Şimdi Ara

3. dünya savaşı 20-30 yıla çıkacak bence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Dünya savaşı başlayalı baya oldu.
    Ruslar bunu uydu devletler vasıtasıyla sürdürüyor.
    Abd araplardan aldığı paralar Irakta ele gecirdikleriyle paramiliter sirketleri ve ortadoğudaki kürtleri silahlandırıyor.
    İran, Irakta haşdi şabi, yemende husiler, Suriyede şii milisler ve lübnanda ise hizbullahı domine edip çıkarları doğrultusunda kullanıyor.

Kısaca 3. dünya savaşı başlayalı çok oldu savaşın bugünkü gündemi Suriyede Deyrezor bölgesinde ki petrol ve doğal gaz yataklarıdır. ABD bölgeye kürtleri konuşlandırırken Ruslar sürekli paramiliterlerini bölgede ilerlemeleri için şii milisler ile birlikte feda ediyor. Rusların 2015ten beri her gün asker bulundurma masrafı 2 milyon doların üstündedir. Buna el altından verilen silahlar ödemeler ve resmi yardımlar dahil değildir. Geçenlerde İranın yaptığı açıklama da dediği ise Suriyenin borçlarını Doğal gaz ve petrolle ödeyecek açıklaması da bunu gösteriyor.

Savaş başladı arkadaşlar büyük devletler enerji kaynakları için savaşıyor.

• Dünya Savaşı çıkarsa kimse bundan karlı çıkmaz. O silahlar kullanılmaz diyorsun Rusya 1 hafta önce gezegeni yok edecek nükleer silah üretti. Amerika'da kat kat fazlası var adamlar boşa yapmıyor, savaş çıkarsa hepsi kullanır. Dediğin doğru kendilerini de Dünyayıda bitirecekler

Ben o yüzden devletlerin çatıştığı 3.Dünya Savaşı ihtimalini zayıf görüyorum. Klişe olacak ama ekonomik savaşlar 3.Dünya savaşının ta kendisi. Zaten büyük devletler savaşa kendileri girmiyor kukla terör örgütleri kuruyorlar pkk,ışid gibi onların tasmasını tutuyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üfus katlanarak katlanarak artıyor. işsizliği olacak, yemeği içeceği olacak, yakıtı olacak, konutu, resmi kurumlar yetişemeyecek, hasteneler sıkıntı olacak, trafik zaten kötü...... Savas cikarmak isteyenlerde böyle düsünüyor iste
    Dünyada var olan icecek yemek giyim vs, vs dünya nüfusunun 3 kati korkmayin herkese yetecek sekilde hatta fazlasini Allah yaratmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirac-x -- 14 Mart 2018; 15:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irresolute

20 30 yıla insanlar(bir kesim) uzaya çıkar

Elon Musk 2024 de gönderecek

EE bu adam başarılı olursa başarılı olduğu görenler de boş duracağını sanmıyorum

Keşfedilmeyi bekleyen koskoca uzay var

Çürümekte olan bir gezegen için kim kaynaklarını harcayıp savaşsın ki?

Bölgesel savaşlar olur ama 3.dünya savaşı hayal o noktaya gelmesi imkansız neden mi iletişim sayesinde

Günümüz yöneticileri 1telefonla arasındaki problemi çözüyor

Hocam yanılıyorsunuz. Uzayda şuan silahsızlanma için Rus Abd ve çin tarafları görüşüyor. Hatta bi ara çin abd uydularından birini düşürmüştü.

Ben uzayda koloni kurana kadar kendimizi yok edeceğimizi düşünüyorum. Şuan 3.dünya savaşı başladı.
    Uzay yorungesine yeni hidrojen bombaları ve benzerleri uydular vasıtasıyla oturtuluyor ve radara gorunmemesi için yeni teknolojiler uzerinde çalışıyor.

Kısaca uzayı keşfedecek zamanı bulamayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirac-x

üfus katlanarak katlanarak artıyor. işsizliği olacak, yemeği içeceği olacak, yakıtı olacak, konutu, resmi kurumlar yetişemeyecek, hasteneler sıkıntı olacak, trafik zaten kötü...... Savas cikarmak isteyenlerde böyle düsünüyor iste
    Dünyada var olan icecek yemek giyim vs, vs dünya nüfusunun 3 kati korkmayin herkese yetecek sekilde hatta fazlasini Allah yaratmis...

dünya nüfusunun 3 katı fazla değil ki. dediğim gibi nüfus katlanarak artıyor. 20-30 yıl içerisinde çok artacak
  • Bu maalesef ki gerçek, çünkü insanoğlu doyumsuz ve nankör.

Bence en büyük suçlu nankörce üreyenler ve bunun sonuçlarını düşünmeyenler, 7 milyar insan var düşünebiliyor musunuz? her önüne gelen benim niye yok diyip ürüyor, bir insan daha doğuyor, nüfus arttıkça farketmiyorlar ki sorunlar da artıyor, bu korkunç bir yaratığı klonlamak gibi aynı, her biri doyumsuz ve nankörken, daha da çoğalıyor ve her biri aynısından bir tane daha klonluyor, hiç kimse düşünmüyor sonuçları yazık. Bir bakın etrafınıza kaç kişinin dünyaya faydası var? özellikle yurdum insanının tek derdi aman herkes yapıyor ben de yapayım, doğan çocuğun da hayatı belli düzene uyacak, o da üreyecek, ve köleliğini bitirip yok olup gidecek. Herkes aynı hayatı yaşamaya mahkum ediliyor çünkü krallar yani asıl güce sahip olanların hem köleye ihtiyacı var, hem de bu kölelerin sorun çıkarmaması gerek. Tek çocuk yapmak bile saçma, çocuk yapmamak en mantıklısıdır, zaten kendin gelmişsin bu dünyaya görmüşsün ne halt olduğunu, bencilce duygularını tatmin etmek için kendinden bir tane daha yapmak ne işe yarayacak? insan bunu yapmadan önce bencilce duygularını değil, dünyanın açısından mantıkla etkilerini düşünmelidir. Rusya gibi ülkelerin gezegeni yok edecek silahları var evet, neden böyle bir şeye gerek duyuldu? çünkü sorunlar ve savaşlar bitmek bilmiyor, nereye baksan insan, nereye baksan nüfus artışı, nereye baksan sorumsuz bir şekilde çoğalan insanlar. Bu doğan köleler kralların işine yarıyor fakat bir süre sonra işler raydan çıkıyor, o kadar fazla ki insan sayısı, kralların tek çaresi kendileri dahil bu gezegeni yok olmaya mahkum etmek oluyor.

Ne derseniz diyin, insanlar bu kadar aç, bu kadar şehvetli, üremeye yatkın olmasaydı, dünya bu halde olmazdı, hadi diyelim iyi, eğitimli insanların üremesini geçtin, önüne gelen ürüyor, bir tanesi bile düşünmüyor bu gezegenin hali ne olacak diye? basit bir hesap yapsan, yalnızca ünlenmiş ve icatlar bulmuş insanlar hariç herkesi elesen, 6 milyar gibi bir rakam kalıyor yine de ortada, hatta 7 milyar, bu insanlar ne katkı sağladı dünyaya? insanlar yaşamasın demiyorum, bu kadar sorumsuz ve bencil olmasınlar diyorum, yaşlanınca bana baksın diye üredikçe ürüyorlar, benim de çocuğum olsun diye üredikçe ürüyorlar, tek amaçları kendilerini tatmin etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

EE bu adam başarılı olursa başarılı olduğu görenler de boş duracağını sanmıyorum

Bölgesel savaşlar olur ama 3.dünya savaşı hayal o noktaya gelmesi imkansız neden mi iletişim sayesinde

Hocam yanılıyorsunuz. Uzayda şuan silahsızlanma için Rus Abd ve çin tarafları görüşüyor. Hatta bi ara çin abd uydularından birini düşürmüştü.

Ben uzayda koloni kurana kadar kendimizi yok edeceğimizi düşünüyorum. Şuan 3.dünya savaşı başladı.
    Uzay yorungesine yeni hidrojen bombaları ve benzerleri uydular vasıtasıyla oturtuluyor ve radara gorunmemesi için yeni teknolojiler uzerinde çalışıyor.

insanlığı kurtarırsa elon musk kurtarır. gerisi boş. nasa, amerika, rusya, türkiye insanlığa bir faydası pek yok. elon reyiz kurtaracak insanlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fun Lovin Criminal

quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

insanlığı kurtarırsa elon musk kurtarır. gerisi boş. nasa, amerika, rusya, türkiye insanlığa bir faydası pek yok. elon reyiz kurtaracak insanlığı

Elon büyük sayılabilecek işler yapıyor evet ama dünyayı kurtaracağını yada bunun için gerçekten çalışacağının inanmıyorum. Bizden kastın insanlık mı dünya mı.?
    Dünyayı bizden sadece doğal bi eleme uzun yıllar önce olan yanardağ küllerinin tüm insanlığı yok etme seviyesine getirmesine benzer bir şey kurtarabılır.

İnsanları kurtaracak olan şey ise başka bir gezegende yeni bir kolonidir.

Nasa dünyayı değil amerikan çıkarları doğrultusunda çalışmaktadır.

• keşkeee
  • 20-30 yıl?

Çok iyimser bi yaklaşım olmuş
  • 2023 de lozanın gizli maddeleri geçerliliğini yitiriyor. mazot yerine bora geçecek dünya haberin yok mu? enerji sorununu türkiye çözecek. biz de direk 1 numaraya çıkacaz elamdüllah
  • dünya savaş değilde bi ortadoğu savaş garanti çıkacak zaten herşey ortada kimi batı destekli kimi muhafazakar kimi geçmişim sağlam der kimi para var vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Okuduğum kitapta bu konuya değiniyor bir bölümümünde, transhümanizm diye bir kavram geçiyor bu konuyu işleyen bölümde.

kitabın ismi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

20 30 yıla insanlar uzaya çıkar

Çok film izliyorsun

Coğrafi keşifler başlamadan önce dünyanın sonuna gidersen aşağıya düşersin diyen kilise müdürü

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    """ya o kadar evine gittim beni ***medi diyor"""

Hocam öyle güldüm ki catida ki guvercinler ucustu, sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teoman Yabgu

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Okuduğum kitapta bu konuya değiniyor bir bölümümünde, transhümanizm diye bir kavram geçiyor bu konuyu işleyen bölümde.

kitabın ismi nedir?

Cehennem - Dan BROWN

Edit: Kitabı dün itibarıyla bitirdim ve filmini de izledim. ( Metal Fırtına bulunan varsa elinde takas edebiliriz. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 15 Mart 2018; 15:18:53 >
  • Ağzını hayra

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.