Şimdi Ara

Deadpool ve Wolverine Yorumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu süper kahraman filmi showu vs olaylarinda sadece belirli şeyleri seviyorum kimisi her evreni her seyi sever ben o tip biri değilim mesela star warsu severim ama her showunu filmini sevmem

Dcde örneğin dark knight uclemesi haric elle tutulur film yok izle gec bos filmler

Marvel komple öyle zaten bunun tek istisnasi xmen ve tobey spiderman 3lemesi benim için

Gel gelelim deadpool 1 ve 2yi de pek begenmedim 2 biraz daha iyiydi

Üçüncü film ise olmus diyebilirim 1. Filme 1 vermisim 2iye 5 buna da 7 verdim

Deadpoolun abartili samatasini pek sevmiyorum genelde komik gelmiyor birde deadpool normalde sizofren ve deli olmali oyunlarinda cizgi romanlarinda oyle xmende ise sadece cok konusup bos yapan bir tip olarak karşımızda

Bu filmin en kötü yani maximum yuzde 30 35 xmen olmasi kalan kısım full marvel saçmalığı tipik marvel kliselerini her yere basmışlar xmen ağırlığı ortadan kalkmış coklu paralel evren zirvaligini filme resmen civiyle monte etmisler cok sırıtıyor xmen evreni cok çok güzeldi genel bakış yaparsak bu evrenin icine eden bir yapim ama film eglenceli Wolverinein sınırlarını sonuna kadar kullanmışlar bence asıl filmi sirtlayan da bu hugh jackman harbiden efsane oynamış
    Filmi nasil tasidigini anlatayim
    Charlesin kardesi ile iletişimi
    X23un dönüşü ve aralarindaki iliski
    Wade ile gercekci vsleri hem sozlu hem dövüşlü
    Oyunlarda ve cizgi romanlarindaki kiyafetini giymesi ve hakkını vermesi
    Tabiki oyunculuk vücut tip karizma vs vs
    Hani bu filmde zevkin yuzde 80ini resmen Wolverine saglamis yuzde 10 deadpool desen kalan yuzde 10da ozellikle Gambit gibi unutulmus ama cok cok onemli olan karakterlerin dönüşü olmuş

Filmi 0 beklenti ile izledim o nedenle de begenmis olabilirim ozellikle filmin basinda deadpoolun Logana saygisizlik etmesi beni üzdü ama TİPİK MARVEL İŞTE ne beklersin para icin dikkat cekmek için yemeyecekleri nane yok fena sacmalamislar

Yani özetle film kapitalizmin oyuncagi olmakla sanat eseri olmak arasında kalmış maalesef bu nedenle 7/10 verdim geçtim bu da gerçekten hugh jackman ve xmen esintileri için yoksa vasat bir marvel filmi olurdu hani sinemada 1 kez izleyip daha aksam eve gitmeden unuttugunuz sacma sapan thanos hulk ironman kaptan osuruka thor bor falan filmleri gibi bir sey olurdu

Teşekkürler wolverine teşekkürler prof x teşekkür xmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 3 Ekim 2024; 22:10:36 >

• Bütün Marvel filmlerini izlemişimdir, DC'de bunu yapmadım. Marvel'de en beğendiğim film Logan. Ardından Endgame gelir. Eğlenmek için izlenecek filmler. Merak etmek için izlenir. Avengers Endgame için heyecan basmıştı ama artık Marvel filmlerini merak etmiyorum.
  • logan'dan sonraki hiçbir marvel filmi sarmadı. Logan hem aksiyonu hem dramı olsun 10 üzerinden 10 bir filmdi

• hugh jackman bir daha asla wolverine oynamayacagim spor ve dietten biktim falan diyordu ama iyi para vermisler demekki.
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Para bir yana adam harbi sanatçı düşünüyorum onun yerine daha iyi bir wolvi bulamıyorum

Örneğin dcde batman için son batmanler yerine Christian Bale devam etse 100 kat daha iyi olurdu

Bir film sana bunu dedirttigi an ciddi sorun var demektir

Ayni şekilde deadpoolu da daha iyi bir aktor oynayabilirdi aslında en bastan xmen evrenine girerken yanlış aktor sectiler öyle devam etti
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    christian bale'in is disiplini ve verdigi emek efsane. adamin oynadigi roller icin alip verdigi kilolari toplamislar 500 kilo falandi.
    yanlis aktor seciminde son spiderman kadar facia bir ornek yoktur bence. yolda gorsem lise ogrencisi derim, elemani spiderman yaptilar
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marvel's Wolverine | PC ANA KONU
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Otobüsün arka camından çıktıkları sahneye kalsa yine efsaneydi, evet konu yoktu ama bir çok çizgi romanda da konu olmuyor bazen. Aksiyon için okuyorsun. Bu da bir çizgi roman filmi. Yerlere göklere sığdırılamayan Marvel'ın Secret Wars'ı bile baştan aşağı hatalarla dolu ama millet yere göğe sığdıramıyor o çizgi romanı, filmi de gelecek üstelik.

• İzlemedim ama infinity war kadar iyi olacağını düşünmüyorum. End game bile İnfinty war ın ekmeğini yedi bence.

• braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Marvel filmlerine bakmıyorum bile hocam cocuk filmi gibi geliyor ironman 1den itibaren tiksindim izlemiyorum

Affleck Batman'ı kötü değildi bence ya. Dark Knight'ı Dark Knight yapan Bale'den ziyade Nolan bana göre.

• Bro Joker. Son Superman serisi ve Aquaman bence güzel filmler. Evet bir Dark Knight etmez ama beni eğlendirdi izlerken. İlk Joker'i ayırıyorum o da Dark Knight gibi efsanelerden bana göre.

Gülerek eğlenerek dünyayı kurtarıyor adamlar. Batman ciddiyeti yok.

• Yarıya kadar izledim ama anlamadım kapattım. Artık zor konuları beynim almıyor uğraşamam. Mesela deadpool ilk çıkanı çok hoştu konusu basitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Ekim 2024; 20:51:31 >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Ahahahahahah

Hocam bi marvel filmini anlamaya da zorlanmazsin beya

Gerci normal tüm xmeni izlemen lazımdı önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.