Deadpool Wolverine subliminal? Mesaj
-
-
Coexist yazıyor yani birlikte var olma anlamında -
1.logo islam
4.logo yahudi
7.logo hristiyanlık
Diğerlerinden bildiğiniz var mı?
6.ying yang sanırım
2.barış logosu -
onu bunu bilmem de venessa wade ile oturup konuştuğu sahnede kendimi gördüm "avengers seni almadığından beri yıkıldın kendine gelmen lazım" diyordu, ben de cehapeli şirket beni kovduğundan beri kendime gelemedim. kız arkadaşım da unut artık orayı diyordu. ikimiz de terk edildik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 28 Temmuz 2024; 0:15:9 > -
Bu logo, farklı inançları ve ideolojileri temsil eden sembollerin birleşimiyle "Coexist" (Birlikte Var Olmak) kelimesini oluşturuyor. Amaç, farklı dinler ve inançlar arasında barış ve hoşgörüyü teşvik etmektir. Logodaki her sembol, belirli bir dini veya inancı temsil eder:
- "C" harfi, İslam'ın sembolü olan hilal ve yıldızı temsil eder.
- "o" harfi, barış sembolünü içerir.
- "e" harfi, cinsiyet eşitliğini simgeleyen sembolü içerir.
- "x" harfi, Yahudiliğin sembolü olan Davut Yıldızı'nı içerir.
- "i" harfi, paganizmin sembolü olan bir pentagramı içerir.
- "s" harfi, Taoizm'in yin-yang sembolünü içerir.
- "t" harfi, Hristiyanlığın sembolü olan haçı içerir.
Bu semboller, birlikte yaşamayı, hoşgörüyü ve farklılıkları kabul etmeyi simgeler.
-
terör propagandası yapılan filmlerden sonra ilaç gibi olan bi hareket, şunu hatırlatması lazım birilerinin, tüm siyasi, dini görüşler bir yerde birbirine bağlıdır ama sürekli bunu savaş kavga durumuna getirecek sebepler nedenler olacak, yalandan da olsa bu hareket iyi görünüyor ama ateist,deist, agnostik ve en önemlisi uçan spagetti canavarı inançlarına saygı bunların ağa papalarında olmaz pek, saygı lazım yoksa katolik yerine protestan ve ortodoks, sunni şii yerine alevi her zaman daha az ve öz kalacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X