Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tarih belli mi? arkadaşlar. wonder woman 1984 fiyaskosundan sonra biraz beklentim düştü gerçi ama bunu bekliyoz.

• nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam? Bu film neredeyse 5 yıl önce çıktı zaten. Acaba siz SnyderCut konusuna yazacaktınız da yanlış konuya mı yazdınız?
  • _Risen_ kullanıcısına yanıt
    a evet yanlış yazmışım hocam görmezden gelin. kusura bakmayın. wonder woman 1984 ü seyrettikten sonra bir hışımla girdim ondan oldu.
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt

Süperadam nasıl reyiz doğru mu ?

• -The Avengers- kullanıcısına yanıt
    Doğru minik marmelci kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

tarih belli mi? arkadaşlar. wonder woman 1984 fiyaskosundan sonra biraz beklentim düştü gerçi ama bunu bekliyoz.

Henüz kesin değil fakat Snyder Cut muhtemelen 25 Mart 2021 yılında çıkacak.

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt

Tamam o zaman ezik disi'ci kardeş.

• Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt

sağolum hocam bilgilendirme için. alakasız konuya yazdık ama. 5 gün sonra cobra kai çıkıcak oda alakasız ama onu bekliyelim o zaman. ben bu justice league i 2021 deyince ocakta filan bekliyordum. birde amazon un invincible diye superman güçleri olan bir karakteri anlatan +18 bir animasyon filmi var umarım oda ocakta çıkar.

• Filmin yeni bir versiyonu daha çıkıyor "4k Remastered" adı altında, renkler daha canlı ve yeni görüntü formatı eklenmiş sanırım. Bu artık kaçıncı versiyonu ben takip edemedim. Editor's cut, ultimate edition, 4k remastered... Bu filmin zaten bluray 4k versiyonu yok muydu ? Gişede gelen başarısızlığın ardından hala bir şekilde para kazanmaya çalışıyorlar şu filmden üstünde ufak tefek oynanarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venom59

Filmin yeni bir versiyonu daha çıkıyor "4k Remastered" adı altında, renkler daha canlı ve yeni görüntü formatı eklenmiş sanırım. Bu artık kaçıncı versiyonu ben takip edemedim. Editor's cut, ultimate edition, 4k remastered... Bu filmin zaten bluray 4k versiyonu yok muydu ? Gişede gelen başarısızlığın ardından hala bir şekilde para kazanmaya çalışıyorlar şu filmden üstünde ufak tefek oynanarak.

Gişeyi bilmem ama film çok iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMAX versiyonunda Batman ve Superman'ın kapışması:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Unsullied

IMAX versiyonunda Batman ve Superman'ın kapışması:

Efsane ya.

Bir de bu sahneden sonra Batman'in Superman'in annesini kurtarmaya gittiği yerdeki dövüş sahneleri de enfes.

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.