< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 3 Ekim 2024; 22:10:36 > |
Deadpool ve Wolverine Yorumum
-
-
Bütün Marvel filmlerini izlemişimdir, DC'de bunu yapmadım. Marvel'de en beğendiğim film Logan. Ardından Endgame gelir. Eğlenmek için izlenecek filmler. Merak etmek için izlenir. Avengers Endgame için heyecan basmıştı ama artık Marvel filmlerini merak etmiyorum. -
logan'dan sonraki hiçbir marvel filmi sarmadı. Logan hem aksiyonu hem dramı olsun 10 üzerinden 10 bir filmdi
-
hugh jackman bir daha asla wolverine oynamayacagim spor ve dietten biktim falan diyordu ama iyi para vermisler demekki. -
Para bir yana adam harbi sanatçı düşünüyorum onun yerine daha iyi bir wolvi bulamıyorum
Örneğin dcde batman için son batmanler yerine Christian Bale devam etse 100 kat daha iyi olurdu
Bir film sana bunu dedirttigi an ciddi sorun var demektir
Ayni şekilde deadpoolu da daha iyi bir aktor oynayabilirdi aslında en bastan xmen evrenine girerken yanlış aktor sectiler öyle devam etti -
christian bale'in is disiplini ve verdigi emek efsane. adamin oynadigi roller icin alip verdigi kilolari toplamislar 500 kilo falandi.
yanlis aktor seciminde son spiderman kadar facia bir ornek yoktur bence. yolda gorsem lise ogrencisi derim, elemani spiderman yaptilar -
Güncel -
Güncel -
Otobüsün arka camından çıktıkları sahneye kalsa yine efsaneydi, evet konu yoktu ama bir çok çizgi romanda da konu olmuyor bazen. Aksiyon için okuyorsun. Bu da bir çizgi roman filmi. Yerlere göklere sığdırılamayan Marvel'ın Secret Wars'ı bile baştan aşağı hatalarla dolu ama millet yere göğe sığdıramıyor o çizgi romanı, filmi de gelecek üstelik.
-
İzlemedim ama infinity war kadar iyi olacağını düşünmüyorum. End game bile İnfinty war ın ekmeğini yedi bence.
-
Marvel filmlerine bakmıyorum bile hocam cocuk filmi gibi geliyor ironman 1den itibaren tiksindim izlemiyorum -
Affleck Batman'ı kötü değildi bence ya. Dark Knight'ı Dark Knight yapan Bale'den ziyade Nolan bana göre.
-
Bro Joker. Son Superman serisi ve Aquaman bence güzel filmler. Evet bir Dark Knight etmez ama beni eğlendirdi izlerken. İlk Joker'i ayırıyorum o da Dark Knight gibi efsanelerden bana göre.
-
Gülerek eğlenerek dünyayı kurtarıyor adamlar. Batman ciddiyeti yok.
-
Yarıya kadar izledim ama anlamadım kapattım. Artık zor konuları beynim almıyor uğraşamam. Mesela deadpool ilk çıkanı çok hoştu konusu basitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Ekim 2024; 20:51:31 > -
Ahahahahahah
Hocam bi marvel filmini anlamaya da zorlanmazsin beya
Gerci normal tüm xmeni izlemen lazımdı önce
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X