Bildirim
3 Kapılı Araç Satmak Zor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sport satmak aslında koaly alıcısını bulursan tabi. Sport araba alan kişiler genellikle bekar, genç kişiler. Bu yüzden 5 kapılılara göre daha zor olabiliyor. -
2 defa tek kapı arabaya bindim. İkisini de satmak ortalama 1 ay sürdü. Bu araçları genelde meraklısı ve genç kişiler alır. İki aracımıda ilk gelen kaporasını verip satışını almıştı. İkinci eli nazlı olur ama keyfi büyüktür -
Genellikle 20-35 yaş arasındakiler kullanır 2. El de biraz apur gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence ederi istendikçe her aracın alıcısı çıkar.
Fiyatları ucuz diye bayanların tercih ettiği bir model bu tek kapılar.Eskiden satmak zordu fakat artık değil,tek kapılarında baya baya pazarı oluştu (unv öğrencileri ,evin annesi ,yeni işe başlayan evin ablası)
O Seatların çoğu oynanmış ama bunu orada söylemiyorlar ilanların hepsi tertemiz ama iç yüzü başka işte insanlar bu yüzden 2.el araç alamıyor .
Cabrio araç da sattık Coupe araç da sattık 2 kişilik araç da sattık. Arabanı doğru tanıtırsan ve parayı abartmazsan illa ki alıcısı çıkıyor. Dürüst satıcı olan tanıdıklarım tek kapılı araç sattı kaç tane 1 hafta içinde gidiyor yine gidip Coupe aldılar .
Mesela 2 tane Cupra var 2 ilan var ama arabalar aynı km ler aynı isimler farklı plakalar farklı şimdi ilan tarihleri farklı olunca insan tereddüt ediyor gel de güven nasıl güveneceksin ?
Veya kazası var ama sanayide yaptırmış o yüzden yazmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockabye -- 8 Mayıs 2017; 22:33:17 > -
3 Kapılı sportif araçlar yaza doğru kolay satılır kışa doğru ucuz alınır buna uyarsanız kar eder satarsınız :) -
Satmakta zorlanan birinden uyguna alırsanız, bu işten kar etmeye çalışmayıp aynı şekilde uyguna verirseniz kolay. -
3kapılı sport araçlar genel olarak 20-30yaşlarındaki kişilerin kullandiğı arabadır.
Benim için 3-4 ayda satılan araç "yormadan gitti" modunda olduğu için, ben bu zor satma olaylarını anlamıyorum.
Bana göre hemen her araç alınır, satılır.
Şans işi biraz. Ancak talebi düşük olan, ikinci elde de az olan aracı satmak daha uzun sürse de, daha rahat oluyor. Alan kişi "gardiiiş bunun şurası şöyle" falan yapmıyor. Sen de küçük bir camianın adamısın. 2 lira için elaleme madara olamazsın. Sonuçta sen de tekrar gidip cins bir araba alacaksın. Sanayide bu arabalara bakanlar belli. Aynı habitatı paylaşan tipler oluyorsun genelde. O yüzden iki taraf için de çok daha dürüst oluyor.
Alması da dertsiz, satması da dertsiz. Saçma sapan adamlarla muhatap olunmuyor. Ibiza'da satarken apaçelerle biraz muhatap olunabilir gerçi. Ancak genel olarak durum bu.
-
almadan satmanın hesabını yapan bir kişi daha.
önce alın binin keyfini sürün.
satma işini, sonra satacağınız zaman düşünürsünüz.
zaten ucuza alacaksınız. ucuza da satacaksınız.
her malın müşterisi vardır.
düzgün fiyatla satılmayan araba olmaz.
eğer korkularınız veya sıkıntılarınız varsa 3 kapı işine hiç girmeyin.
alın 4 kapı polo satacağınız zaman 3 günde satın.
aklınızın bir köşesinde her zaman pişmanlığı da yaşayın. -
boşver seatı sana colt cz3 bulalım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2010-model-temiz-kullanilmis-otamatik-colt-426547422/detay
yarı otomatik olduğu için sokakta bile alıcı buluyorsun
-
bazı tek kapılılar sportif görünüm sunuyor bazısı da sadece ucuz olsun amaçlı üretilmiş duruyor, sportif görünümlü olanlar eğer fiyat çok uçulmazsa kolay satılıyor, zaten tek kapı da bu tarz araçlara yakışıyor, bu yüzde böylesi bir düşüncen varsa da bence aldıktan sonra biraz da harca araca -
ikinci el uygun fiyata temizi alınırsa rahat satılır, değer kaybından etkilenmez -
premium sport modeller kolay alıcı buluyor çünkü alıcısı zengin bir kesim ama alt ara segment zor satıyor çünkü zaten parası olan Mercedes BMW nin coupe modellerine bakıyor parası olmayan da macera aramıyor -
Sende ucuza alacağın için sorun olmaz -
Ülkemizde tek kapılı araç piyasası oldukça düşük genelde genç kesim tercihleri arasında yer alıyor bende gözümü karartıp tek kapılı bir araç almak istiyorum fakat ülke geneli piyasası düşük olduğu için bende hala düşüncelerdeyimm. Ailen ile bir yere giderken soruun , evlendikten aonra cocugun olunca sorunn benden sana tavsiye tek kapılı araçtan uzak durmandır
quote:
Orijinalden alıntı: Semih miralay
Ülkemizde tek kapılı araç piyasası oldukça düşük genelde genç kesim tercihleri arasında yer alıyor bende gözümü karartıp tek kapılı bir araç almak istiyorum fakat ülke geneli piyasası düşük olduğu için bende hala düşüncelerdeyimm. Ailen ile bir yere giderken soruun , evlendikten aonra cocugun olunca sorunn benden sana tavsiye tek kapılı araçtan uzak durmandır
Yanlış düşüncelerdesin.
Bir kız ile tanışıp evlenme kararı almak 2 sene minimum. 9 ay çocuk anne karnında . O çocuk zaten hangi araba olursa olsun 6-7 yaşına kadar A sınıfı B sınıfı coupe cabrio fark etmeyecek.
Yani demek istediğim kendinize bahaneler üretiyorsunuz
50 Yaşında SLK alan da var 55 yaşında Polo Gti - Cupra sahibi olan da var. Sallamıyorum forumlara takılın her yaştan insan değişik arabalara binebiliyor.
-
Her aracın alıcısı olur. 3 kapılı araçlarda da ucuza alacak yine ucuza satacaksın. Kalkıp aldığının 2 lira fazlasına yarın satayım dersen hiç bir aracı satamazsın.
Alacağın aracı bu şekilde değerlendirme. Sen bakıyorsun almak için, demek ki ikinci elinde almayı düşünen başkaları da olacak.
Benzer içerikler
- oto yıkama günlük kazanç
- fm transmitter cızırtı çözümü
- eminevim araba alma şartları
- aracı başkası kullanırsa kasko karşılar mı
- egzoz delik olursa ne olur
- mg4 xpower fiyat
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
- ford transit 2023
- tiguan boyutları
- byd u8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X