Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Batman'i çıkarsan çöpten farkı yok. Asıl Batman'ın solo filmi iyi olacak. Süper kahramanlar falan iyice sıktı bu aralar. Biraz daha gerçekçi bir şey görmek lazım.

Alıntıları Göster
    Kusura bakma ama çok saçma bir mesaj olmuş, Filmin konusu zaten bu karakterleri bir araya getirmek sen bunu çıkarırsan çöp olur yazmışsın, Film bir bütün ve bu şekilde çok güzel

Bence'de sıktı bu tarz filmler ama bazı karakterler özel filmleri hak ediyor bence, Superman, Batman, Thor Ve Hulk gibi bunlar dışındakileri sevmiyorum ben pek, Bu filmi beğenmeyenler nasıl bir beklenti içindeydiler açıklarlarsa sevinirim, JL deseniz anlarımda bu film bence en iyi süper kahraman filmi şimdiye kadarki.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Karakterlerin filme eşit şekilde etkisi olmadığını belirtmişim. Saçma olan bir taraf yok. Batman yerine Aquaman v Superman falan olsaydı pek fazla kişinin umurunda olmazdı mesela.

• Aslında benim demek istediğim şeyde buna yakın yani superman yerine başka bir karakter olsa yine senin yazdığın durum oluşacaktı, Tabi film daha iyi olabilirmiş bu konuda eleştiri yapanlara birşey diyemem filmi yerin dibine sokmadıkları sürece ama en azından filmde bir ciddiyet var saçma sapan espiriler şakalar filan yok manasız şekilde, Kısaca diğer malum filmler gibi köy yanarken saçını tarayan yok yani

Diğer filmlerin fanları kızabilirler bu yorumlara tabi birde üstteki gibi saçma mesaj atanlar olabilir ciddiye almıyorum onlarıda çocuklar eğlensin
  • Zack Snyder Vero hesabından gelen soru üzerine Zod'ın bedeninden yapılan yaratığın Doomsday olmadığını onun hala dışarlarda bir yerlerde olduğunu söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Artik kurtarmaz
  • Olmasa ne olacak wb/dc bu kafayla giderse gerçek doomsday’i zaten zor görürüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
     Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Vay be 2 yıl olmuş ne çabuk geçiyor zaman, gün sayıyorduk film için şurda
    3 yıl
  • Dün gece Man of steeli izledim. Bu akşamda bunu izlerim.

Man of steel güzeldi gayet.
  • DC deki tek sevdiğim karakter Batmanin malzemesi anca böyle rezil edilip, tüketilebilirdi zaten. DC de MARVELE meydan okuyabilecek tek karakterini bu film serisi ile heba ve feda etmiş oldu, artık 10 yıl falan toparlanamaz maalesef. MARTA olayından sonraya girmek bile istemiyorum, yazıklar olsun. DC de Dark Knight serisi dışında akılda kalıcı bir yapım yok maalesef, ki bir daha da Dark Knight serisi gibi işlere de imza atamazlar. Gelinen noktalara bak, Dark Knightlerden Tha Batmanlara...
  • Filmin sonunda lex luthorun "sinyali aldılar gelecekler" dediği kimdi arkadaşlar?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Justice League'deki Steppenwolf ve büyük ihtimalle Darkseid.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Justice League'deki Steppenwolf ve büyük ihtimalle Darkseid.
    Justice League nasıl hocam?

Batman vs Superman i puan ve yorumlarına rağmen beğendim ben.
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Justice League filmindeki Steppenwolf'u söylüyordu işte Lex orada "gelecekler" diye.

Bu kesilen sahnede Lex'in önünde diz çöktüğü Steppenwolf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Justice League nasıl hocam?

Batman vs Superman i puan ve yorumlarına rağmen beğendim ben.

Alıntıları Göster
    Acayip ağır DC fanıysan bile izlemezsen hiç bir şey kaybetmezsin. BvS'den de kötü maalesef. Avengers'a yetişme uğruna kartlarını yanlış şekilde dağıttığı film oluyor kendileri. Senaryo, oyunculuk herşey vasat. Heleki, espri yapıp gülen Batman mı dersin, ergen ergen hareketleri olan The Flash mı dersin tamamen çöp bir yapım. Öncesinde, çekilen wonder woman ve sonrasında çekilen aquaman ile hikaye bağları bile yok. Hatta BvS devamı olmasına rağmen ilk filmle alakalı (ölü süpermen hariç)hiç bir şey bulamazsın. Villian olayı ise tam komedi zaten. Film içindeki en güzel şey Amazonlu Diana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 6 Ağustos 2019; 19:30:37 >

• lex lutor şu canavar yapıyorduya o yaptığı yaratığa benzer farkılı düşman yapılmışdır elbet bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

lex lutor şu canavar yapıyorduya o yaptığı yaratığa benzer farkılı düşman yapılmışdır elbet bilen varmı
    Sorudan hiç bir şey anlamadım
    Türkçe'si: Lex Luthor'un doomsday'i yaptığını ve Doomsday'e benzer yaratıkların olup olmadığını soruyor. Ya da en azından ben bu kadarını anladım.
  • Ahh ahh ulan şu film gibisi gelmedi bee... ASALET akıyordu filmden adeta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.