venom swappta ki tavernle kumar oynuyosun.black jack 20 :))menuden aldığın tabletler 20 den fazla olursa başa donuyon.19-20 yi tutturduğunda compare score ye bas.o zaman tavernin kac kağıt aldığını goruyosun.eğer senin tabletlerinden dusukse kazandın dusuk değilse yandın.cunku para gidiyo habire.ben geçinceye kadar 500k verdim hatuna.bol sanslar
Ulan kumarhaneye döndü oyun.Bide damaya benzer bi oyun koymuslar.Yakında çay ocağıda acarlar oyuna.Millet çayını içip dama oynasın diye
bu japonlarla çinlilerden beklenir
bence guzel olmuş su oyunu bırısı acabılırmı nasıl bır oyundur su ormok ben pet kasarken oynuyorumda hafiften
şey ben ne yapacağımı tam olarak anlayamadım acaba biraz daha detaylı anlatırmısın??
quote:
Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O
bence guzel olmuş su oyunu bırısı acabılırmı nasıl bır oyundur su ormok ben pet kasarken oynuyorumda hafiften
omok taşları yanyana çapraz veya üst üste dizerek oynanır
5 taşı yanyana çapraz veya üst üste ilk kim dizerse kazanır
super miş ben kafadan gıdıodum soledıgın ei oldu turnuva ne zmn
quote:
Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O
super miş ben kafadan gıdıodum soledıgın ei oldu turnuva ne zmn
Yakın zamanda yapmayı düşünüyorum
topici bugün akşam hazırlıycam
resimli fln
degısık bısı olcek dh grubu felam yapam markete gıdem arenada super olur
arkadaşlar yardım eder misiniz?görevi yapamıyorumda
kumarı kazandim spirit spear da 9 tane dead body bul diyo simdi nerdedir bunlar bilen varmi dolas dolas bulamadim
ya olmaz böyle şey yan yana 6 taş koydum kazanamadımark kazandı 5 tane koyup hayret bişey ya
@rainmaster1
bnde o görevdeyim ama "q" ya basarsan göriceksin ki kağıtlar daha konulmadı yazıyo o yüzden beklemek gerekiyor
ilginize teşekkürler ama hep para yiyormuş bu olay:))
quote:
Orjinalden alıntı: rainmaster1
kumarı kazandim spirit spear da 9 tane dead body bul diyo simdi nerdedir bunlar bilen varmi dolas dolas bulamadim
1 i ss deki tavernin sağ tarafında 2 si sahilde 3 ü yukarda 3 de marketten çıktıktan sonraki alanın çevresinde olmak üzere 9 iskelet var onları dolaşacaksın. Sırası herkese ayrı çıkıyormuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme