Şimdi Ara

3.GELENEKSEL WHATSAPP ALIMI BASLAMISTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk ikisi maalesef tirt cikti. Isim gucum var, asosyal degilim. Haliyle de sabahtan aksama kadar mesaj atamam. Her seyi devletten beklemeyin. Kizlarla konusamayan adamlar benden 1-2 taktik alip kendi whatsapp grubunu kurmaya calisiyor. Acinacak bir durum cidden.

Her neyse iste basit kurallar. Bunlara uyuyorsan bekleriz ;

- En az 18 yas ( yani universitede olacak) lise son'lar ygs calissin gruplarda gezmesinler.

- Grubun seviyesine gore kiz da alinabilir.

- Kufur serbest ama kisilerin birbirine hakaret etmesi yasak.

- Grupta her sey hakkinda konusulabilir. Ben agirlikli olarak kadin psikolojisi, tavlama ve etkileme sanati, iliski yurutme hakkinda yazicam.

Katilmak isteyen pm'den adini ve numarasini atsin.

NOT : Issiz gucsuz adam gelmesin lutfen. Yok efendim bu adam neden yazmiyor diyerek kari gibi trip atacak olanlar da gelmesin.

Harbiden kendini gelistirmek isteyen, kizlarla konusamayan bir erkek iken aranan birisi haline gelmek isteyen, ask acisini hafifletmek isteyen, sosyal fobisini yenmek isteyenler gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 kere yapınca geleneksel mi oluyor

• Toplanın size mesleğin inceliklerini öğreteyim.

• Ben işsiz gördümde senin gibi işsizini görmedim kardeşim.Birde sabahtan akşama doluyum yazmış

• Laflara bak hele büyümüş de laf eder olmuş xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum ben bikere hata ettim forumdan bir gruba girdim 1 saat olmadan hatamı anlayıp çıktım. Şimdi haftada 1 kurulan saçma sapan gruplara ekliyorlar numaramı ben ettim sen etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Dostum ben bikere hata ettim forumdan bir gruba girdim 1 saat olmadan hatamı anlayıp çıktım. Şimdi haftada 1 kurulan saçma sapan gruplara ekliyorlar numaramı ben ettim sen etme

• Sırf muhabbet için veresim geldi ama okul tuvaletlerine numaramın yazılmasından korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.