Şimdi Ara

Bir Maçta 2 Gol Attı Diye Stoper Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marcelo'nun Beşiktaş'a gelmesinin nedeni bu olmalı. Yoksa geçen sene de bu sene de herhangi bir iyi defansif özelliğini göremedim. Yönetim zaten defans alma konusunda bir hayli berbat ama bunların en berbatı da Marcelo'dur. Nerede duracağını bilmez, pozisyon gelir izler, Cenk'i stoper oynatsan o da böyle oynar.

• O maçtan sonra demiştim hadi iyisin kaldın takımda diye. Anlamsız sertliği vardı geçen sene bu sene ise çok silik görünüyor bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcelo tam bi çöp. Rhodolfo tamamen formunu bulsa bi daha forma yüzü görmez.
  • Ee transfer dönemi kimsenin sesi çıkmıyodu hatta millet Marcelo beğenilmez mi Marcelo candır falan yazıyodu.

Geçen sene 6 ay izledik bu adamı vasat oğlu vasat bu adam, anca rotasyon olur bizde. Kafa topunu alsan geriye hiçbişey kalmaz. Üste gittik 2 Milyon Euro verdik transferin ilk gününden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi veya kötü stoper o tartışılır ama bu maçtan sonra burayı hortlatmanın konuyla ne alakası var, orada Marcelo kafayı vuracak maç bitecek zaten. O sene başından beri övdüğünüz kalecinizin bu sene sattığı üçüncü maç. Hala gelip Marcelo falan diyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Rat kullanıcısına yanıt
    kafayı arkaya vurdu
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Çünkü Fabri denilen herif adamın dengesini bozdu. Her şeyi geçtim aptal kalecimiz kalesinden çıkmasa o topu rahatlıkla kontrol edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rat

İyi veya kötü stoper o tartışılır ama bu maçtan sonra burayı hortlatmanın konuyla ne alakası var, orada Marcelo kafayı vuracak maç bitecek zaten. O sene başından beri övdüğünüz kalecinizin bu sene sattığı üçüncü maç. Hala gelip Marcelo falan diyorsunuz.

kaleye mi vurması gerekiyor bu gol marcelo'nun suçu. kaleci çıkacak tabi rakibe vurdurma imkanı niye versin o pozisyonda kafasını kontrol edemeyen bir mal sırık gibi dikilerek bir çuval inciri bok ediyor.
  • Ya kardeşim adamın dengesini bozan zaten Fabri. Hiç çıkmasa topu rahatlıkla uzaklaştıracak adam.
  • Valla sürekli dönüyorsunuz başım döndü,fener maçından önce şampiyon Beşiktaş,maçtan sonra şampiyonluk gitti

Lyon maçından sonra marcelo olsa bir üst tura çıkardık süper Stoper,fener maçından sonra vasat 2 goll attı diye alındı

Bu nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen günde tosicin mitroviçin yerine marcelo olsaydı diyordunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.