Şimdi Ara

3 İdiots (2009) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
32.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fİlşm gerçekten tadımlıktı.Şiddetle tavsiye ediyorum.ARadaki dansları eleştirenler var.Od anslar olmasaydı filmin bir hindistan yapım olduğunu anlamaz be insan.Ayrı tatları vardı onlarında.
  • İki kere seyredipte, hala seyretmek istediğim ender filmlerden. Tavsiye ettiğim kişiler,"yok ben sevmem Hint filmini" dedikten ve seyrettikten sonra"dediğin kadar varmış" demelerine gülüyorum.
  • 6 sene önce böyle bi film çekilse ve izleseydim hayatımın gidişatını değiştirecek bi filmdi artık bazı şeyler için geç kaldık maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

O baş rol oyuncusunun başka bi filmini izledim.Dumura uğramak her ne ise o filmi görünce daha çok olacaksın.Hatta iki resim
     3 İdiots (2009)

3 İdiots (2009)

Fanaa ve taree zamaan par filmlerini de tavsiye ediyorum özellikle fanaa müzikleri mükemmel subhanallah

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

O baş rol oyuncusunun başka bi filmini izledim.Dumura uğramak her ne ise o filmi görünce daha çok olacaksın.Hatta iki resim
     3 İdiots (2009)

3 İdiots (2009)

Fanaa ve taree zamaan par filmlerini de tavsiye ediyorum özellikle fanaa müzikleri mükemmel subhanallah

nick-entry yazmazsam ölürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Şu son zamanlarda hep romantik komedi tarzı hoş ve boş filmler izliyordum, halimden de memnundum açıkçası dedim bi gerilim bilim kurgu falan zorlamayayım kendimi şu filme bakayım. 3-5 aydır hard diskimdeydi, 3 saat oturup izlemek yemiyordu açıkçası. Bir de herkeste olduğu gibi önyargı bende de vardı. Ağlarken güldüğüm gülerken ağladığım bir film oldu. Özellikle 3 aptal karakter birbirinden güzeldi, hepsini ayrı seviyor insan. Keşke şu Hint kızda güzel olsaydı biraz. Filme Puanım 9/10

Kelimelerle ifade edemedim ama cidden harika bir filmdi herkesin izlemesi gerekir diye düşünüyorum tavsiye ediyorum.

Bu arada soundtrack torrent linkini pmleyen olursa sevinirim. Özellikle başta araba yolculuğunda,
    Raju intihar etmiş hastanede yatarken
    ve filmin sonunda çalan şarkı çok hoşuma gitti ama bulamadım.

Edit3(yeter artık) :http://www.youtube.com/watch?v=YytkxIgsBNk buldum.

PM attım hocam,

Ben bayram da kesin bir daha seyredeceğim... :)

• Önce puanımı yazayım 9,5/10.
    Film harikaydı.Gözlerinizi doldurup ağlatmak üzereyken,size aniden kahkaha attıran çok eğlenceli yer yer çok dramatik ve temposu hiç düşmeyen bir film 3 idiots.

Tavsiye edenlere çok teşekkürler

İzlemeyenler hemen edinip izlesinler.
  • Film her açıdan tatmin edici. 10 puan verilse yeridir. İzlemeyen kaldıysa derhal izlesin.
  • dün tekrar izledim müthiş bir film yapmış hintliler filmde ne ararsan var aşk,dostluk,komedi,dram
  • Arkadaşlar şu filmin Zamunda altyazısıyla uygun olanını bulabilen var mı?
  • Film iyi sayılır da müzikleri neredeyse mükemmel
  • izledim beğendim,filmin süresi uzun fakat hiç sıkılmadan izlediğim filmlerden bir tanesiydi.
    tavsiye edilir.
  • Filmi yeni izledim. İlk yarım saat içerisinde millet bu saçmalığı mı beğenmiş, diyordum ki film son bir saatte toparladı kendini. Filmin genelinde yer yer sıkıldığım yerler oldu ama neredeyse her sahnesinden sonra güzel bir tat bıraktı. Çok aman amanlık bir film değil, fakat orta hâlin biraz üstünde bir film olmuş. Sıradan bir konuyu değişik bir şekilde işlemeleri filmin başarısını sağlamış. Bu arada filmin içeriğiyle filmin adı '3 Idiots' biribirinden alakasız kalmış. Daha başka bir isim bulunabilirdi filme. Bir de bu film komediden çok dram ağırlıklıydı. Tamam her dramatik olayı güldürü unsuruyla sonlandırıyorlardı ama kahkaha atılacak bir film de değildi. 7.7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Filmi yeni izledim. İlk yarım saat içerisinde millet bu saçmalığı mı beğenmiş, diyordum ki film son bir saatte toparladı kendini. Filmin genelinde yer yer sıkıldığım yerler oldu ama neredeyse her sahnesinden sonra güzel bir tat bıraktı. Çok aman amanlık bir film değil, fakat orta hâlin biraz üstünde bir film olmuş. Sıradan bir konuyu değişik bir şekilde işlemeleri filmin başarısını sağlamış. Bu arada filmin içeriğiyle filmin adı '3 Idiots' biribirinden alakasız kalmış. Daha başka bir isim bulunabilirdi filme. Bir de bu film komediden çok dram ağırlıklıydı. Tamam her dramatik olayı güldürü unsuruyla sonlandırıyorlardı ama kahkaha atılacak bir film de değildi. 7.7/10

Kesinlikle katılıyorum, filmin adından ziyade kapağını da daha güzel yapsalarmış iyi olurdu :) bu haliyle amerikan pastası imajı oluşuyor insanda. İnsanın ruh haline göre film aman aman oluyor yada sendeki etkiyi bırakıyor dostum...

• Beğendim. vermek istediği fikir çok güzel komik sahneleride başarılı ama dediğiniz gibi dans sahnelerinde bende çok sıkıldım kapatmayı düşündüm bir ara.
  • Madem bu kadar övgü var, bize de izlemek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLeX_BuRaK

quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Filmi yeni izledim. İlk yarım saat içerisinde millet bu saçmalığı mı beğenmiş, diyordum ki film son bir saatte toparladı kendini. Filmin genelinde yer yer sıkıldığım yerler oldu ama neredeyse her sahnesinden sonra güzel bir tat bıraktı. Çok aman amanlık bir film değil, fakat orta hâlin biraz üstünde bir film olmuş. Sıradan bir konuyu değişik bir şekilde işlemeleri filmin başarısını sağlamış. Bu arada filmin içeriğiyle filmin adı '3 Idiots' biribirinden alakasız kalmış. Daha başka bir isim bulunabilirdi filme. Bir de bu film komediden çok dram ağırlıklıydı. Tamam her dramatik olayı güldürü unsuruyla sonlandırıyorlardı ama kahkaha atılacak bir film de değildi. 7.7/10

Kesinlikle katılıyorum, filmin adından ziyade kapağını da daha güzel yapsalarmış iyi olurdu :) bu haliyle amerikan pastası imajı oluşuyor insanda. İnsanın ruh haline göre film aman aman oluyor yada sendeki etkiyi bırakıyor dostum...

Herkezin zevkine saygı duymakla birlikte film bana çok aman aman geldi.Hatta son zamanlarda tüm türleri dahil etsek bile işin içine,bu kadar keyif alarak izlediğim bir başka film olmadı.Müzikalden nefret ederim.Müzikleri bile sıkmadı.

• Dans sahnelerini sigara içirmekle geçirsemde film çok güzel olmuş. Bazı sahnelerde gülme krizine girdim sonlarda gözlerim bile doldu kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Uzakdoğu sinemasına olan ön yargılarımı yok eden bir film oldu.
  • Hint ve Kore sinemasınden çok kalliteli yapımlar çıkıyor gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Hint ve Kore sinemasınden çok kalliteli yapımlar çıkıyor gerçekten...

Cogunluk ıllet fılmler ama bu fılmı cok severım bı kac tane daha var ama yınede uzak durmayı yeglerım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.