Şimdi Ara

3 Günlük cihazda 1.6 GB diğer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim üzere 3 günlük cihazimda 1.6 gb diğer klasörü oluşmuş.

1320 zaten depolama olarak bana yaklaşık 5 gb gibi bir depolama bırakıyordu. Bu hızla diğer'den bana yer kalmayacak. Bu normal mi?

Sadece ihtiyacım olan uygulamalari yükledim, kurduğum oyunlarda çok yüksek boyutlu olanlar değildi. Nerden geldi bu kadar dosya da zaten az olan depolama alanımı doldurdu merak ediyorum.

...imla///

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeybudenizi -- 12 Mayıs 2014; 22:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.1e güncelle düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare 8.1

• Arkadaşım ben de 720 kullanıyorum zaten 6 gb lık alan var onu da diğer klasörü kaplıyor lanet olsun böyle telefona.

• Bu telefonu daha önce alsam epey sinir olurdum herhalde.

Zaten az bir depolama alanı var, onu da kendi kendine şişirip dolduruyor. Üstelik de sd kart'a uygulama kurmaya izni vermiyor. Öh yani bu ne.

8.1'i resmi olarak yayınlandığında kuracağım. O zamana kadar artık idare edeyim.

yorum atan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeybudenizi -- 12 Mayıs 2014; 22:25:16 >
  • internet explorer geçmişini silin ve sitelerin telefonumda dosya depolamasına izin ver seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın işe yarayacaktır inceden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 13 Mayıs 2014; 2:31:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 ve 3.5 Haric HDD Farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.