Şimdi Ara

3 Çeşit 12KG Doğal Meyve Sepeti 20TL KARGO ÜCRETSİZ (N11 ve SANALPAZAR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
7.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende gectim siparisi meyve sepetinden, 12 tlye geldi, hesap olmadigi icin satin aldik :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 dede görsek sizi iyi olur . çekler v.b oldugu sürece bayagı satış yaparsınız.
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    N11 de de varız.

http://www.n11.com/meyve-sepeti-3kg-limon4kg-mandalina5kg-portakal-P17251035
  • MEYVE SEPETİ
    *3 KG Enterdonat Limon
    *4 KG Mandalina
    *5 KG Portakal

KISA BİR SÜRE İÇİN 12KG LIK MEYVE SEPETİ SADECE 20 TL
    <<<<< SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN >>>>>

3 Çeşit 12KG Doğal Meyve Sepeti 20TL KARGO ÜCRETSİZ (N11 ve SANALPAZAR)

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakfirsatci

N11 de de varız.

http://www.n11.com/meyve-sepeti-3kg-limon4kg-mandalina5kg-portakal-P17251035

N11 olayını başlığa eklemelisiniz

• sanalpazar hediye çekleri bitti. n11 deki hediye çeklerini kullanabilirsiniz. teşekkürler.
  • vaay..finseraya rakip ha...güzel güzel.rekabet iyidir..
  • saat 2 gibi sipariş geçtim sanalpazardan bakarsanız sevinirim
  • Geçen hafta mandalina almıştım,bu haftada meyve sepeti siparişi verdim.Portakal + mandalina seçeneği de iyi olabilir.

Teşekkürler,hayırlı işler.
  • dün ve bugün saat 14:00 a kadar verilen siparişler bahçemizden toplanarak kargoya teslim edilmiştir. afiyet olsun.
  • Arkadaşım mandalina yıda 5 kg yapsaydın çok güzel olurdu. Satışlarda patlama olur gibime geldi.

Bence bu konuyu bir düşün derim.

Sizden bal almıştım ballar gelince alırız artık meyveyide.
  • hb dadan biraz önce sipariş verdim...bidahakine karşılaştırmak için burdan sipariş verecegim...takip...
  • edit...,

sanalpazar siparişimi iptal edip n11 den meyve sepeti siparişi verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih530 -- 11 Aralık 2013; 15:03:16 >
  • sipariş geçtim N11 DEN . İnşallah iyiyidir.
  • N11 de 20 TL lik ürünü nasıl indiriyorsunuz, Enpara PK, ama en düşük çek 50 tlde falan geçiyor

• Kızım mandalinayı daha çok sever . Limonun kilosunu 2 kilo yapıp mandalinayı 5 kg yaparak göndeririseniz çok sevinirim.

İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 11 Aralık 2013; 9:57:15 >
  • Sipariş Kodu : 205622334966

n11.com
  • Mandalinaların ve portakalların bahçemizden size ulaştırılana kadar yaşadığı serüven :)

• Sadece mandalina ve portakal olarak N11 de satışa sunarsanız harika olur. 3kg limonu kullanmak çok zok .
  • Benim meyve sepeti bugün geldi...Güzel görünüyorlar.Mandalina nın tadına baktım çekirdeksizdi ve beğendim...Yılbaşında bir siparişim daha olucak fiyat değişmezse...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.