bence de tsunami kesinlikle doğru seçim ilk önceliğin performanssa eğer
eğer gücün varsa tabi ki tsunami yoksa lcd ekranlı olan
Bence en güzel 1. kasa digerlerine zaten onun yanında bakılmaz bile canavar gibi tipi var bikere müthiş bişey
Gerek kalmadi zaten atrix siparis ettim Thermaltake Pahaliya Patliyor +Psu almam lazim 160 euro yu gecer atrixin yaninda 480 watt psu var : ) sagolasiniz cevaplar icin hotlamasin konu bolumu rahatsiz etmiyelim demi : )
1. super duruyo!Gora'dan matrixten cıkmıs gbı ben olsam bırıncıyı alırdım!
ben olsam 3 ünü de almam Moding ruhu nerede kaldı arkadaşım. git al 40-50 ytl ye içi ferah bi kasa. Sonra kes biç doğra boya istediğini yap. Zaten bu kasalara yakın bi ücret çıkacaktır. Hem el emeği göz nuru hem muhteşem kendi isteğine göre kasa olacak hem de mod yapmış olacaksın...
Atrix güzel kasa arkadaşım..Fiyatta iyi.
kardeş bende ikinci sıradaki kasadan var çok müthiş birşey ön deki LCDpanel ise dehşet bişiy sıcaklıkları fan hızlarını v.b. görebiliyorsun ALMANI ÖNERİRİM
Şekil Olarak 1. Lcd Ekranıyla 2. Soğutmasıyla 3.
Öne Çıkıyor. Sen En İyisi Üçünü de Al Parçala Kendi Kasanı Yap.
bence 1. seç kardeş karizma açısından
quote:
Orjinalden alıntı: kinggokhan007
bence 1. seç kardeş karizma açısından
Ya kardes lutfen mesaji yazdim tarihe bak ya..
bu arada Atrix almistim ertesi gun geri sattim oyuncak gibi kasa gittim adam gibi Gigabyte Poseidon aldim kral kasa kralll : )
kardeş eğer benim fikrimi istersen ortadaki kasayı şiddetle öneririm.çünkü çok seçenek kullanılmış bikere.usb bağlantısı.orijinal saat göstergesi.şimdi onu bende beğendim.işte bunlar geleceğin bilgisayarı.ortadakini al pişman olmazsın.süper bir tasarım yapılmış.
ADVANCE 8505B ATRIX 66 Euro
kesinlikle tsunami yani tt kalitesi
Bence Backdraft Gamer Case Yani ama zevk meselesi...
2,!!
18 Ekim 2006; 14:05:43
Bu gün 21 Ocak 2007
E yuh en diyim. Konu hortlamış yine.
Bence bunu alan arkadaş 1. kasayı almış, Beyenmemiş satmış 2 yi almış, merak etmiş satmış 3 ü almış sonra da 3 e karar vermiştir :)
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
Bu gün 21 Ocak 2007
Bence bunu alan arkadaş 1. kasayı almış, Beyenmemiş satmış 2 yi almış, merak etmiş satmış 3 ü almış sonra da 3 e karar vermiştir :)
Yok ole olmadii 2 ci aldim igrenc bi kasa sattim adam gibi kasa aldim sanada
İyi seçmişsin kardeş gigabytenin o kasası gayet güzel hayırlı olsun..///m3
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishpower
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
Bu gün 21 Ocak 2007
Yok ole olmadii 2 ci aldim igrenc bi kasa sattim adam gibi kasa aldim sanada
tamam 2.ci yi beyenmediğini söyledim ztn orda. Da niye ban anlamadım ben