Şimdi Ara

3 Call Of Duty Oyunu(MW+CW+MW2)+1100CP 1500tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 3 Call Of Duty Oyunu(MW+CW+MW2)+1100CP 1500tl
    Ana hesabıma Cod point transferi amacıyla kullandığım yan hesabımı artık Cod point transferi olmadığı için mailiyle beraber çok uygun fiyata devrediyorum,hesapta;
    Call Of Duty Modern Warfare 2019,Call of Duty BlackOps Cold War,Call Of Duty Modern Warfare 2022 ve battlepass almaya yetecek kadar(1100cp yaklaşık 360tl lik) Cod point mevcuttur,Son Fiyat 1500tl
    Daha önceden diğer yan hesaplarımıda satmıştım,referanslarıma bakabilirsiniz 3 Call Of Duty Oyunu(MW+CW+MW2)+1100CP 1500tl 3 Call Of Duty Oyunu(MW+CW+MW2)+1100CP 1500tl 3 Call Of Duty Oyunu(MW+CW+MW2)+1100CP 1500tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel
  • Hocam Call of Duty BlackOps Cold War battle net ya da steam key arıyorum var mı elinizde

• egypt kullanıcısına yanıt
    Malesef elimde sadece 2 tane kalan uygun fiyatlı yan hesaplarım var bunun dışında 1000tl ye ilana koyacağım BlackOps 4 digital deluxe,BlackOps Cold War ve Modern Warfare var 1000cp le beraber 1000tl ye vereceğim bir hesabım daha var emaili ile beraber devredeceğim hesap değiştirmesi çok kolay yan hesabınız olarak kullanabilirsiniz
  • Hocam hesap kaç yıllık?

• BitterliLokum kullanıcısına yanıt
    Bildirim gelmedi yeni gördüm mesajınızı,hesap 4 yıllık hocam ama sadece ana hesabıma Cod point transferi için kullandım, artık sadece ana hesabımı kullandığım için satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parraking -- 21 Kasım 2024; 11:23:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.