Şimdi Ara

3 İdiots (2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
32.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten mükemmel bir filmdi. Herkese tavsiye ederim mutlaka izleyin. Tavsiye edenlerden allah razı olsun. Notum: 8.5/10
  • Due Date Konusuna yazdığımı burayada yazıyorum.
    İzledim ve hem güldüm hem hüzünlenip gözlerim dolduğu anlar oldu , Hint sineması çığır açmış resmen , ben böyle bir yapım beklemiyordum , iykide izlemişim , film birşeyler kattı mı dersek film çok şey katıyor insana hem gülüyorsun hem duygusallaşıyorsun , oyunculuklar mükemmel.Filmin içinde hersey var kısacası .

İzlemeyenlere tavsiye.

Filmin konusu Eğitim sistemine olan sitem.
  • Hint Sineması gerçekten kendini aştı yakında uzakdoğu sinemasına çalım atarsada şaşırmam ...

İzlemeyen varsa çok güzel hint aksiyon filmide var Kaminey adı
    http://www.imdb.com/title/tt1274295/
  • "

Aslında 3 idiots filmini anlatmak kısa anlatmak zor. Zaten yaklaşık iki buçuk saatlik bir film ama hiç sıkılmadan izliyorsunuz. Adeta size bir hayat dersi sunuyor. Türkiye'deki ÖSS vs. baskısı altındaki öğrencilerin kesin izlemesi gereken bir film. Aslında bu tarz sınavları çıkartan yüksek eğitimlilerin izlemesi gereken bir film. Belki birşeyleri anlamalarına yardımcı olabilir.

"
    İndiriyorum birazdan.Eğitim sistemine kendimi bildim bileli küfür eden birisi olarak zevkle izleyeceğimi umuyorum.
  • Yukarda arkadaşlar milyoner adlı bi filmden bahsetmiş tam adını alabilirmiyim bide odamı komedi ?

ayrıca 3 idiots u indiriyorum şimdi okul öncesi son filmim olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

Yukarda arkadaşlar milyoner adlı bi filmden bahsetmiş tam adını alabilirmiyim bide odamı komedi ?

ayrıca 3 idiots u indiriyorum şimdi okul öncesi son filmim olarak

filmin tam adı Slumdog Millionaire izlemedim fakat dram romantik diye geçiyor imdbde.Ha bu arada 8 dene oscar almış vaşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReservoirDogs -- 13 Şubat 2011; 22:15:18 >
  • Bir türlü inmedi yahu Mamunda'dan.Dün gece izlerim diyordum inmedi , bugün en kötü akşam izlerim diyordum ancak daha % 72 'de. 11.9 kb'yi geçmiyor anlamadım.
  • ol iz vel
  • Buradaki tavsiyeler üzerine izledim,cidden cok güzeldi.
  • Bende tavsiyeler üzerine izledim ve cok beğendim tavsiye ederim
  • İzlemeyi düşünüyorum sonra yorumumu yaparım buraya
  • Başrol de ki çocuğun performansı hoşuma gitti ranço nun bi bakim kim diye adam 45 yaşındaymış benden genç duruyo filmlerine bakim dedim Ghajini diye bir filmi dikkatimi çekti
    http://en.wikipedia.org/wiki/Aamir_Khan

3 İdiots (2009)
     3 İdiots (2009)

şu an indiriyorum indirdikten sonra film hakkında ki yorumları mı yazarım ama fragmanı güzeldi

• tek kelimeyle mükemmel bir filmdi son zamanlarda bu kadar keyifle hiçbir filmi izlememiştim 10/9
  • film müthiş izlemeyen kalmasın.
  • İzlemek bugüne nasip oldu.Gerçekten çok iyi bir film yapmışlar.3 saat olunca sıkılır yarıda bırakırım diye düşünmüştümde yerimden kalmadım desem yeridir.Çok eğlenceli bir film yapmışlar.
  • Fılmı tavsıye ettıgım her arkadasımla ızledım ama sunu solemelıyımkı 7 den sonra sıkıyor Vasat fılm dıyenler var aralarda Vasat fılm gormemıssınız sız demekten kendımı alı koyamıyorum forumda daha oncede bahsı gecmıstı bu fılmın..Adı sanı pek bılınmez ama ızleyınce sevmıcek adam tanımıyorum ben Tavsıyem ızleyın derım... Ghajını ye gelıncede o fılm de ıı sayılır dovus sahnelerı farklı olmus bıraz...Ama ızlenıcek fılmlerden bence...

• film gerçekten mükemmel izlerken bittikten sonra keşke devam etseydi biraz daha dediğim ender filmlerden biri zamanı uzun diye düşünebilirsiniz ama izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile...
  • sonunda izlemek nasip oldu..hem güldürüyor hem ağlatıyor..iyi film.

şu şarkıda şahane;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 14 Mart 2011; 18:29:08 >

• Filmin zeki bir konusu var.Filmin bir şeyler öğretmesi ayrı bir güzellik.Öyle herkesin ilk 10'una , ilk 20'sine girecek bir film değil bence ama izlenmesi gereken bir film.İzleyin kaybetmezsiniz.Bu arada 12 şubatta indirmeye başladım , 14 şubatta izleyeceğim demişim ama daha dün gece nasip oldu.

Benim için bir filmde en önemli şey ortam , atmosfer , mekan seçimleri. Bu filmde üçüde çok kötüydü. Gereksiz cıvık sahneleri olması her Hint filminin eksisi zaten ( müzikaller vb. ) , bu yüzden neredeyse kapatacaktım filmi ama bir anda beni içine çekti.

Hollywood yapsa 8/10'luk bir film olurdu.Şu haliyle rahat 6/10 alır benden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.