Şimdi Ara

3 bin TL ile milyonluk iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, hepimizin hayalinde e-ticaret işi yapmak vardır? Belki de ufak çaplı benim gibi yapanlar da vardır.

Fırsat sitelerini fırsata çevirdi

E-ticarette yaşanan patlama, birçok başarı öyküsünü beraberinde getiriyor. Bunlardan biri de TeknoModa. Henüz dört yıllık bir geçmişi olan TeknoModa'nın ismini, direk tüketici ile bir bağlantısı olmadığı için, muhtemelen bugüne kadar duymadınız.

Engin Erdoğdu ve Bora Umurtay tarafından 2009 yılında 3 bin TL sermaye ile kurulan şirket, bugün başta Türkiye olmak üzere, Avustralya'dan Ukrayna'ya dünyanın dört bir tarafındaki popüler alışveriş sitelerine ürün tedariği sağlıyor.

Özellikle ayakkabı satışında son derece kuvvetli olan şirket, hiçbir fiziki mağazası olmamasına rağmen, geçtiğimiz yıl 140 bin çiftin üzerinde ayakkabı satışı gerçekleştirmeyi başardı. Şirket Ortaklarından Engin Erdoğdu, TeknoModa'nın öyküsünü ve gelecek planlarını anlattı.

Kaynak: http://www.patronturk.com

Aslında benim aylardır kafamda olan bir iş var. Tişört baskı işi. Bunları internetten ve fırsat sitelerinden satmak gibi.
    Bu konuda bilgisi-tecrübesi olan fikir verebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dontmake -- 6 Ocak 2016; 18:57:14 >

• merhaba

size yardımcı olabilirim
  • Sen bize enayi mi demek istiyon.?
  • Firsat sitelerine en uygun fiyati vermek zorundasin. Grupfoni grupon firsatyagmuru ve bi cok firsat sitesi ile calistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    Tekstil sektöründe kar marjlarının yüksek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bütçem doğrultusunda kendim de üretim yapabilirim.

Üretim konusunda genel bilgi sahibiyim ama tecrübem yok.
    E-ticaret konusunda da bilgi sahibi değilim.

Üretim yapabileceğim bir depom var.
    Gerekli üretim ekipmanlarını da temin edebilirim.
    30 bin TL'de bir bütçem var. Aylık düzenli gelirim dışında.

Üretim aşamasında, e-ticaret kanalında yaşayabileceğim sıkıntılar neler olabilir?
  • evet tekstil de kar marjı yüksek

ama fark yaratmak önemli bu sektörde ben al sat yapıyorum e ticaret olayını büyük firmalar bitirdi ama hayla açık kapılar var

tedarik olayı bu açık kapıların en büyüğü benim gözlemlediiğim
  • sefirx S kullanıcısına yanıt
    Aslında birazda ürün ve pazarlama odaklı çalışılırsa milyonluk değilde hatırı sayılır paralara kazanılabilir.
    Şuan mesela Çin'den 3 boyutlu tayt getirip satıyorum iyi de satılıyor. Ama aynı ürünü başkasının da satıyor olması sürekli fiyat kırmayla yani hüsranla sonuçlanıyor. Tek kazandığımız tecrübe burada fiyat endeksli satışlar yapmanın aslında zaman öldürmekten başka birşey olmadığını gösteriyor.

Aslında en temel sorun üretip satabilmek. Ticarette e-ticaret hep var olacak. Sadece fark yaratanlar kazanacak.
  • Sektordeki aciklara yonelik biseyler yapilirsa sonuc alinir. Ama mevcut bir aey uzerinden para kazanilmak isteniyorsa o ise saglam girilmeli, en basit ve guncel ornegi bastirgelsin.
    Cok uygun fiyatlara guzel urunler satabilirsin ve surumden kazanmaya calisabilirsin ama ne kadar kazanicaksin ?
    Bir donem boyunca bin tshirt satmis olsan, ki bu rakamlar baya ciddi rakamlardir, kazanacagin para cok buyuk bi para olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üretmek elbette iyi belki en marka ürünlerden kaliteli bir ürün üreteceksiniz ama sıfırdan üretime girildiğinde üertim kapasitesi düşük çeşit az olcak ama hazır mevcutta çok daha fazla çeşit seceneği olacak

o çinden getirdiğiniz ürünü kargo yolu ilemi geitiyorsunuz?

konteyner bazlı ürün getirme ile pereknde getirme arasında dağlar kadar fark var

bana bir meil adresinizi mesaj atarmıısnız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.