Şimdi Ara

3 İdiots (2009) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
32.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Film iyi şeylere -bizim ülkemizde de sorun olan- değinmiş.. Sadece doktor-mühendis olunmaz.. Sonuçta kim ne isterse onu yapar..
    Müzikler de fena değildi.. Uzun olduğunu hissettirmiyor, filmin akıcı olmasından dolayı..
    7.5/10..

Bu arada Aamir Khan'ın diğer filmlerinden hangisini önerirsiniz?
    >Rang De Basanti, Dil Chahta Hai, Lagaan: Once Upon a Time in India vs..
  • Forumun popüler filmi.

O kadar çok övüldü ki artık izlemezsem ayıp olucakmış gibi hissediyorum.

Bilgisayarımda ne zamandır duruyodu şimdi torrente [high quality] versiyonunu attım.Madem bu kadar iyi film yüksek kalitede izleyelim..
  • Çok övüyorlar bu filmi. şimdi geç oldu gündüz izleyim bakalım
  • izlemeyen kalmasın bu filmi. o kadar diyorum arkadaş
  • film efsane olmuş resmen..çok merak ettim ama 171 dk...dışarı çıkmak istesem çıkamıcam:)
  • Ghaniji ve taare zameen par ve fanaa filmerini de izleyin tavsiyem özelikle fanaa ve ghaniji filminin müzikleri çok iyi.Ghaniji izlerken nerden esinlendiğini hemen anlarsınız zaten
  • Arkadaşlar film gerçekten mükemmel öğretmen arkadaşlarımın hepsine izlettim aynı övgüleri aldı.

Ben öğrencilerimi de izletmek istiyorum ama altyazılı izleyemezler TR sini daha çıkmadı mı?

Dual ses aradım, TR dublaj aradım ama yok sanırım. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Arkadaşlar film gerçekten mükemmel öğretmen arkadaşlarımın hepsine izlettim aynı övgüleri aldı.

Ben öğrencilerimi de izletmek istiyorum ama altyazılı izleyemezler TR sini daha çıkmadı mı?

Dual ses aradım, TR dublaj aradım ama yok sanırım. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

Türkçe dublajı elbet vardır dostum fakat internette bulman neredeyse imkansız.Sen bi D&R'ye felan bi sor.Belki bulabilirsin.
  • Süper film izleyin , izlettirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Arkadaşlar film gerçekten mükemmel öğretmen arkadaşlarımın hepsine izlettim aynı övgüleri aldı.

Türkçe dublajı elbet vardır dostum fakat internette bulman neredeyse imkansız.Sen bi D&R'ye felan bi sor.Belki bulabilirsin.

D&R sitesinden baktım yok hocam malesef diğer film satan mağazaların sitelerinde de yok.

Zaten buralarda olsaydı nete kesin düşerdi.

• O kadar övgü ve IMDB TOP 250'ye girmesi yüzünden izleme isteği uyandı bugün bende.
    Milyoner'den sonra izlediğim en iyi hint filmi. Komedi, dram, müzikal.. Ne ararsanız var.
    Tek eksiği Bollywood klişeleri, o kadar da olsun.

Çoğu kişi tavsiye etti, bir tavsiye de benden gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 3 Şubat 2012; 23:36:17 >
  • Benım puanımda 10/8.5 du. o dans sahnelerı olmasa en az 9 verırdım , zaten o dans sahnelerının hepsını ılerleterek geçtım bazıları sevmıs ama cok baydı benı o danslar.

Sonuc olarak kesınlıkle tavsıye ederım , arkadaslık bağı cok guzel anlatılmıs , boyle arkadaslarım olsun dıyor ınsan fılmın sonunda hele
    arkadası camdan dustugunde o motorsıkletle yolu bosaltması falan cok guzeldı duygulandım
  • Gerçekten çok başarılı bir film, filmi izlemeyen kalmasın.
  • Ne yalan söyleyeyim facede kısa bir videosunu gördüm filmi indirdim hemen 720p

3 gündür izliyorum valla. 3üncü kez izledim şu an. Bir şekilde yine çekiyor beni kendisine.

Ağır spoiler içerir. Yeni izleyecekler AÇMAYIN!

hele o sonda Phunsukh Wangdu olduğunu öğrendiklerinde olanlar da dakikalarca kahkaha attım
  • Arkadaşlar bunun TÜRKÇE si neden yapılmıyor 2 sene olmuş şimdiye kadar çıkması gerekmezmiydi?
  • Hintlilere olan ilgimden dolayı izlemiştim Muhteşem değildi ama güzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mell -- 13 Ocak 2012; 18:59:26 >
  • Dans sahneleri hariç mükemmeldi
  • az önce izledim..bence muhteşemdi..

okuduğum bölümü ciddi ciddi düşündürttü bana...neyseki ygs başvurumu yapmıştım belki asıl istediğim bölüme geçerim
  • Biraz fazla iyimser bir film olmuş ama yinede kötü diyemem
  • Bende 3 gün önce izledim çok iyi film şimdiye kadar izlemediğime pişman oldum açıkçası.Ama dans sahneleri sıkıyor biraz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.