Şimdi Ara

3 KASIM 2016 Fenerbahçe - Manchester United

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez internet üzerinden bi müsabaka için bilet alıcam. 3 Kasımdaki Fb- Man utd maçı için bilet alabileceğim güvenli bir internet sitesi önerir misiniz ? Bir de biletler şu an satışta mı yoksa maç tarihine yaklaşınca mı satışa açılıyor öğrenemedim. Bilen birisi yardımcı olursa çok minnettar kalıcam. Teşekkürler

• daha var sanırım biletlerin satışa çıkmasına
    passoligin sitesinde satılır heralde ordan alabilirsin
  • Maç haftası çıkar biletler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

daha var sanırım biletlerin satışa çıkmasına
    passoligin sitesinde satılır heralde ordan alabilirsin

sen çok mu biliyorsun
  • Güvenli bi site ne demek yahu
    Biletler sadece paso com trden alınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biletler çıkmadı. Çıkarsa da FB kart sahipleri bana kalırsa kale arkalarını tüketir. Genel satışa çok az kale arkası kalır diye düşünüyorum. Karaborsa bakınırsan intoko'dan bak. Ya da stadın yanına git 3 saat önceden. Belki düşürürsün.
  • Bende almayı düşünüyorum herhangi bir yerinden stadyumun. 200'e kadar önü var. Yalnız bende passolig falan yok ilk defa kadıköye gideceğim. Bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iptal55 kullanıcısına yanıt
    selam,

bilet alacağın gün ya da 1 2 gün önce passolig'e başvur.37TL ücret alıyorlar fakat kart eline gelmemiş olsa dahi maç günü stadın oradan tek geçimlik kart veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

selam,

bilet alacağın gün ya da 1 2 gün önce passolig'e başvur.37TL ücret alıyorlar fakat kart eline gelmemiş olsa dahi maç günü stadın oradan tek geçimlik kart veriyorlar.

Ben de aynı durumdayım 2kişi gideceğiz yanimdaki 18- almama gerek varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

selam,

Ben de aynı durumdayım 2kişi gideceğiz yanimdaki 18- almama gerek varmı?

evet gerekmekte.
  • özerhan kullanıcısına yanıt
    İlk defa bilet alıcam da internette bir sürü site gördüm, biletler de satışta şu an o sitelerde. Güvenip alsam mı diye tereddütte kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.