Şimdi Ara

İlk Gaza Basışta devir önce düşüyor böyle sorunu olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalkış için ilk gaza basınca devir saati önce 500 ün altına düşüyor sonra yükseliyor neden olabilir..

• ARACININ KARBÜRATÖRLÜ OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM...
    MOTORUN ÇALIŞMASINDA BAŞKA BİR PROBLEM YOKSA, İLK KALKIŞTA YUMULMANIN SEBEBİ KARBÜRATÖR İÇİNDE OLAN BİR PARÇADIR.
    KAPIŞ MEMESİ DEĞİŞECEK...
    BİR KARBÜRATÖRCÜYE GİT, HALLEDER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverci -- 21 Şubat 2007; 9:49:42 >
  • tŞK ANCAK ARACIM 2000 MODEL OPEL ASTRA SIRALI SİSTEM LPG VAR VE SADECE GAZDA YAPIYOR BUNU..
  • KEŞKE BUNU BAŞTAN SÖYLESEYDİN...
    ARAÇ GAZDAYKEN,
    SICAK-SOĞUK RÖLANTİ NORMAL Mİ?
    SICAK-SOĞUK VE HER GAZA BASIŞTA YAPIYOR MU?

quote:

Orjinalden alıntı: atlikonak

tŞK ANCAK ARACIM 2000 MODEL OPEL ASTRA SIRALI SİSTEM LPG VAR VE SADECE GAZDA YAPIYOR BUNU..
  • GAZ AYARININ İYİ YAPILMASI GEREKİYOR.SANIRIM İLK GAZA BASISTA ARAÇ BOĞULUYOR GİBİME GELDİ.İYİ BİR AYARLA SORUN ÇÖZÜLÜR.
  • ASLINDA SORUNU ÇÖZDÜK AMA SONUÇ İYİMİ KÖTÜMÜ OLUR BİLMİYORUM REGÜLATÖR ÇIKIŞ BASINCI NORMALDE 1200 MB İKEN ONU 1000 MB YE DÜŞÜRÜNCE BU SORUN ORTADAN KALKIYOR ..ACABA SİSTEMDE Mİ SIKINTI VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: atlikonak

ASLINDA SORUNU ÇÖZDÜK AMA SONUÇ İYİMİ KÖTÜMÜ OLUR BİLMİYORUM REGÜLATÖR ÇIKIŞ BASINCI NORMALDE 1200 MB İKEN ONU 1000 MB YE DÜŞÜRÜNCE BU SORUN ORTADAN KALKIYOR ..ACABA SİSTEMDE Mİ SIKINTI VAR

HAYIR SİSTEMDE SIKINTI YOK.SADECE GAZ FAZLA GELDİĞİ İÇİN ARAÇTA BOĞULMA MEYDANA GELMİŞ.VE REGÜLATÖRDEN GAZIN BASINCINI DÜŞÜRMÜŞLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DİĞER ARABALARDA BUNA GEREK OLMUYORMUŞ BEN BU SİSTEMİ İLK ARAÇIMDAN SÖKÜP BU ARACIMA TAKTIM İKİSİNDEDE AYNI YERİ KISMAK ZORUNDA KALDIK GARİP GELDİ İKİ ARAÇTADA AYNI SIKINTININ OLMASI...
  • bu hem gaz yarının azlığından yada sabah soğuk havalarda yapıyosa sadece soğukla alakalı olabilir ama bence lpg ayarının kısıklığı sebeptir büyük ihtimalle
  • Benim puntoda bazen vites boştayken devir düşüp tekrar yükseliyor bu normal mi acaba yoksa yakıttan falan kaynaklı bir sorun mu?Sürekli eurodizel kullanıyorum ama yazdığım gibi bazen devir düşüp tekrar yükseliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentry

Benim puntoda bazen vites boştayken devir düşüp tekrar yükseliyor bu normal mi acaba yoksa yakıttan falan kaynaklı bir sorun mu?Sürekli eurodizel kullanıyorum ama yazdığım gibi bazen devir düşüp tekrar yükseliyor

aynı sey benım trafıcte de oluyorum
    normal bısey herhalde
    ılk bakımda sorcam yazarım buraya
  • Teşekkürler Always Carisma
    quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

quote:

Orjinalden alıntı: sentry

Benim puntoda bazen vites boştayken devir düşüp tekrar yükseliyor bu normal mi acaba yoksa yakıttan falan kaynaklı bir sorun mu?Sürekli eurodizel kullanıyorum ama yazdığım gibi bazen devir düşüp tekrar yükseliyor

aynı sey benım trafıcte de oluyorum
    normal bısey herhalde
    ılk bakımda sorcam yazarım buraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.