Şimdi Ara

3 Boyutlu Web Sitesi. Hiç Görmedinizzz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site 10 dk değil 15 gün sürmüştür, sitede hiç bir meteryal alıntı değildir. 3 boyut olayına gelince 3 boyutun ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar var sanırım gözlüklerini takmayı unuttular, sıradan öylesine sadece mesaj yazmak için yazılan mesajlar yani.
    Güvenlik Kamerası ve Kurumsal Çözümler bölümü tamamen 3 boyutludur. Sizlerinde tavsiyesiyle siteyi geliştirmek için yeni çalışmalar yapıyorum. Tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Senin gibi sadece mesaj yazdım demek için giren arkadaşları bu tarz sitelere almamalılar, sen daha doğru dürüst yorum yapmayı yazı yazmasını beceremiyosun. Yani kısacası kendine ne faydan yokki bizlere olsun. Hayatda her zaman küçük ve basit bir insan olarak anılacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Çok basit bir site, ne emeği var bunda ? 10 dakikalık iş.

10 dakika ha!

Sadece 3 boyutlu modelleri ve animasyonları hazırlamak bile saatler, hatta günler alır!

Emeğinize sağlık; gayet güzel olmuş
  • Çok başarılı bir site olmuş emeğinize değmiş tebrikler
  • Site görünüşü güzel olsa bile, çok takılıyor.. Çok uğraştığınızda belli, ama müthiş b ir yavaşlık var ve tasarım yönünden bence biraz zayıf kalmış..

Fakat bazı yerleri hoş, tebrikler
  • ilk önce emeğine sağlık. güzel olmuş %100 seninse çok başarılı. şu iki ayaklı göz 3 boyutlı bir çalışma için yeterince bir örnek zaten. ( buarada bu site 10 dak da hazırlanır diyen arkadaşa bir sözüm olacak. bukonuda ciddiyse lütfen elindeki referansları veya örnek çalışmaları bize sunsun. hem biz gelişelim hemde ona çok özel iş tekliflerim olacak; eğer ciddi değilse lütfen konuyu kirletmek için yazı yazılmasın.)

ama şuna dikkat etmek lazım

1.si bu kadar iddalı bi başlık açarsan olumsuz eleştirilmeyi de göze alman şart. " 3 Boyutlu Web Sitesi. Hiç Görmedinizzz" yani template monester i bilen herkes bu siteye benzer onlarcasıyla karşılaşmıştır. bu kadar idaalı olman güzel;fakat iddanın arkasında durabilmen için eleştirilere daha açık olman lazım. eleştirileri bu kadar sert cevaplaman yanlış.

2.si bu tamamen benim görüşüm; sitede bütünlük oluşmamış.tasarım ve emek cidden çok güzel ama bütünleşme yok. mesela o tek gözlü ayaklı yaratık cidden mukemmel olmuş. ama neden orayı tekmeliyor? bunun kurumsalla alakası nedir? bu yaratığın teklemele yeteneği okadar iyise ve o tamamen sana ait bir yaratıksa tüm siteyi öyle çalıştırsa daha güzel olmazmı? ( bu eleştrim tamamen sitenin gelişmesini ve güzelleşmesini artırmak içindir.yanlış anlaşılma olmasın )

3. o topların içindeki fontlar değişse sanırım daha güzel olur.

AMA HERŞEYDEN ÖNCE TEKRAR EDİYORUM EMEĞİNE SAĞLIK. TEBRİKLER %100 SENİNSE MUKEMMEL BİR ÇALIŞMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx23 -- 24 Temmuz 2007; 10:34:28 >

• güzel ama çok karanlık
  • Hem iki boyutlu, hem de kötü tasarım...
  • öncelikle emeğe saygı çok kötü diyip atmak yakışmaz.. çok küçük birşeyi yaparken bile ne kadar zorlandığımı bir ben bilirim

ama bencede kötü.. + öyle böyle değil aşırı yavaş :D sitenin açılması 1 saat, sitede birşeye tıklayınca açılması 1 saat.. vsvs.. yani bu sitede kimse öyle sabredipte durmaz :) ama emek verilmiş belli..
  • çok ugraşılmış belli ama 3D degil bence, çok komplex şeyler yapmak önemli degil, görsellik + kullanışlılık lazım.
  • çalışmış emek vermişsiniz takdir ederim ama yaratıcı bir olay göremedim
  • gaLiba bir biLgisayar firmasinin sitesi ama bunu göz önünde bulunduruLsak cok yavas ve bukadar küLfetLi bişiy oLmasina gerek oLmamaLi(sahsi fikrim)..sitenin yavas oLmasi firma için nekadar dejavantajLi düşünebiLiosunuzdur :S .. mesela kurumsaL çözümLer için yakLasik 45 sn. bekLedim aciLmasi için aciLdiğinda 4-5 satir bi yazi

ama gercekten büyük emek harcanmis gibi görünüyor emege saygi
  • teşekkür ederim, biraz daha yapıcı önerilerde bulunursanız sitenin düzenini değiştirebilirim. Yeni fikirlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Daha önce ben vermiştim

++++ Daha önce bu siteyi gördüm, arkadaş kendi yapmanış hazır template kullanmış.
  • paylaşım için sağol
  • höyytt bu 3 boyut falan deel flash yapmış kekliyo yemeyin hee bide neyse
  • Arkadaşım bu site kesinlikle 3d değil, lütfen bir kez daha inceler misin? Lütfen bu tarz yanıltıcı yazılar yazmayın, bize birşey olmaz fakat siz reklam yapmaya çalışırken kendiniz kaybetmiş olursunuz...

Saygılarımla
  • bunun neyi 3 boyut yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: _şehitler ölmez_

+1 post seni tatmin etti mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.