Göz çizdirme ameliyatı olan varmı?
Arkadaşlar merhaba gecen salı 0.75 miyop,3.75 astigmattam ameliyat oldum. 2 gün iyiydi ama 3. Gün görüş bozuldu yakini ve uzağı net görememeye başladım. Bugün kontrole gittim. Ekstra damla verdi. lensleri çıkardı. Dışarıda güneş gözlüğü kullan. Herhangi bir sorun yok. Yavaş yavaş görüşün düzelecek dedi. Ama icim rahat etmedi daha önce olan aynı durumu yaşayan varmi ?.
HDD gözükmüyor
İyi akşamlar bilgisayarımda ssd ve hdd var. Hdd'yi D sürücü harici olarak kullanıyordum. Şuan D gözükmüyor ne yapabilirim arkadaşlar içindekiler silinmeden düzeltme şansım varmı ?
Vodafone youtube kotadan yiyor
Msi ge60 0nd klavyesi
Arkadaşlar merhaba eski bir msi ge60 0nd 663xtr model laptopum var günlük işlerde işimi görüyor. 2 haftadir klavyede sıkıntı var. R,t,f,g,v,b tuşları basmıyor. Güncelleme vs denedim ama olmadi sanırım teknik bir sorun var. Elinde klavyesi falan olan varmi satın almak isterim. Sıfır klavyesi şuan 700 TL civarı. Veya farkli birşey yapabilirmiyim tamir vs ?
Vodafone tarife önerisi
542 542 0054 den araniyorum birkaç gündür bugün açtım faturalı tarife önerdiler. 15 gb 750 dk 250 sms 52 tl 15 ay aynı fiyat ayrica ilk 4 ay 3 gb hediye dedi. Normalde bana iyi gibi geldi ama faturasizim şuanda kolay paket yaptim 4 gün önce eğer kabul edersek kolay paketim boşa gidecekti. Sizce nasil fiyat ?
Kıbrıs'ta karantinadayım
Beyler şuan Mağusada 5 yildizli bir otelde karantinadayim bugün 2. Günüm canım sıkılıyor yapmaya birşeyler söyleyin. 10 gün buradayım.
Stres Testi Sonuçları
|
Ssdler hakkinda birkac sorum var
|
Laptop temizlendi ama 60 derece
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.831
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 11.031 (Bu ay: 190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 387 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic