Şimdi Ara

3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
8.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine hic kimsenin birbirini ikna edemedigi, ama tartismaktan da geri kalmadigi, herkesin kendi dediginden olumune emin oldugu bir tartismaya hos geldiniz.

mavi tarafta, asi karsitlari: bazisi cipci, bazisi yeterli bilgi yokcu, bazisi sadece korkuyor

kirmizi tarafta, asicilar: digerlerine duz dunyaci diyorlar, baska nelere sanki bakiyorsun da, bunu mu elestiriyorsun diyorlar.

Ortak yanlar: ikisi de dibine kadar cahil, istatistik nedir nerden alinir kim yapar bilmiyorlar. Ikisi de asla ikna olmuyor.

3-2-1 basla! Birileri yazmaya usenip, baslik unutulana kadar savas devam edecektir.

• Alıntı

metni:
    Eczaneden bir ilaç al ve prospektüsündeki yan etkileri bir oku, şaşırırsın.

Bu sebeple leblebi dağıtılır gibi ilaç-aşı dağıtılmaz. Gelene geçene aynı tedavi uygulanmaz. Çünkü ilacı yazan sorumludur. İlaç ve aşıdan zarar gören de yargıya gidip dava açabilir.

Ama yeni normal (!) ile bu unutuldu.

Artık ne üretici sorumlu, ne de doktor-kurum-yetkililer sorumlu. Sorumluluk halka itelenmiş durumda. Aşağıdaki konuşma ilaç için ancak durum aşı için de pek farklı değil.

https://www.youtube.com/watch?v=6HR93rjJ9S8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucro -- 22 Ekim 2021; 15:27:53 >

• nucro kullanıcısına yanıt

Aşıya karşı olanların çoğu eşten dosttan ilaç alanlar. Aşıya gelince yan çiziyorlar. O yüzden bu aşı karşıtlığı süreci çok samimiyetsiz.

Bu arada aşı için onam kağıdı ve firmaların sorumluluk almama olayına ben de karşıyım. Ama bu yan etkiler çok çok az kişide görüldüğü ve ölümcül olmadığı için, herhangi bir istatistik bile oluşamıyor (Bizim ülkemizde bu şekilde en azından)

• BJK kullanıcısına yanıt

Bizim ulkemizi ornek almayalim bence hocam. Isim geregi cok fazla insanla konusmak durumunda kaliyorum, son 1 haftada vefat ettigini ogrendigim 6 kisi var, hepsi tanidigin annesi, babasi, kayin babasi falan, ve 6si da covid, ancak olumunde oyle yazmiyorlar, sebebi sorunca da, cenazesine bile gidemezsiniz, biz size iyilik yapiyoruz diyorlar.

Diger yandan test standartlari asili ve asisiz icin farkli, CDCnin asi standartlarina bakabilirsiniz.

Yani ayni ortamda, ayni sartlarda yapilmayan hic bir istatistikten dogru sonuc alamayiz. Su an ise yariyor - yaramiyor, cok baska bir konu olmakla beraber, bilgilerin inanilmaz bir sekilde carpitilmasi soz konusu.

• sieger kullanıcısına yanıt

Yok yok onu demiyorum, aşı sebebiyle ölen insanlardan bahsediyorum. Onlar bir istatistik oluşturamayacak kadar az gözüküyor. İspatlanamıyor.

O da benzer konu hocam o yuzden belirttim. Mediumda bir yazi vardi, aylar oncesinden, yine CDC standartlari ile alakali, ilk 48 saatte olurse asi ile alakali olabilir, calisma baslar yaziyor, sonra ilk hafta yuksek ates ve organ yetmezligi olursa(covid) coviden degildir, ilk 2 hafta zaten testler pozitif ickabilir, bu covidsin demek degil deniyor.

Dogru yanlis, o kismi demiyorm, ama dogru istatistik olusturulmasina cok engel oluyor. Belki bilerek yapiyorlar, belki de cidden cok bilgi eksikligimiz var onlar da bilmiyor, bu sebeple karisiyor. Hatta bu konuda cok arastirdim cidden boyle mi diye, ve alttaki linke ulasmistim, yanlis hepsi sayiliyor diye. Ama sonra gidip sordum doktor arkadaslarima, bazisi evet bazisi hayir dedi, oyle karisik ki.

Mesela ben covid oldugumda 3kere negatif ciktim, sonra esim pozitif cikti ben iyilestikten 2 hafta sonra 14gun evde kaldim. Arkadasim su an covid, esi 2 asili o yuzden 0 karantina. Cidden o kadar karmasik ki durumlar, bunca bilim insaninin, karar verici mercinin bilerek bu kadar karistirmasi cok zor geliyor.

factcheck.org
    Story Twists Facts on Diagnosing Breakthrough COVID-19 Cases - FactCheck.org
    https://www.factcheck.org/2021/05/scicheck-story-twists-facts-on-diagnosing-breakthrough-covid-19-cases/

• Amaç 3. Doz değil amaç insan nüfusunu azaltmak . Bir bahane buldular bu aşıları insan hayatına söküp diledikleri zaman verecekler insanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aşıya karşı değilim onam kağıdına karşıyım diyerek yeni bir kulvar açtın: "onam kağıdı karşıtı" :)

Bu arada BJK 'den dolayı. O sahada top sektiren topçular aşı oluyor mudur? Ya da daha gerçekçi soru: Asgari ücretle çalışan işçi, market çalışanı vs'ye "ya aşı ya istifa" şeklinde yapılan dayatma, top sektiren topçulara da yapılıyor mu? Yanıt: Hem yasalarda hem gerçekte yapılmıyor. İster oool ister olma şeklinde topçunun keyfine bırakılmış duurmda (Belge niteliğinde kanıtım var) ne acı deil mi, Afrika G.Amerika'nın varoşlarından gelmiş Lubambo, Mukuka, Mongongu, Kimemba, Oketola, Bikoko vs gibi top sektirerek milyon avro kaldıran vasıfsızlara dayatma yok, Türkiyedeki Türk işçilere, dar gelirli çalışana var, dahası bu durumu seyredenler var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Bakanlığa itibar etmiyorsan o zaman sağlık bakanı TV karşısında 1. doz aşısını olurken de itibar etmemen dolayısıya aşı olmaman , aşıyı savunmaman gerekli :) İşine gelince itibar ediyorsun kafandaki hayallere uymayınca itibar etmem diyorsun :) 2 dk tutarlı olun :)

Bu geyik baydı. Neyin delilini istiyorsun? Açık açık yaz:

• Gates'in kovid aşı yatırımları yaptığına dair mi?
    • Gates'in, ABD'den sonra DSÖ'nün en büyük finansörü olduğuna mı?
    • 2009'daki Domuz gribi pandemisi ilanından sonra DSÖ'ye ilaç firmaları ile olan ilişkilerine dair Avrupa Komisyonu'nun soruşturma başlattığına dair mi?

Söyle, bunlara inanmıyor ve delil mi istiyorsun?

Hala olayı TV'de izlediği basitlikte sananlar.. evet aslında aşıya karşı olanlar eşten-dosttan ilaç alanlar  

• Bunun, yıllar sürmesi gereken Faz 3 aşamasının, 5 ayda raporlanması ile
    • Yan etkileri için 1 tane bile üreticinin sorumluluk almaması ile
    • Daha önce aceleye getirilen domuz gribi aşısının ABD'de binlerce insana zarar vermesi ile ilgisi yok..

Zaten bu belgesel de tamamen hayali bir olay. Gerçekte yıllarca test edilmemiş ilaç ve aşılardan kimse zarar görmez. Videoyu izle ve o zamanki CDC başkanının mı yoksa zarar gören insanlar mı samimiyetsiz, söyle bakalım.

bitchute
    1976 ABD Domuz Gribi Skandalı
    https://www.bitchute.com/video/muHFfQ64NdRj/

Kardeş Türkiye'de milyonlarca kişi sağlık bakanı & c.başkanı aşı olduğu için aşı oldu :) Reyiz istesin 10 doz aşı olurum diyen 2 kişi var, gerçekte :)

Okey S. Bakanının açıkladığı Covid ölümlerinin gerçek olmadığını dolayısıyla S.bakanının manipülasyon yaptıgını düşünüyorsun.

bu durumda S. bakanı TV'de aşı olurken o aşının gerçek olmadığını ya stunt syringe kullandığını ya plasebo sıvısı olduğunu, bir tür manipilasyon oldugunu düşünmelisin, tutarlılık bunu gerektirir.

Kardeş delil diyorsan Corona adında havada dolaşan bir molekülden milyonlarca kişinin öldüğünün delilini göster.

Ancak. TV, medya, hükümet, saglık kuruluşları, bilim ve istatistik kuruluşlarının verilerini kullanmak yok cunku kendin dedin, bakanlığın acıkladığı Covid ölü sayıları gerçek değil , gerçekte 2-3x daha fazla dedin ancak o rakamlar tüm bu mecralarda yayınlandı o yüzden onların verilerini kullanmayacaksıni kendi özel delillerini getireceksin.

senin şu delil fetişizmini biraz iş başında görelim :)

Ohh sinirlermişsin bakıyorum :) Sinirlerini kontrol edememe problemi gördüm sende. sinirden konuları birbiriyle karıştırmışsın. İsrail ajanı, yuvarlak dünya :) Fazla söze + süre harcamaya gerek yok :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.