeyin.

• Merhaba bugün dediğiniz şekilde çalışmaya başladım, look ahead bayağı hoşuma gitti benim amacım öncelikli olarak zaten konuşmayı öğrenmek , bu seti bitirdikten sonra aynı şekilde izleyerek üstüne ekleyebileceğim buna benzer bir set var mı?

Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

• milli sef kullanıcısına yanıt
    Malesef buna benzer bir set sadece 1 tane vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    O da bbc'nin setiydi.
    Bu konuda bir arkadaş link vermişti.1970 yılına ait bbc'nin dersleri aynı mantıkla çalışıyor.Ona bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Malesef buna benzer bir set sadece 1 tane vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    O da bbc'nin setiydi.
    Bu konuda bir arkadaş link vermişti.1970 yılına ait bbc'nin dersleri aynı mantıkla çalışıyor.Ona bakın.

Teşekkürler hocam bakayım.

• milli sef kullanıcısına yanıt
    bbc english follow me
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

bbc english follow me

Çok teşekkürler

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Rat.planet hocam ana konuda ingilizce böyle öğrenilir diye bir konu daha açmışsınız.Ben Look Ahead dersleri üzerinden ogrenmek istiyordum ama yeni açtığınız konu kafamı karıştırdı.Banq hangisini önerirsiniz?

• blocktrade B kullanıcısına yanıt
    Hocam bitirdikten sonra ne kadar ilerlediniz ? Çalışmanızın sonuçlarını bize söyler misiniz ?
  • Hocam gün itibari ile Look Ahead serisine başlıyorum. Sadece burayı mı dinleyeyim. Yoksa ekstrada yapmam gereken şeyler var mı?
  • #5 Belözoğlu kullanıcısına yanıt
    yapma.
  • Hocam başlamayı düşünüyorum da öncelikle böyle faydalı bir konu açtığınız için teşekkür ederim. Videoları sadece dinleyeyim mi yoksa sesli şekilde telaffuz da yapmalı mıyım?
  • PickPower kullanıcısına yanıt
    1.sayfada yazdıklarımın tamamını okuyun.
  • Hocam ayın on beşinde başladım şuan yirmi dokuzuncu dersteyim look head serisinde.Fakat detaylı yazılarınızı silmişsiniz o yazıları tekrar geri koyamaz mısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.