Şimdi Ara

3. dünya savaşı 20-30 yıla çıkacak bence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sebebi de nüfus. nüfus katlanarak katlanarak artıyor. işsizliği olacak, yemeği içeceği olacak, yakıtı olacak, konutu, resmi kurumlar yetişemeyecek, hasteneler sıkıntı olacak, trafik zaten kötü o zamana ne olur hiç bilmiyorum bile şahsi araçlar yasaklanır herhalde bilmiyorum.

bu nufüsün bir şekilde azalması lazım. ya önlemler alınacak, ya düzen değişecek ya da son çare savaş çıkacak.

siz ne düşünüyorsunuz?

• 20 30 yıla insanlar(bir kesim) uzaya çıkar

Elon Musk 2024 de gönderecek

EE bu adam başarılı olursa başarılı olduğu görenler de boş duracağını sanmıyorum

Keşfedilmeyi bekleyen koskoca uzay var

Çürümekte olan bir gezegen için kim kaynaklarını harcayıp savaşsın ki?

Bölgesel savaşlar olur ama 3.dünya savaşı hayal o noktaya gelmesi imkansız neden mi iletişim sayesinde

Günümüz yöneticileri 1telefonla arasındaki problemi çözüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irresolute -- 14 Mart 2018; 1:22:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irresolute

20 30 yıla insanlar uzaya çıkar

Elon Musk 2024 de gönderecek

EE bu adam başarılı olursa başarılı olduğu görenler de boş duracağını sanmıyorum

Keşfedilmeyi bekleyen koskoca uzay var

Çürümekte olan bir gezegen için kim kaynaklarını harcayıp savaşsın ki?

Bölgesel savaşlar olur ama 3.dünya savaşı hayal o noktaya gelmesi imkansız neden mi iletişim sayesinde

Günümüz yöneticileri 1telefonla arasındaki problemi çözüyor

Çok film izliyorsun

• Okuduğum kitapta bu konuya değiniyor bir bölümümünde, transhümanizm diye bir kavram geçiyor bu konuyu işleyen bölümde.

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Bundan 15-20sene önce akıllı telefonların hakkında da aynısını söylüyorlardı

• bence 2- yıl içinde çıkacak
  • 20-30 yıla dünya savaşı yapabilecek bir insan nesli olmayacak. 2030da insanoğlu yok olacak tahminlerime göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben dünya savaşının çıkcağını düşünmüyorum. En azından şimdiki gündeme bakarsak böyle olduğunu düşünüyorum. Savaş yaratan devletler istediği her yere elini atabiliyor yani misal veriyorum senin topraklarında çok değerli bir maden var bir tek sende var bunu savaş yapmadan elinden alabiliyorlar. Ayrıca kapitalist sistem de takır takır başarıyla işliyor. Yani savaş yapmak güçlü devletlerin elinde hiçbirşey olmaması gerek ve zorunlu olarak savaşması gerek.

Fakir nüfusu zaten hastalıklarla öldürüyorlar ya da kapitalist sistem, sana öyle bir geçim sıkıntısına sokuyor ki 2. çocuk bakamayacak hale geliyorsun tek çocuga bakabiliyorsan şükrediyorsun. Bu dünyada böyle genel konuşuyorum.
  • Kapitalizm kendisini sürekli yenilemiş ve dönüşmüştür. İşçilerin sıkıntıları giderek artan tazminatlarla iyileşmiş ve kapitalizmin yıkılmasına gerek kalmamıştır. Kapitalizm işçilere onları razı edecek yüksek maaş, sağlık sigortası, emekli maaşı, haftasonu tatili ve çalışma saatlerinin kısaltılması gibi şeyler vermiştir.

Benim kıyamet senaryom: Yapay zeka ve makinalar. Yapay işçi sınıfının yerini alacak ve isyan çıkacak yahut yapay zekalar insan neslini yok edecek.

Yani kapitalist sistem yıkılmaz. Amerika ve Rusya hiçbir zamam savaş yapmaz geçiniz bu işleri. Eğer dünyanın insanların yapacağı bölgesel savaş, su savaşları yahut nükleer savaşlardan biteceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Amerika ve Rusya zaten kapitalist sistemden en çok payı alan devletler neden savaş yapmak istesinler ki? Ancak ortadoğu ülkerini birbiriyle savaştırır onlara silah satar para kazanır "yiyin birbirinizi" derler ama asla birbirleriyle savaşmazlar böyle bir aptallık yapmazlar merak etmeyin. Biz ancak ( gelişmemiş devletler olarak ) aramızda savaşırız.

1985te ülkemizde bile nüfus artış hızı %25 iken şimdi %10. Bu çok ciddi bir farktır dikkat ediniz. Teknoloji gelişiyor insan hayatı kolaylaşıyor yerimizi makinalara bırakıyoruz sosyal hayat gelecekte 0a inecek. Yeni hayati uzuvlarımız telefon televizyon bilgisayar ile zaten bizler de insanlığımızı yavaş yavaş kaybediyoruz, robotlaşıyoruz. Yok olacağız sonumuzu ise kendi ellerimizle getireceğiz

Ben insanoğlunun sonunu yapay zekanın getireceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Kapitalizm kendisini sürekli yenilemiş ve dönüşmüştür. İşçilerin sıkıntıları giderek artan tazminatlarla iyileşmiş ve kapitalizmin yıkılmasına gerek kalmamıştır. Kapitalizm işçilere onları razı edecek yüksek maaş, sağlık sigortası, emekli maaşı, haftasonu tatili ve çalışma saatlerinin kısaltılması gibi şeyler vermiştir.

Benim kıyamet senaryom: Yapay zeka ve makinalar. Yapay işçi sınıfının yerini alacak ve isyan çıkacak yahut yapay zekalar insan neslini yok edecek.

Yani kapitalist sistem yıkılmaz. Amerika ve Rusya hiçbir zamam savaş yapmaz geçiniz bu işleri. Eğer dünyanın insanların yapacağı bölgesel savaş, su savaşları yahut nükleer savaşlardan biteceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Amerika ve Rusya zaten kapitalist sistemden en çok payı alan devletler neden savaş yapmak istesinler ki? Ancak ortadoğu ülkerini birbiriyle savaştırır onlara silah satar para kazanır "yiyin birbirinizi" derler ama asla birbirleriyle savaşmazlar böyle bir aptallık yapmazlar merak etmeyin. Biz ancak ( gelişmemiş devletler olarak ) aramızda savaşırız.

1985te ülkemizde bile nüfus artış hızı %25 iken şimdi %10. Bu çok ciddi bir farktır dikkat ediniz. Teknoloji gelişiyor insan hayatı kolaylaşıyor yerimizi makinalara bırakıyoruz sosyal hayat gelecekte 0a inecek. Yeni hayati uzuvlarımız telefon televizyon bilgisayar ile zaten bizler de insanlığımızı yavaş yavaş kaybediyoruz, robotlaşıyoruz. Yok olacağız sonumuzu ise kendi ellerimizle getireceğiz

Ben insanoğlunun sonunu yapay zekanın getireceğini düşünüyorum.

Matrix filmi yorumunuza çok uyuyor :)

• Evet Matrix beğendiğim bir filmdir ama orada insanların enerji olarak kullanılması bana saçma gelir hala. Bizleri direkt yok edeceklerini düşünüyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Evet Matrix beğendiğim bir filmdir ama orada insanların enerji olarak kullanılması bana saçma gelir hala. Bizleri direkt yok edeceklerini düşünüyorum ben.

iyi de 20-30 yıla nüfus gerçekten çok artacak. katlanarak artıyor bu meret. insanlar çalışıyor

zenginlerin bu kadar fedakar olabileceklerini düşünmüyorum. kesin şöyle tarihi bir olay olacak bence.
  • Nufusu baska sekillerde kisitliyorlar zaten.Escinsellik ne zamandan beribu kadar populer oldu? Tamamen medyanin dayatmasi.Simdi diyeceksiniz insanlar soylemee korkuyordu tepkilerden vesaire.E ulan onmilyonlarca insan mi korkuyordu?

Baska bir nufus kontrol olayi virus yaymak.Kontrollu olduktan sonra her turlu virusu yayiyorlar.Ben bazi hastaliklarin tedavisinin bulunduguna da inaniyorum ama emin degilim ancak tedavi bulduktan sonra oldurulen cok doktor var.

Biraz fanteziye kacacak katilmayabilirsiniz ama haarp olayi da var.Adamlar kendileri dogal afet yaratiyorlar.Ve ayni haarpi kullanarak dunyaya uzayli istilasi olmus gibi gosterecekler cunku artik dunyanin icindeki kitleleri birbiriyle savastiramazlar.Milliyetcilik oldu insanlar anlasiyor kimse savas istemiyor.Peki olay gezegeni kurtarmak olunca insanlar yine savas istemeyecek mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Nufusu baska sekillerde kisitliyorlar zaten.Escinsellik ne zamandan beribu kadar populer oldu? Tamamen medyanin dayatmasi.Simdi diyeceksiniz insanlar soylemee korkuyordu tepkilerden vesaire.E ulan onmilyonlarca insan mi korkuyordu?

Baska bir nufus kontrol olayi virus yaymak.Kontrollu olduktan sonra her turlu virusu yayiyorlar.Ben bazi hastaliklarin tedavisinin bulunduguna da inaniyorum ama emin degilim ancak tedavi bulduktan sonra oldurulen cok doktor var.

Biraz fanteziye kacacak katilmayabilirsiniz ama haarp olayi da var.Adamlar kendileri dogal afet yaratiyorlar.Ve ayni haarpi kullanarak dunyaya uzayli istilasi olmus gibi gosterecekler cunku artik dunyanin icindeki kitleleri birbiriyle savastiramazlar.Milliyetcilik oldu insanlar anlasiyor kimse savas istemiyor.Peki olay gezegeni kurtarmak olunca insanlar yine savas istemeyecek mi?

kanki eşcinsel hemen her topluluktan çıkıyordu zaten ama son yıllarda artmasının sebebi hem insanların artık daha özgür olması, hem insanların dinlerden uzaklaşmaları, hem de dediğin gibi biraz popüler kültür etkisi. tamamen medyanın dayatması demek doğru olmaz.

bence nüfus kontrolünün bir yolu da para kontrolü. parayı bir bölüme verip bir bölüme vermiyorlar bu sayede diğer bölümün nüfusu azalıyor suçlarla, açlıkla, çalışmakla vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fun Lovin Criminal

quote:

Nufusu baska sekillerde kisitliyorlar zaten.Escinsellik ne zamandan beribu kadar populer oldu? Tamamen medyanin dayatmasi.Simdi diyeceksiniz insanlar soylemee korkuyordu tepkilerden vesaire.E ulan onmilyonlarca insan mi korkuyordu?

kanki eşcinsel hemen her topluluktan çıkıyordu zaten ama son yıllarda artmasının sebebi hem insanların artık daha özgür olması, hem insanların dinlerden uzaklaşmaları, hem de dediğin gibi biraz popüler kültür etkisi. tamamen medyanın dayatması demek doğru olmaz.

bence nüfus kontrolünün bir yolu da para kontrolü. parayı bir bölüme verip bir bölüme vermiyorlar bu sayede diğer bölümün nüfusu azalıyor suçlarla, açlıkla, çalışmakla vs.

Evet dogru diyosunuz tamamen kismi yanlis olmus.Cogunlukla diyelim.Hocam ama insanlar 2000lerin sonundan beri ozgur ve dinden uzakti.2016dan sonra mi akillarina geldi escinsel olalim diye.Lisenin ilk seneleri hic escinsel tanimiyordum simdi mezunum zibilyon tane gay biseksuel lezbiyen taniyorum.Yani harbiden ahlaksizlasiyoruz ,buna ben de dahilim.

Ya kiz arkadaslarim gozumun onunde opusuyorlar sakasina.Ve heterolar yani.Cok ilginc iliskiler goruyorum yani harbiden herkes sapitmis.Bir kez uyuyordum dershanede kiza kulak misafiri oldum ya o kadar evine gittim beni ***medi diyor zink diye kalktim uykudan o sokla.Cok ilginc muablar

O dediginiz de olabilir para kontrolu seysi.Zaten tek bir olayla nufusu kontrolde tutamazlar.İlla bir seyleri kombin ediyorlar.Sigara da mesela eskiden bunun icin kullaniliyordu doktorlar ovuyordu vs ama sonra kanser tedavisinin daha masrafli oldugu anlasilinca sigara kotu demeye basladilar

• quote:

quote:

quote:

Evet dogru diyosunuz tamamen kismi yanlis olmus.Cogunlukla diyelim.Hocam ama insanlar 2000lerin sonundan beri ozgur ve dinden uzakti.2016dan sonra mi akillarina geldi escinsel olalim diye.Lisenin ilk seneleri hic escinsel tanimiyordum simdi mezunum zibilyon tane gay biseksuel lezbiyen taniyorum.Yani harbiden ahlaksizlasiyoruz ,buna ben de dahilim.

Ya kiz arkadaslarim gozumun onunde opusuyorlar sakasina.Ve heterolar yani.Cok ilginc iliskiler goruyorum yani harbiden herkes sapitmis.Bir kez uyuyordum dershanede kiza kulak misafiri oldum ya o kadar evine gittim beni ***medi diyor zink diye kalktim uykudan o sokla.Cok ilginc muablar

O dediginiz de olabilir para kontrolu seysi.Zaten tek bir olayla nufusu kontrolde tutamazlar.İlla bir seyleri kombin ediyorlar.Sigara da mesela eskiden bunun icin kullaniliyordu doktorlar ovuyordu vs ama sonra kanser tedavisinin daha masrafli oldugu anlasilinca sigara kotu demeye basladilar

ben bunun ahlakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. insanlar başkalarını rahatsız etmedikleri sürece istediklerini yapmakta özgürler. gay olmuş lezbiyen olmuş biseksüel olmuş fark etmez, insan neyden mutlu oluyorsa onu yapmalı. ahlak mutluluktan sonra gelir.

ki bir kızın kızı öpmesi erkeğin erkeği düzmesi bence rahatsız olunacak bir şey değil. ha ben haz etmem ama onların mutlu olduğu, yaptığı şeydir beni sıkmaz. yine de her insanın geçmişi, yaşadıkları, ideolojileri vardır pek tabii rahatsız olabilirsiniz ama normal şartlarda rahatsız olmanız pek de mantıklı değil kanımca. fakat dediğim gibi, haz etmeyebilirsiniz. ben de etmem.

• Amerika uzaya gitsin komple kıtayı da satılığa çıkarsın

Sahibinden satılık kelepir kıta

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben bunun ahlakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. insanlar başkalarını rahatsız etmedikleri sürece istediklerini yapmakta özgürler. gay olmuş lezbiyen olmuş biseksüel olmuş fark etmez, insan neyden mutlu oluyorsa onu yapmalı. ahlak mutluluktan sonra gelir.

ki bir kızın kızı öpmesi erkeğin erkeği düzmesi bence rahatsız olunacak bir şey değil. ha ben haz etmem ama onların mutlu olduğu, yaptığı şeydir beni sıkmaz. yine de her insanın geçmişi, yaşadıkları, ideolojileri vardır pek tabii rahatsız olabilirsiniz ama normal şartlarda rahatsız olmanız pek de mantıklı değil kanımca. fakat dediğim gibi, haz etmeyebilirsiniz. ben de etmem.

Hocam ben de rahatsiz olurum karsimda iki erkek opusurse ki taciz edilmistim bi kez de ama kesinlikle insanlarin tercihlerine karsi gelmem.Sonucta iki taraf da eizali istediklerini yapsinlar ancak bunun sosyolojik nedenlerinin arastirilmasi gerekiyor.

Biraz garip bir ornek olacak escinsel arkadaslar alinmasin ama bir populasyonda arilar cogaldiysa o arilarin neden cogaldigi arastirilir.Ayni sekilde olmasi gerektigini dusunuyorum

Ayriyetten bahsettigim opusme olayi cinsel tercihi karsi cins olan insanlar arasinda yasandi.Hani lezbiyen opusse karsimda neyse de iki hetero insan opusuyor herhangi bir egilimleri oldugunu da sanmiyorum ki bu olaya sadece bu iki kizda rastlamadim

• Güçlü ülkelerdeki nükleer silahlardan haberiniz yok sanırım. 1950'lerde şehirler yok ediliyordu. Şimdi savaş çıksa gezegeni yok ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingboy14

Güçlü ülkelerdeki nükleer silahlardan haberiniz yok sanırım. 1950'lerde şehirler yok ediliyordu. Şimdi savaş çıksa gezegeni yok ederler.

o silahlar kullanılmaz ki kullanırsan kendini de yakarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.