|
3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?
-
-
3 dozla kalsa iyi. Paranın da tadını aldılar ki artık ne varyantlar biter ne de dozlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok bilmişler aşı olmadığı sürece bu illetten kurtulamayacağımız için maalesef tekrar tekrar aşı olunacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sende bilime inanıyosun kardeşim…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 17 Ekim 2021; 23:31:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim hoca
-
bu arada 3doz sinovac olanlar biontec olamıyor, yarın öbürgün sizde aşı karşıtı mitingte görmeyelim.
-
senin çok bilmişlerin kim peki? isimlerini bana sayarmısın?
hangilerinin dünya çapında görünürlüğü bilinirliği var çalışmaları ile değeri var kontrol edeceğimki, lafının ölçüsündemi konuşuyorsun emin olacağım.
çok bilmişlerin aşı olması, senin zayıf bağışıklık sistemin için bir kurtuluş yolu olacak demek ha?
hayatta kalacaksın ölmeyeceksin tutunacaksın.
bir otur düşün, düşünki idrak et, etrafdaki ottan yerdeki taşdan farkını,
beni insanlarmı yaratarak oluşturdu, yoksa bir yaratıcı tanrımı,
sonra otur 1 daha düşün, bu illetten seni insan yapımı aşılarmı, yoksa yaratıcının sana bahşettiği bağışıklık sistemimi seni kurtaracak,
(2021 yilindayız, millattan önce bile var olan ve savaşan bağışıklık sistemine hakaret ediyorsun!)
kimden medet umacaksın, kime saldıracaksın idrak et!
o çok güvendiğin bilim adamlarıda henüz bağışıklık sisteminin tam olarak nasıl işlediğini modelleyemediler, bunuda kulağının bir köşesine küpe yapki, böyle konuşarak etrafındaki insanları hedef gösterme iq sunda yüksel.
evet benimle senin oyunun 1 olmaması gerek, kesinlikle,
maske tak ki, o 1 tl lik kumaş korur seni,
hatta okulunada gitmeye devam et ki, o 1000 kişilik kapalı kutu bina içinde, korunursun..
en baş da olan başkan, virüse karşı insanların can güvenliğini kapanmaya gitmeyerek, boğularak ölümlerin varlığına 1 nevi yasal yol açarak izin vermişken,
virüsün tedavisinin bulunmamış olmasına karşın, yani hastalanırsan, kendi bağışıklık sistemin seni kurtaramaz ise, öleceğin garanti iken
sana başkanın söylediklerine uymak düşer, düşünmeden, yarın 1 gün nefes almak yasak kanunu çıkarırsa uyacaksın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 18 Ekim 2021; 0:27:20 >
-
bak kardesım neı sawundugunu bılmıorm ama soyle dusunelm dolar 4 lıra olmus olablr ama bız ekmegı dolarla mı alıorz hayır? Hem nıe taktınız dolara bu kadar bılmıorm bızler en cok arabıstan paralarına bakmalıız cunku dolarn usdunde ıbrahım lıncoln resmı war o adam bı aralar galatasarayda oynadı sen weled oldugun ıcın hadırlamazsın galadasaray da fetullah fln seylerı cıkdı yoksa sen fedocu msn lan sn? Bana bak ewlad 15 temmuzda tankların onune cıkmadık mı ? Cıktık kenan sofuoglu motorsıkled yarısında bırıcı olmadımı? Oldu surıyeye gırmedık mı ? gırdık. Ozaman weledlık yabma we odur odurdugun yere sanalda kawgacı reelde anab acı?
Yazdıkların aynı buna benziyor.
ah küçük yaş yiyenim, oysa türkçe yazdım anlamadınmı?
herneyse seni abilerine bırakıyorum, onlar senin zeka seviyende sana uygun dille yazacaklardır.
-
İşine gelmeyen mesajda bloklayacaksan oynamayalım “yiyenim” hahahhahhahah. İki satır lafı doğru yazmayı bilmez bir de Türkçe yazdığını iddia ediyor. Her şeyi de biliyorsunuz ha kahvehane profesörleri.
3.dozu oldum 4.dozu 1 ay içinde yaptırın demişti dün aklıma geldi randevu alayım dedim sistem izin vermedi süreci tamamladınız gibisinden bir mesaj dedi 4.doz yok sanırım
-
2 doz biontech oldum ve covid pozitif olarak şuan evde karantinadayım keşke hiç aşı olmasaydım vücut doğal yollarla antikor üretseydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Çok bilmiş?" "Azıcık bile bilmemişler" demek daha doğru.
-
CİA Bizi izliyordu şimdi kalbimize çip mip takıp bizi kukla edecekler.
Bizi kölelere çevirecekler uyanın arkadaşlar Zenginlere cihaz verecekler zenginler bizi çipler sayesinde kullanacak..
-
Bu Zafer Kurugöl, küçücük çocukları, bebekleri, kovid aşısında denek yapan prof değil mi?
Sonra yanlış anlaşıldım diye yan çizen ve hiç bir şey olmamış gibi ülkede yaşamaya ve beyanatlar vermeye devam eden?
mustafahostwitter“prof zafer kurugöl’ün bu açıklaması öylesine geçiştirilecek bir şey değil. sadece bir bebeğe yanlış aşı vurulduysa neden çoğul cümleler kurdu? “küçük bebeklerde yüksek doz verseniz bile bir sorun olmuyor” sadece bir ise bu genelleme niye yapılıyor? https://t.co/6z24ti0Bbi”https://twitter.com/mustafahos/status/1442441195079282692 -
hadi gönüllü kobaylar iş başına :D
-
O çok bilmiş aşı karşıtları aslında her şeye karşı. Düne kadar aşı gelmedi, kovitten ölümleri gizliyorlar, ölüm rakamları hatalı daha fazla ölüm var diyenler bu gün kimse kovitten ölmüyor, aşıdan daha fazla ölüyor, aşı olmayın diyorlar. Nereden baksan toplumun hep zararına açıklamalar yapıyorlar. Zihniyetleri ve kimlere çalıştıkları belli ama kesinlikle bu toprağın insanına değil orası kesin.
-
Aşı olman koronaya yakalanmanı değil ölmeni engelliyor. O yüzden iki aşı olman sayesinde şu an mezarda değil evinde karantinadasın ve bu yazıyı yazabiliyorsun. Bunu bile anlamaktan aciz kafalar var iyi sen bu yaşa kadar gelmişsin şükret.
-
a$ı kesinlikle olmayın. değil 3 doz 1 doz bile olmayın. 1 doz a$ıdan sonra hayatı kayan cok insan var. a$ı yan etkisinden ölmezsiniz fakat medyum keto gibi kalırsınız. öyle yasayacagınıza covidden ölün zaten.. dolayısıyla a$ı yok = gam yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 18 Ekim 2021; 10:12:4 >
Çok bilmişler aşı olmadığı sürece bu illetten kurtulamayacağımız için maalesef tekrar tekrar aşı olunacak.
|
3 dozla kalsa iyi. Paranın da tadını aldılar ki artık ne varyantlar biter ne de dozlar.
|
bak kardesım neı sawundugunu bılmıorm ama soyle dusunelm dolar 4 lıra olmus olablr ama bız ekmegı dolarla mı alıorz hayır? Hem nıe taktınız dolara bu kadar bılmıorm bızler en cok arabıstan paralarına bakmalıız cunku dolarn usdunde ıbrahım lıncoln resmı war o adam bı aralar galatasarayda oynadı sen weled oldugun ıcın hadırlamazsın galadasaray da fetullah fln seylerı cıkdı yoksa sen fedocu msn lan sn? Bana bak ewlad 15 temmuzda tankların onune cıkmadık mı ? Cıktık kenan sofuoglu motorsıkled yarısında bırıcı olmadımı? Oldu surıyeye gırmedık mı ? gırdık. Ozaman weledlık yabma we odur odurdugun yere sanalda kawgacı reelde anab acı?
Yazdıkların aynı buna benziyor. |
nüfusunun yüzde 95'i aşılanan ülkeler de bu illetten kurtulamadı cahil cahil konuşup tek kurtuluşun aşı olduğuna inanmayın artık. açın araştırın azcık |
senin çok bilmişlerin kim peki? isimlerini bana sayarmısın?
hangilerinin dünya çapında görünürlüğü bilinirliği var çalışmaları ile değeri var kontrol edeceğimki, lafının ölçüsündemi konuşuyorsun emin olacağım. çok bilmişlerin aşı olması, senin zayıf bağışıklık sistemin için bir kurtuluş yolu olacak demek ha? hayatta kalacaksın ölmeyeceksin tutunacaksın. bir otur düşün, düşünki idrak et, etrafdaki ottan yerdeki taşdan farkını, beni insanlarmı yaratarak oluşturdu, yoksa bir yaratıcı tanrımı, sonra otur 1 daha düşün, bu illetten seni insan yapımı aşılarmı, yoksa yaratıcının sana bahşettiği bağışıklık sistemimi seni kurtaracak, (2021 yilindayız, millattan önce bile var olan ve savaşan bağışıklık sistemine hakaret ediyorsun!) kimden medet umacaksın, kime saldıracaksın idrak et! o çok güvendiğin bilim adamlarıda henüz bağışıklık sisteminin tam olarak nasıl işlediğini modelleyemediler, bunuda kulağının bir köşesine küpe yapki, böyle konuşarak etrafındaki insanları hedef gösterme iq sunda yüksel. evet benimle senin oyunun 1 olmaması gerek, kesinlikle, maske tak ki, o 1 tl lik kumaş korur seni, hatta okulunada gitmeye devam et ki, o 1000 kişilik kapalı kutu bina içinde, korunursun.. en baş da olan başkan, virüse karşı insanların can güvenliğini kapanmaya gitmeyerek, boğularak ölümlerin varlığına 1 nevi yasal yol açarak izin vermişken, virüsün tedavisinin bulunmamış olmasına karşın, yani hastalanırsan, kendi bağışıklık sistemin seni kurtaramaz ise, öleceğin garanti iken sana başkanın söylediklerine uymak düşer, düşünmeden, yarın 1 gün nefes almak yasak kanunu çıkarırsa uyacaksın! |
Aşı olman koronaya yakalanmanı değil ölmeni engelliyor. O yüzden iki aşı olman sayesinde şu an mezarda değil evinde karantinadasın ve bu yazıyı yazabiliyorsun. Bunu bile anlamaktan aciz kafalar var iyi sen bu yaşa kadar gelmişsin şükret.
|
Benzer içerikler
- spotify ne kadar internet yer
- plan.exxen üyelik iptali
- instagram hikaye gizleme
- font bulma
- twitter video indirme nasıl olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X