Şimdi Ara

3 BİN TL NE ALABİLİRİM ACİLL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

acemilik atmak için ucuz yollu öğrenci arabası

boşver gözüm o yollardan bizde geçtik. sen okumana bak... anladın sen onu

niye böyle bir yorum yaptınız ki şimdi.

öğrenci arkadaş ne demek istediğimi anlamıştır, bunun içinde bi anafikir var...
  • tüplü samara al
    tüplü serce dogan şahinde olur
  • FORD TAUNUS
  • hocam ayıptır söylemesi üni ögrencisi nasıl dolduracak bunun deposunu?

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

5000 e Ford Granada 2.0 V6 100 Hp Kuş serisi katili.
  • 94 Model Şahin Buldum Arkadaşlar 2 bin tl peşin 2 bin tl senet yaptırcam araba sıfır gibi gerek içi gerek dışı ama kararsızım cayabilirimde okuyup büyük adam olup bmw almak istiyorum
  • baktırdnmı ustasına ? öle dış gorunusle olcak iş degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Arkadaşın durumuna benzer bir durum bende de mevcut. Acemilik atmak için, şehir içinde kullanılacak, yedek parçası kolay bulanan (Eskişehir deyim) ve ucuz olan bir araç lazım. benim biütçem 5 bine kadar çıkabilir. Ne önerirsiniz?

Eli yüzü düzgün tofaş tavsiye ederim, 92-96 şahin olabilir...
  • fiat bis al en iisi tabi sn benim yoruma kanmada aslında fenada değil 50 yi geçmeden kullanıcaksın araçta ufak heryere girersin
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-arac-1-6-fg-off-road-beetle-coloupe-kirmizi-govde/detay

işin esprisi bu bence parana yazık 3000 lik arabadan çooook masraf çıkar alma derim ben illa alıcam diyorsan bir spring bak derim ben
  • Size ne alabilirim demiş yine herkes herzaman oldugu gibi moral bozmaktan başka birşey yapmamıs. Yok o paraya araba alma yok masraf cıkar cart olur curt olur. Şahin masraf cıkarsa ne olur 30 tl 50 tl biriktirip öder. 20 tl gazını çeker biner gider. Size tavsiye sormus alayım mı dememiş. Oyuncak araba linki verilmiş yuh artık dalga geçer gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

acemilik atmak için ucuz yollu öğrenci arabası

boşver gözüm o yollardan bizde geçtik. sen okumana bak... anladın sen onu

niye böyle bir yorum yaptınız ki şimdi.

öğrenci arkadaş ne demek istediğimi anlamıştır, bunun içinde bi anafikir var...

tandem_78 sürekli boyle ne zaman düşük bütçeli biri araba önerisi getirse alma diye yırtık çuvaldan çıkar gibi çıkıyor arkadaşda kronik bir sorun oldu düşük bütçeli araba arayanlara karşı boyle adam 3000 e araba alsam fayda görürmüyüm demiyor 3000e araba önerin diyor varsa öneriniz yapın yoksa kimsenin şevkini kırmayın 2000 daha koy şunu al 3000 daha koy bunu al yapmayın
    ayrıca

• eyvallah...

güzel kardeşim biz kimsenin kırığına çıkık demedik.
    Allah herkesin gönlüne göre versin, kimsenin malında gözümüzde yoktur

ben 3bin liralık arabayada bindim 30bin liralık arabayada bindim. parası benim cebimden çıkmayacak, herkes parasını istediği şekilde saçmakta özgürdür.

"acemilik atmak için ucuz yollu öğrenci arabası

boşver gözüm o yollardan bizde geçtik. sen okumana bak... anladın sen onu "

biz okumadıksa bunlar yüzünden okumadık, iyimi oldu. öğrenci adam okusun, eline ekmeğini alsın. ondan sonra uzaya çıksın, şahsen ben sevinirim bile
  • ayrıca benim yazdıklarım başka, sen başka şekilde ima etmeye çalışıyorsun

bu şekilde yırtık çuval mevzusu bi insanın önüne konulmaz
    benim yaşım 30. evli barklı biriyim ben. bu yaşıma kadar bi makinanın arkasından kimseye bu şekilde hitap etmedim, etmemde. bu bize yakışmaz
  • Merhaba arkadaşlar biraz gerginlik olmuş,

neyse herkesin malı kendine. Benim sana tavsiyem favorit olacak o fiyatlara bulabilirsin ancak mutlaka ustaya baktır 3000 e alıp 1000 masraf cıkarmasın sonra.

Ben favorite 7 yıl bindim çok temiz güzel bir araçtır, ön takım ve yürüyen arıza 60000 km boyunca vermedi... ufak tefek seyler cıktı onlar da kabul gören seyler artık yaşı olan arabalarda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.