< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 24 Şubat 2016; 19:45:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 24 Şubat 2016; 19:45:35 > |
Bu film neden bu kadar çok eleştirilmişti hala anlamıyorum tamam daha iyi olabilirdi ama bence ortalamanın üstünde gayette güzel bir filmdi
|
Şimdi ultimate sürümünü izledim. Bence gereğinden fazla kötülenmiş film.Sırf kötü yorumlar yüzünden izlemeyi bu kadar erteledim.Gayette güzel bir filmdi bence.İlk yarısında tamam aksiyon yoktu ama sıkıcıda değildi.Şahsen ben beğendim filmi.Abartıldığı kadar kötü değil
|
Filmi daha yeni izledim, Daha önce'den izlemememin sebebi izleyen arkadaşların
Öyle saçma şeymi olur diyerekten izlemedim Bence gerek oyunculuklar gerek müzik çok iyi bir filmdi, Hiç bir marvel filmi bunun kadar iyi olamaz bence, Bir sonraki seri için güzel bağlantılar yapmışlar, |
Batman adam öldürüyo diyen de Batman'in adamları kesip biçtiğini silahla alnının ortasına çat diye çaktığını sanacak.
Batman kendisine ateş açanlara karşı ateş açıyor. Bence mantıklı hiç de umurumda değil. Batman eski filmlerinde de kaç tane adam öldürdü bir yerde onun sayıldığı video vardı şimdi arayamam gidin bulun. Side casualty denilen bir olay var gavurlarda(yan zaiyat) Batman'in bu filmde olayı o. Ama millet istiyor ki Batman kendisine roket açılan arabaya ateş etmesi, Batman'in uçağı eski Batman'lardaki gibi (Joker'in uzun tabancasıyla düşüyordu. ) silah ateşine karşılık vermediği için düşsün.(Ki Keaton Batman'in de Joker'e ateş açtığı bir sahne var) Batman karşısına adamı alıp boynunu kırmadıkça yada adamın teki birebirde öldürmedikçe benim bir sorunum yok. Ha siz çizgi romanlarda Batman'in öldürmeme kuralı var diye hiç adamlara bir şey olmadığını mı sanıyorsunuz? O yumrukları yiyenlerin yarısı zaten beyin hasarından ölür sonradan. |
+1
duygusu olmayan çöp bebeler panik atak hastalığını bilmiyen kişiler,martha sahnesine takılmışlar defalarca izledim orayı ne var bu sahnede eleştirmekte istedim çıkamadım işin içinden en karanlık kavsetli filme alışamayanlar olsa gerek |
I am legend izlerken fark ettim. Bilmeyenler için 2007 filmi.
|
Tam 2 yıl önce bugün, dünyanın en iyi çizgi roman filmi vizyona girmişti..
|
En asaletli çizgiroman filmi.. ahh ahh ne efsaneydin sen beee
https://store.donanimhaber.com/20/41/66/204166b3917c18f41e0d4e81e2217aa5.gif |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|