Şimdi Ara

3 gol yediğin maçta çok iyi oynadık demek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abdurrahim Albayrak: "Dün akşam oynanan futbol taraflı tarafsız herkesi mutlu etti. Binlerce telefon aldım. Sakatlıklarımız geçtiği, ihtiyacımız olan transferleri yaptığımız takdirde Galatasaray'ın neler yapacağını herkes gördü. İnşallah o güzel günlere iki hafta kaldı."

Olm siz şaka mısınız ya. Bunda bile olumlu konuşabiliyorsunuz valla taraftarı iyice enayi yaptılar gerçi enayi olanda çokta neyse.

• Abdürrahim Albayrak gibi takıma tek faydası futbolcularla tavla oynamak olan bir adamı ciddiye alman kabahat baştan. Sorarlarsa tek telefonda cumhurbaşkanına ulaşıyorum dersin ama yıllardır taraftarlara yol, metro, stad, takım, rezalet futbol ve sonuçlar, saçma sapan transferlerden ve kararlardan ötürü bir dolu maddi külfet eziyeti çektirirsin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasarayı bu adam kadar rezil eden kaç kişi var acaba :)
  • Abdurrahim Albayrak’ı geçtim sevmem

Amaa iyi oynamadık mı?

3 gol yedik diye otomatikmen kötü mü oymadık

Yenilecekse böyle yenilsin her maç takım uzun bir aradan sonra ilk defa reaksiyon gösterdi ilk defa yenilgiyi kabullenmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    İyi mücadele ettik.

İyi oynamadık.İyi oynasak böyle saçma sapan hatalarla 3 gol yemeyiz.Hatta daha fazla bile gol yiyebilirdik.Adamlar milimetrik ofsaytlara kaldılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

İyi mücadele ettik.

İyi oynamadık.İyi oynasak böyle saçma sapan hatalarla 3 gol yemeyiz.Hatta daha fazla bile gol yiyebilirdik.Adamlar milimetrik ofsaytlara kaldılar.
    Mücadeleyi bile özledik. ruhsuzlar ordusundan oluşan bir takımımız var..
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    bunu söylee şekli vardır ama. takım iyi mücadele etti ona rağmen olmadı dersin. binlerce tebrik telefonu alıyorum denir mi allah aşkına ? allah bilir bjk gs yi yenince yarım saat stadta eğlence yaptı, bunlar da onlar gibi soyunma odasında parti falan yapmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim taraftar iyi mücadeleyi sadece atak olarak biliyor. Sadece atak yapıyorsan iyi oynuyorsun diye kabulleniyor.

Sen iyi oynadık, iyi mücadele ettik dediğin maçta 3 gol yiyorsan vay haline..
  • İyi falan oynamadık. Kötü de değildik ortalama bir oyun vardı. Atak çok bulduk çünkü Porto antrenmana gelmiş buraya. Bu maçı baz alırsak Cumartesi maçta çok üzülürüz.

Açıklama ise tam olarak fiyasko. Yok telefon almışta bilmem ne. Bu gruba forvetsiz girip 4 puanla kapatıyorsanız bundan mutlu olamazsınız. Albayrak saha dışı birleştirici görevini falan yapsın ama zırt pırt çıkıp şu saçma sapan açıklamaları yapmasın. Artık icraat yapsınlar devre arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.