Şimdi Ara

3.Irk İSLAM(Araplar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araplar cin yaratma yeteneğine sahip olacak.Cinlerin saldırma ve ruh büyüleri yapma gibi yetenekleri olacak.İslam karakterler Sword,Blade,Claw(pençe wolwerin hesabı yani ),Chakoram (işte bunun ney olduğunu bilmiyorum.)silahlarını kullanabilecek.Cinler 4 büyü türü kullanabilecek earth,wind,fire,water.Earth wizardlardaki gibi toprak taş falan fırlatcak herhalde.Wind rüzgar,hava herhalde fırtına gibi bşi çıkartcak.Fire ateş belli zaten.Water da su cold gibi işlem görücek herhalde ama tam bilmiyorum.Eğer cinlerin belli bi süresi falan yoksa İslam karakterlerinin gücüne güç katacağından eminin.Pvplerde falan cin de dalarsa İslam ırkı kral olur.Ama asıl cevapsız kalan soru potlar.Avrupalı karakterlerdeki gibi 15 sn de mi yoksa Çinli karakterlerdeki gibi 3 sn de mi basılıcak?Yeni İslam ırkının temelleri İslamiyet'in tarihi,doğuşu,kültürü ve efsanelerine dayanıyor.Hz.Muhammed'in efsaneleri falan biraz benzetilmeye çalışmışsa güzel olur bence.İslam ırkı lamba cinlerini istedikleri gibi kullanabilecek(bu yenidir ve hiçbir online oyunda yoktur) herhalde köpek gibi cin kullancaz.İslam ırkının bulunduğu yer arap geceleri ve İslamiyet kültürüyle dolu.Camiler vs. falan olucak.İslam ırkının genel merkezi (şehri) Constantinoplenin aşşağısının biraz sağına gelicek.Tam olarak belli bir tarihi yok ama şöyle internette bir araştırma yaptığımda çoğu yerde mayıs ayında geliceği söyleniyor ama daha kore serverında bile yoksa bize anca seneye gelir.

3.Irk İSLAM(Araplar)

3.Irk İSLAM(Araplar)

3.Irk İSLAM(Araplar)

Bunlarda Gelecek Arap Karakterlerinin nasıl bşi olacağına dair resimler bence bunlara biraz benzer ama aynısı pek olmaz yinede sizlede paylaşıyım istedim.
     3.Irk İSLAM(Araplar)

3.Irk İSLAM(Araplar)

3.Irk İSLAM(Araplar)

MESAJLARINIZI BEKLİYORUM

• bizim köyde buna eyübün ipi gibi uzattınız derler
    bu ipi geçti başka bişi oldu şimdiye kadar bu konuyla ilgili açılan topicleri birleştirsen istanbula bilmem kaçıncı köprü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanadoL

bizim köyde buna eyübün ipi gibi uzattınız derler
    bu ipi geçti başka bişi oldu şimdiye kadar bu konuyla ilgili açılan topicleri birleştirsen istanbula bilmem kaçıncı köprü olur
    PRDON O ZMN KARDES DAHA YENIYIMDE GORMEDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanadoL

bizim köyde buna eyübün ipi gibi uzattınız derler
    abi bu önceden baya bi verildi keşke önce bi arama yapsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

abi bu önceden baya bi verildi keşke önce bi arama yapsaydın

Alıntıları Göster
    Namaz falan kılıcaz cumaya gitçez Exp kazancaz Dansözler olacak geceleri ooo yırttık

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Namaz falan kılıcaz cumaya gitçez Exp kazancaz Dansözler olacak geceleri ooo yırttık

Alıntıları Göster
    offf bu kaçıncı konu oldu sayamadım valla dereyi görmeden paçaları sıvıyosunuz Ksro ya gelmeyen ırkın bize gelmesi bayagı uzun sürer ayrıca şimdiden böle konular açmak çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceMavisi18 -- 21 Nisan 2008; 22:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceMavisi18

offf bu kaçıncı konu oldu sayamadım valla dereyi görmeden paçaları sıvıyosunuz Ksro ya gelmeyen ırkın bize gelmesi bayagı uzun sürer ayrıca şimdiden böle konular açmak çok saçma

Alıntıları Göster
    yok kaçıncı konuyu gectik daha bismillah d9 gelmedi islam ırkı ksro ya bile gelmemişken kagnı gibi giden gozumuzun nuru isro nasıl yetişsin islam ırkına daha coook var cook boşverin acmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSLAM IRKI HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Irk ve Milliyet kavramları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AvRiL_

yok kaçıncı konuyu gectik daha bismillah d9 gelmedi islam ırkı ksro ya bile gelmemişken kagnı gibi giden gozumuzun nuru isro nasıl yetişsin islam ırkına daha coook var cook boşverin acmayın

Alıntıları Göster
    YA HEP GÖRMEDİM DENİYOR AMA
    NEDENSE HEP AYNI RESİMLER KULLANILIYOR HATTA İŞATERLER LE YAZILAR BİLE AYNI
  • quote:

Orijinalden alıntı: weraszx_27

YA HEP GÖRMEDİM DENİYOR AMA
    NEDENSE HEP AYNI RESİMLER KULLANILIYOR HATTA İŞATERLER LE YAZILAR BİLE AYNI

Alıntıları Göster
    Çok Uzattınız Ya Bu ne 92318237132641789237 kez verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroFunClub

Alıntıları Göster
    Ama Ben Penceciyi Cok Merak Ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroFunClub

Alıntıları Göster
    geride kaldı onlar guncel olsun sro cuların tartısma konusu olsun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanTR

geride kaldı onlar guncel olsun sro cuların tartısma konusu olsun diye

Alıntıları Göster
    quote:

Çinli karakterlerdeki gibi 3 sn de mi basılıcak

2.snde pot yemiyormu yada 1.snde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 22 Nisan 2008; 13:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

quote:

Çinli karakterlerdeki gibi 3 sn de mi basılıcak

2.snde pot yemiyormu yada 1.snde ?

Alıntıları Göster
    2. sıradaki adamı tanımadın dimi ? o barboros hayrettin paşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaisertr

Alıntıları Göster
    Walla çok benziyo nerden aklına geldiyse helal olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tatianass

Kopardın beni ya Unutmayacam bu mesajı tek kelimeyle ZüPeR

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Alıntıları Göster
    Bence SS çek CD lere bas sakla.[8D100 kopya falan yap 2 ayda bir yenile CD leri CDler ağzına kadar SS dolu olsun. Sırf onun için taşınabilir Harddisk al elleme onu sakla .
    Biliyorum biraz saçmaladım
    quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

• quote:

Bence SS çek CD lere bas sakla.[8D100 kopya falan yap 2 ayda bir yenile CD leri CDler ağzına kadar SS dolu olsun. Sırf onun için taşınabilir Harddisk al elleme onu sakla .
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    vayyy güzel bi şeye benziyo ama araplarda bile büyü var cok sacma eu yu anladıkta ch yide anladık adamlarda büyü olabilir ama islam cok sacma

AMA GÜÇ İÇİN BÜYÜ LAZIM DİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astediks -- 22 Nisan 2008; 19:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: astediks

vayyy güzel bi şeye benziyo ama araplarda bile büyü var cok sacma eu yu anladıkta ch yide anladık adamlarda büyü olabilir ama islam cok sacma

AMA GÜÇ İÇİN BÜYÜ LAZIM DİMİ

Alıntıları Göster
    ben verdim
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Galiba birazcık öyle oldu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

quote:

quote:

Galiba birazcık öyle oldu gibi

Alıntıları Göster
    Torunlara anca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.