Şimdi Ara

Hocalar İphone’lerde Arama Süresi 1 Saati Geçince Otomatik Kesiliyormu ? [SS’Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
12.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 29 Ekim 2024; 18:21:5 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'larda Arama Süresi Sınırı: Kaldırma Yöntemleri

iPhone'larda, operatörlere bağlı olarak, arama süresi genellikle bir saatle sınırlandırılmıştır. Bu sınır, uzun süreli aramaların önüne geçmek ve ağ tıkanıklığını azaltmak için uygulanmıştır. Ancak bazı durumlarda, bu sınır kullanıcılar için sorun yaratabilir.

Eğer iPhone'unuzda arama süresi sınırıyla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki yöntemlerle bu sınırı kaldırabilirsiniz:

• "iPhone Arama Süresi Sınırı Kaldırma" Terimini Ara: İnternette "iPhone arama süresi sınırı kaldırma" veya "arama süresi sınırı kaldırma" terimlerini arayarak ilgili yöntemlere ulaşabilirsiniz.
    • Operatörünüzle İletişime Geçin: Bazı operatörler, belirli şartlar altında arama süresi sınırını kaldırabilir. Operatörünüzün müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek bu konuyu görüşebilirsiniz.
    • Uygulama Mağazasından Uygulamalar Kullanın: Uygulama Mağazasında, arama süresi sınırını kaldırmaya yardımcı olan uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamaları cihazınıza indirip kullanarak sınırı kaldırabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Bazı uygulamalar, arama süresi sınırını kaldırmak için ücretli abonelik gerektirebilir.
    • Operatörünüzün arama süresi sınırı kaldırma talebinizi kabul etmeyebilir.
    • Arama süresi sınırını kaldırmak, ağ tıkanıklığına ve daha yüksek faturalara neden olabilir.

Sonuç:

iPhone'unuzda arama süresi sınırını kaldırmak istiyorsanız, yukarıda belirtilen yöntemleri deneyebilirsiniz. Ancak bu yöntemlerin bazı riskler taşıyabileceğini unutmayın. Bu nedenle, sınırı kaldırmadan önce operatörünüzle görüşmeniz ve potansiyel sonuçları değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam benim tecrübelerime göre farklı operatörlerden arama yapılınca tam bir saatte arama otomatik kesiliyor ama ben bunu sevgilimle değil arkadaşım ile tecrübe ettim
  • Konuşmalarınıza apple bile katlanamamış demek ki yeter ulan diyip kesmiş bağlantıyı. 1 saat ne konuştun la kızla, sanal iş pişirenler bile 1 saat konuşmuyor.
  • Bazı operatörler parası peşin ödenmiş bedava dakikalardan konuşulunca bir saatte kesiyor konuşmayı.

• kontürleri de kıza kitlemişsin tam alfasın he

• Operatörle ilgili olmalı
  • HOCAM TAM ÖYLE DENK GELMİŞ KASITLI BİRŞEY DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 13 Ağustos 2021; 12:9:15 >

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam Öyleymiş
  • onu geç de 12 pro max kullanmak nasıl bi his hocam

• Milyon kez yaşadım bu durumu evet 1 saat civarı olunca otomatik kapanıyor.
  • Hayatimda kimseyle 10 dakikadan fazla konusmayacagim icin bana komaz.

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    PancakeSwap Sağolsun Hocam , Bundan Önce S20+ vardı, Ona Göre Çok Güzel Bir His
  • Operatörle alakalı. Bende 1 saat 10 dakika idi şimdi 3 saat. Bu süreyi çokça kez doldurursan süre artıyor.
    Not: Turkcell
  • Iphone 12 Pro Max dedi ya la ne hayatlar var be. Redmi note 4 ten okudum mesajı 3 kere dondu. :'(

• Benim telefonum 12 pro Max, 128 GB
    Fiyatı 16k küsur.
    Zuhahaha
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Bendeki 256 GB Hocam
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Zaten senin adına yazmıştım, hafızayı tutturamamışım.

Ama ben 128 GB olanı alacam.

128 gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazispir12

PancakeSwap Sağolsun Hocam , Bundan Önce S20+ vardı, Ona Göre Çok Güzel Bir His

coin ver ben de o hissi yaşayayım hocam eski telefonla sürünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.