Şimdi Ara

3. Cryptic Tale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu göreve başlayamadım, nasıl oluyor acaba?

• venom swappta ki tavernle kumar oynuyosun.black jack 20 :))menuden aldığın tabletler 20 den fazla olursa başa donuyon.19-20 yi tutturduğunda compare score ye bas.o zaman tavernin kac kağıt aldığını goruyosun.eğer senin tabletlerinden dusukse kazandın dusuk değilse yandın.cunku para gidiyo habire.ben geçinceye kadar 500k verdim hatuna.bol sanslar
  • Ulan kumarhaneye döndü oyun.Bide damaya benzer bi oyun koymuslar.Yakında çay ocağıda acarlar oyuna.Millet çayını içip dama oynasın diye
  • bu japonlarla çinlilerden beklenir
  • bence guzel olmuş su oyunu bırısı acabılırmı nasıl bır oyundur su ormok ben pet kasarken oynuyorumda hafiften
  • şey ben ne yapacağımı tam olarak anlayamadım acaba biraz daha detaylı anlatırmısın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

bence guzel olmuş su oyunu bırısı acabılırmı nasıl bır oyundur su ormok ben pet kasarken oynuyorumda hafiften

omok taşları yanyana çapraz veya üst üste dizerek oynanır

5 taşı yanyana çapraz veya üst üste ilk kim dizerse kazanır

korkmayın herhangi para vb. kaybetmiyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • super miş ben kafadan gıdıodum soledıgın ei oldu turnuva ne zmn
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

super miş ben kafadan gıdıodum soledıgın ei oldu turnuva ne zmn

Yakın zamanda yapmayı düşünüyorum

topici bugün akşam hazırlıycam

resimli fln
  • degısık bısı olcek dh grubu felam yapam markete gıdem arenada super olur
  • arkadaşlar yardım eder misiniz?görevi yapamıyorumda
  • kumarı kazandim spirit spear da 9 tane dead body bul diyo simdi nerdedir bunlar
    bilen varmi dolas dolas bulamadim
  • ya olmaz böyle şey yan yana 6 taş koydum kazanamadımark kazandı 5 tane koyup hayret bişey ya

@rainmaster1

bnde o görevdeyim ama "q" ya basarsan göriceksin ki kağıtlar daha konulmadı yazıyo o yüzden beklemek gerekiyor
  • ilginize teşekkürler ama hep para yiyormuş bu olay:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainmaster1

kumarı kazandim spirit spear da 9 tane dead body bul diyo simdi nerdedir bunlar
    bilen varmi dolas dolas bulamadim

1 i ss deki tavernin sağ tarafında 2 si sahilde 3 ü yukarda 3 de marketten çıktıktan sonraki alanın çevresinde olmak üzere 9 iskelet var onları dolaşacaksın. Sırası herkese ayrı çıkıyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.