Şimdi Ara

3 Bilgisayar ile Para Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Finallerimin bitmesiyle memlekete döndüm. Evde 3 bilgisayar var kullanabileceğim bir işe yarasınlar istiyorum. SteamKo ilk çıktığında yıllar sonra tekrar başlayıp 63 level bir char kasıp sıkılıp bırakmıştım. Şimdi tekrar başlayıp 3 farklı karakterle para kasmayı düşünüyorum ama oyuna pek hakim değilim. Ne yapabilirim?

• uskoda olimpiadan ekmek çıkmaz steamde bekle yeni server açıldığı gibi 3 er tane hesaptan 9 tane 45 kas 9x2 den 18m para yap tek bi account a aktar görev itemlerini 10-30k arası topla 70k üstü sat 2 günde 1 gb yi bulursun 3 pc le birinde buy birinde sell pazar olcak bi accountlada maden yapıp dc flash satarsın faiş fiyattan ilk günler kastığın gibi 1 m olunca sat reel paraya bi hafta sonra 3 katı gb alırsın kasıp sattığın parayla
  • Pazar yap gorev itemi,chitin kutu vs... ve kesinlikle yeni serverde basla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

uskoda olimpiadan ekmek çıkmaz steamde bekle yeni server açıldığı gibi 3 er tane hesaptan 9 tane 45 kas 9x2 den 18m para yap tek bi account a aktar görev itemlerini 10-30k arası topla 70k üstü sat 2 günde 1 gb yi bulursun 3 pc le birinde buy birinde sell pazar olcak bi accountlada maden yapıp dc flash satarsın faiş fiyattan ilk günler kastığın gibi 1 m olunca sat reel paraya bi hafta sonra 3 katı gb alırsın kasıp sattığın parayla

Steam'de yeni serverın ne zaman geleceği belli mi peki hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.