Şimdi Ara

3 Çeşit 12KG Doğal Meyve Sepeti 20TL KARGO ÜCRETSİZ (N11 ve SANALPAZAR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
7.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C£nq

quote:

Orijinalden alıntı: sicakfirsatci

http://www.sanalpazar.com/Dogal-Koycegiz-Mandalinasi-6kg-Kargo-Ucretsiz__isp13011361

6kg olarak açılmıştır. sipariş verebilirsiniz.

Düzenleme: ana başlığa yazmışsınız cevabı fakat mandalinalar çekirdekliymiş en hoşlanmadığım şey şimdi okudum

Çekirdekli miymiş gerçekten ya? Ben de hiç sevmediğim şeydir, hayal kırıklığına uğradım şimdi öyleyse.

• serji kullanıcısına yanıt
    çekirdekli ama çekirdek oranı çok az.
  • Merhaba, şimdi 6 kg olandan sipariş ettim, bugün yollarsanız çok makbule geçer, (Eskişehir)
    hayırlı satışlar.
  • Çekirdekli miymiş görmemişim ya hiç sevmem çekirdekli :S Neyse bakacağız HB ile karşılaştırmamı yazarım buraya
  • şimdi sipariş versem ne zamana gelir istanbul'a ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

biz Köyceğiz de yaşamaktan gayet mutluyuz. Temiz hava, Göl deniz muhteşem doğasıyla Köyceğiz de yaşamak bir ayrıcalıktır. Siz galiba metropol seviyorsunuz.

Allah bașka dert vermesin. Sevin sevinde turizm ișinden uzak durun.

Köyceğiz şehir merkezi için size katılıyorum hocam gerçekten sıkıcı ve boğucu bir yer.

Oraya tatile gittim. Gitmez olaydım 1 gece zor durdum.
  • bu balık çiftlikklerinin odluğu yer değilmiydi köyceğiz
  • deneyip tadını beğenen arkadaşlar varsa ben de sipariş vereceğim.
  • Bugün verilen siparişlerin tamamı kargoya verilmiştir. Herkese afiyet olsun.
  • mandalinalar ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

quote:

quote:

biz Köyceğiz de yaşamaktan gayet mutluyuz. Temiz hava, Göl deniz muhteşem doğasıyla Köyceğiz de yaşamak bir ayrıcalıktır. Siz galiba metropol seviyorsunuz.

Allah bașka dert vermesin. Sevin sevinde turizm ișinden uzak durun.

Köyceğiz şehir merkezi için size katılıyorum hocam gerçekten sıkıcı ve boğucu bir yer.

Oraya tatile gittim. Gitmez olaydım 1 gece zor durdum.

Dinlence istiyorsanız bence çok guzel bır yer ama eğlence vs dersenız uzak durunuz.2defa gıttım gayet guzeldı, ekıncık tarafında kekik topladım halen onları kullanırız. Bırazda tatıl anlayısıyla alakalı , örneğin ben köyceğizde dalından portakal toplamıştım acayip hoşuma gitti bahçeler mis gibi kokuyor.

• Ben eğlence için gittim. Gerçi 10 sene olmuș değișmiștir mutlaka. Eğlence SIFIR. Dediğiniz gibi kafa dinlemek için iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mandalinalar geldi HB'dakilerle alakası yok. İçinden çıkanların bir kısmı kupkuru, tat olarak da HB kadar iyi değildi. Pazardan aynı mandalinayı alabilirsiniz. Şahsen tavsiye etmiyorum, tekrar HB'dan sipariş vereceğim.
  • tadına bakmadan meyve mi alınır ya :) ne alemsiniz
  • Hocam bugün mandalinalar ofise geldi baya da beğenildi, ofisçe 25 kg daha sipariş vericez ama ürün kapanmış durumda yardımcı olabiliyomusunuz
  • Gümüldür mandalinasının üzerine yoktur.
    hb deki de gümüldür.
  • Sanalpazar ilanı kapanmış.
    Açma imkanınız olur mu?
    5kg alıp denemek isterim.
    Hatta 10 kg alabilirim:)
  • ben şimdi siparişimi geçtim:)
    10 kg olarak; bakalım deneyip göreceğizz
  • İnternet üzerinden hb sitesinden geçenlerde mandalina aldım. Kargocular sağ olsunlar, üç defa gelmişler üçünde de geldik bulamadık diye bir not bırakmayı akıl edememişler. HB mobil uygulamasında da kargo takibi yapmaya çalıştığımda " hazırlanmaktadır,henüz gönderilmemiştir." ibaresi mevcuttu. Mandalinalar gide gele salça olmuşlar. En sonunda gidip teslim aldığımda kutuda 5-6 mandalina sağlam kalmıştı, tatları gayet güzeldi.

Bu tip malzemelerin taşınmasında kargocuların geldik, bulamadık şeklinde not bırakması daha bir gereklilik arz ediyor. Siz dikkat edin, kutuya falan yazın gerekiyorsa. Hayırlı işler.
  • bakalım ya bende alıcam cok merak ettım sanalpazar 10tl lık çekle super oluyor bırde kargosu ucretsız :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.