arkadaşlar daha 3 gün önce izmir vatan computer'dan asus marka f3f serisi bir noteook aldım.ilk gün zamanım olmadığı için pek kurcalıyamadım ama ikinci gün anladım ki bilgisayarım biraz ağır bu ağırlık kimi zama çok aşırı kimi zaman normal seviyelerde.alırken beni bi yarım saat bekletip bilgisayarı kurulu halde verdiler bende evde sadece msn falan yükledim ve bilgisayarda aşırı hiçbirşey yapmıyorum.virüs bulaşması imkansız çünkü doğru düzgün nete girmedim ama garanti olsun diye norton komple tarama dahi yaptırdım...ama nafile...şarkılarım çalarken takılıyor veya kimi zaman düzgün çalıyor ama tabi bu media player için geçerli çünü winamp ta şarkıyı dinlemek imkansız çok takılıyor.bilgisayarımın özellikleri iyi çift çekirdek 512 ram 100 gb hd falan var lütfen yardım edin... bilgisayar senelik bi ürü olsa anlıcam ama daha 3 gün oldu sizce ne olabilir yoksa bu laptoplar dan çok fazla şey beklememek mi gerekiyor...
çihaz 3 günlük diyorsun bence yapılacak en maku şey belki bi parçasında arıza olabilir nedeniyle götür aldın yere göster..... buradan aldın öneriler dedigin gibi 1 yıllık olsa yada masa üstü uygula derdim 3 günlük makine ne olur olmaz sen götür....
olurmu yaa canavar gıbı calısması gerek onun kesın sorunu vardır gotur at kafalarına yenısını talep et :D
ama onlar bakalım hallederız e yatıcaklar ve bı 15 gun kdr bekletıcekler senı..
quote:
Orjinalden alıntı: TAG Heuer
olurmu yaa canavar gıbı calısması gerek onun kesın sorunu vardır gotur at kafalarına yenısını talep et :D
ama onlar bakalım hallederız e yatıcaklar ve bı 15 gun kdr bekletıcekler senı..
Yok yok... Sen kafalarına falan atma cihazı. Çünkü bu adamlar sadece satıcı. Üretici değil. Arızalı olduğunu bildikleri malı da satacak kadar salak değillerdir. Seni yaklaşık yarım saat bekleterek çalışır vaziyette ürünü teslim ederler. Bu arada bu makine yavaş mı çalışır, hızlı mı diye bakmazlar doğal olarak. Bu konudaki sıkıntıyı senin bildirmen gerekiyor. Cihazı götür derim. Vatan Bilgisayar'ın teknik desteği oldukça iyidir. Bir süre cihazından ayrı kalma ihtimalin var ama, üretim hatası varsa hiç kıvırma yoluna gitmeden yenisiyle değiştirme konusunda oldukça cesurlar. Cihazı tüm aksesuarlarıyla orijinal ambalajı içerisinde ve faturasıyla götürmeyi unutma. İzmir Vatan Computer oldukça ters bir yerdedir. Bir sürü git-gel yapmayı istemezsin. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
512 mb ram günümüz için yeterli değil artık 1 gb olması daha iyi olur. Notebook oldugu için düşük güç tüketimi sağlama nedeniyle işlemci hızı çok düşük sevyelerde olabilir.. Aslında bu hız olayı otomatik olarak gerçekleşir ama sizin bilgisayarınızda bu durum oluşmuyor sanırım. özellikle anakartın sürücülerini baştan yüklemeni öneririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme