tarih belli mi? arkadaşlar. wonder woman 1984 fiyaskosundan sonra biraz beklentim düştü gerçi ama bunu bekliyoz. |
Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (729. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nasıl yani hocam? Bu film neredeyse 5 yıl önce çıktı zaten. Acaba siz SnyderCut konusuna yazacaktınız da yanlış konuya mı yazdınız? -
a evet yanlış yazmışım hocam görmezden gelin. kusura bakmayın. wonder woman 1984 ü seyrettikten sonra bir hışımla girdim ondan oldu. -
Süperadam nasıl reyiz doğru mu ?
-
Doğru minik marmelci kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: nemoberktarih belli mi? arkadaşlar. wonder woman 1984 fiyaskosundan sonra biraz beklentim düştü gerçi ama bunu bekliyoz.
Henüz kesin değil fakat Snyder Cut muhtemelen 25 Mart 2021 yılında çıkacak.
-
Tamam o zaman ezik disi'ci kardeş.
-
sağolum hocam bilgilendirme için. alakasız konuya yazdık ama. 5 gün sonra cobra kai çıkıcak oda alakasız ama onu bekliyelim o zaman. ben bu justice league i 2021 deyince ocakta filan bekliyordum. birde amazon un invincible diye superman güçleri olan bir karakteri anlatan +18 bir animasyon filmi var umarım oda ocakta çıkar.
-
Filmin yeni bir versiyonu daha çıkıyor "4k Remastered" adı altında, renkler daha canlı ve yeni görüntü formatı eklenmiş sanırım. Bu artık kaçıncı versiyonu ben takip edemedim. Editor's cut, ultimate edition, 4k remastered... Bu filmin zaten bluray 4k versiyonu yok muydu ? Gişede gelen başarısızlığın ardından hala bir şekilde para kazanmaya çalışıyorlar şu filmden üstünde ufak tefek oynanarak.
-
Gişeyi bilmem ama film çok iyiydi.quote:
Orijinalden alıntı: Venom59Filmin yeni bir versiyonu daha çıkıyor "4k Remastered" adı altında, renkler daha canlı ve yeni görüntü formatı eklenmiş sanırım. Bu artık kaçıncı versiyonu ben takip edemedim. Editor's cut, ultimate edition, 4k remastered... Bu filmin zaten bluray 4k versiyonu yok muydu ? Gişede gelen başarısızlığın ardından hala bir şekilde para kazanmaya çalışıyorlar şu filmden üstünde ufak tefek oynanarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X