Kangal alır:D bu işin şakası ama şu varki 3 kangal tek aslana saldırdığında aslan tek mücadele edemez ama 2 aslan olursa 7 kangalıda alır.
quote:Orijinalden alıntı: india_ipekyoluKangal alır:D bu işin şakası ama şu varki 3 kangal tek aslana saldırdığında aslan tek mücadele edemez ama 2 aslan olursa 7 kangalıda alır.memleketimin hayvanını reklam yapan asıl hayvandır.
quote:Orijinalden alıntı: Ben Ressammemleketimin hayvanını reklam yapan asıl hayvandır.Alıntıları Göster 3 KANGAL 1 ASLANI yiyebilir fakat 2 aslanı 6 kangal yiyemez çünkü kafaları karışır
quote:Orijinalden alıntı: ylpc 3 KANGAL 1 ASLANI yiyebilir fakat 2 aslanı 6 kangal yiyemez çünkü kafaları karışır Kafaları karışır?
quote:Orijinalden alıntı: india_ipekyoluquote:Orijinalden alıntı: ylpc 3 KANGAL 1 ASLANI yiyebilir fakat 2 aslanı 6 kangal yiyemez çünkü kafaları karışır Kafaları karışır?Alıntıları Göster Sen kangalları gerizekalımı sandın kafaları karışır tabi ala ala
quote:Orijinalden alıntı: india_ipekyolu Kangal alır:D bu işin şakası ama şu varki 3 kangal tek aslana saldırdığında aslan tek mücadele edemez ama 2 aslan olursa 7 kangalıda alır. Sen aslan ne biliyon mu
quote:Orijinalden alıntı: CAN-FGMBana o üç kangalı getirin Aslan ı bırak yenmeyi arkasına bakmadan 3üde kaçar.1 kangal 3 aslanı alır. 3 aslan 1 kangalı alamaz. Daha sonra aslanlar kangallar birbirini alır. Ortalık golden retrieverlara kalır.
quote:Orijinalden alıntı: LarausseMan_tr Sen kangalları gerizekalımı sandın kafaları karışır tabi ala ala süper bi yorum
quote:Orijinalden alıntı: KKMquote:Orijinalden alıntı: LarausseMan_tr Sen kangalları gerizekalımı sandın kafaları karışır tabi ala ala süper bi yorum Alıntıları Göster yiyemez ben biliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: babayaru_2manuel noyer(neuer) kanımcaAlıntıları Göster bir fare bir fındığı bir dakikada yerse yüz fare yüz fındığı kaç dakikada yer?