Şimdi Ara

3. FIFA 14 GRT Turnuvası (FUT) (Kazanan: Ostaki_borusu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
2
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende turnuvaya tamamen müslüman bir kadro ile girmeyi düşünüyorum. Ribery,Nasri,Keita falan.Şanssızlıklar yakamı bırakır belki
  • aarda kullanıcısına yanıt
    o süpriz bi kere olur ya :D
  • Yarından itibaren coinsleri toplamaya başlıyorum, ilk düdük 1 haziran, hazır mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambo10 kullanıcısına yanıt
    maçlara canlı yayın olsa efsane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: roaxrin

maçlara canlı yayın olsa efsane olur

Bu benim elimde olan bir şey değil maalesef. Ama geçen turnuvada finali canlı yayınlamıştık yine öyle bir sürpriz olabilir , belki de hepsini canlı yayınlarız ama dediğim gibi bu sizin elinizde her maç upload hızı iyi olan birisi twitch üzerinden yayınlarsa ben reklamını yaparım sıkıntı olmaz

• rambo10 kullanıcısına yanıt
    2 MB civari upload hizim var benim çok iyi değil ama uygun olursam o maç saatinde bi deneme yapariz anlatirsiniz bana canlı nasıl yapiliyor :D az biliyorumda hiç denemedim
  • quote:

2 MB civari upload hizim var benim çok iyi değil ama uygun olursam o maç saatinde bi deneme yapariz anlatirsiniz bana canlı nasıl yapiliyor :D az biliyorumda hiç denemedim

Tamamdır, her maçı olmasa bile herkesi ilgilendiren karşılaşmaları yayınlayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

quote:

Tamamdır, her maçı olmasa bile herkesi ilgilendiren karşılaşmaları yayınlayabiliriz.

Güzel fikir. Takımım hazır, coin biriktiyorum

• ayın 1ini beklemeye gerek yok yaw başlayalım artık.. bak hem konuda gerilerde kaldı hatta konu silindi bile sandım
    ha bide hacı abi : * Defans şekli "Tactical Defence"dir. Legacy Defence yasaktır. bu kuralı karşı tarafın ihlal ettiğini nasıl ıspatlayacağız. inşallah yapan çıkmazda çıkarsada ıspatı nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ostaki_borusu -- 26 Mayıs 2014; 16:10:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssiiirrriii

ayın 1ini beklemeye gerek yok yaw başlayalım artık.. bak hem konuda gerilerde kaldı hatta konu silindi bile sandım
    ha bide hacı abi : * Defans şekli "Tactical Defence"dir. Legacy Defence yasaktır. bu kuralı karşı tarafın ihlal ettiğini nasıl ıspatlayacağız. inşallah yapan çıkmazda çıkarsada ıspatı nasıl olacak?

Bu forumda öyle kişilerin olacağını sanmıyorum, ama çok şüphelenirseniz video alın ,gereğini yaparız. Yine aynı şekilde diğer kurallarda da suçlama için ispat gerekir arkadaşlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sssiiirrriii

ayın 1ini beklemeye gerek yok yaw başlayalım artık.. bak hem konuda gerilerde kaldı hatta konu silindi bile sandım

Bu forumda öyle kişilerin olacağını sanmıyorum, ama çok şüphelenirseniz video alın ,gereğini yaparız. Yine aynı şekilde diğer kurallarda da suçlama için ispat gerekir arkadaşlar

inşallah yapan çıkmaz bu tür şeylerede gerek kalmaz kardeşim.. bu arada harbiden 1ini bekliycez mi?

• diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben ve aliemci en az 31'ine kadar müsait olamayız zaten şurda 1 hafta kalmış sabredin hocam
  • Hawkskanks kullanıcısına yanıt
    eyvallah saygı duyarım
  • Beklemekten sıkılan arkadaşlar kısa süreli 8-10 kişilik bir turnuva organize edebilir. Ben de katılırım öyle bir şey olursa.

En başta ayın 1'i denerek başlandı şimdi beklemeyip bazı arkadaşları zorda bırakmak olmaz tabi ki.
  • Bekleyeceğiz arkadaşlar , bazı arkadaşlar o şartla turnuvaya katıldı, ayrıca 6 gün kalmış şunun şurasında :)

• Kart bilgileri pm'den iletilmiştir, 2 gün içinde alınmalıdır

Kurayı 1 haziranda çekip, aynı gün turnuva başlayacaktır.
  • finallere denk geldi

20 hazirandan sonra tekrar bekliyoruz turnuva
  • origin id: kvk4ever
  • quote:

Kart bilgileri pm'den iletilmiştir, 2 gün içinde alınmalıdır

Kurayı 1 haziranda çekip, aynı gün turnuva başlayacaktır.

123.... lı hesap benim bana atarmıısn yani bu hesaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.