Şimdi Ara

3 Kapılı Araç Satmak Zor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasip kısmet meselesi bu işler. ama en önemli mesele doğru fiyatlandırma.

eski aracım Citroen DS3 1.6 156 idi, ilana koyduktan 2,5 hafta sonra satıldı. o 2,5 haftalık süreçte de bir kaç kişiyle görüştüm ama nasip olmadı onlara.

sahip olduğum 18 aylık süreç içinde de satın aldığım fiyatın baya üstünde sattım aracı.
  • Rockabye R kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın GTI binende var CUPRAYA binende fakat bahsettiğiniz araçlar yüksek segmentte ve parası olan adamın bineceği araçlar benim durumum belli orta halli bir adamım o yüzden bana gitmez konuyu açan arkadaşın zaten durumu iyiyse almalı 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih miralay

Evet haklısın GTI binende var CUPRAYA binende fakat bahsettiğiniz araçlar yüksek segmentte ve parası olan adamın bineceği araçlar benim durumum belli orta halli bir adamım o yüzden bana gitmez konuyu açan arkadaşın zaten durumu iyiyse almalı 👍🏻

2013 yazında bu araçların sunrooflu ve bazı donanımları eklenmiş hali 47 bin TL idi . 2014 yazında 52-55 e çıktı. Leon FR 63500 idi sunroof + Led paketlisi falan

Şimdi bu Cupra ve GTI'ın 0 ı yok diye 1.4 motorlu olanları temizlerin fiyatları baya arttı.

Aslında B sınıfı hot hatch ler pahalı olmamaları gerekiyor ama işte ülkemizin piyasası böyle
  • Kesinlikle, size katılıyorum.. araç piyasamız maalesef çok kötü :(

• 20 yaşımdan beri çok şükür kendi aracıma biniyorum. ilk aracım tek kapı 97 civic ti. 2 sene bindim, ilanı koyduğum gün sattım.
    sonra 4 kapı aldım, mutsuz oldum (megane) sonra çıta yükseldi c30 aldım, inanılmaz bir araçtı. satmak zorunda kaldım 2 haftada satıldı.
    sonra yıne 4 kapı aldım ama yıne cok mutsuz oldum. sonra durumu duzeltınce cok sukur yakın tarıhte yıne C30 aldım. Evlıyım ve yasım 30.
    araba bence zevk ısı. 60 lıralık arabayla 100 liralık keyıf aldıgımı soyleyebılırım.
  • Megane 3 Coupe ile Megane Hb arasında kıyaslama yapmam gerekirse; ben 2012 yılında Meg 3 Coupe Edc bi xenon vs full araç almıştım 2016 sonunda satmaya kalktığımda megane hb manual orta donanımlı fiyatına gitti.Tek kapı arabaya bindiğinde sadece bindiğin anda aldığın zevki kâr sayacaksın,malesef tek kapı araçlar 5 kapı Hb araçlara göre daha çok değer kaybediyor.

• 3 Kapılı Araç Satmak Zor mu?

Şu arac gibiyse her türlü alıcı bulunur.geçen bir arkadaş iki kapı twingo almış yayla gibi araç.yukarda arkadaş bahsetmiş her aracın alıcısı vardır.gönlünüzde coupe iki kapılı bir model varsa alın geçin ikinci elini düşünmeyin.

• otomatikse manuel kullanamayan arkada kapı olmamasındançocuklu küçük ailelere bayan sürücülere satılır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.