Vodafone youtube kotadan yiyor
-
-
Normaldir onun adi vodafone dicem ama demiyorum
Ahahahhahha😂😂😂😂😂
Bana diyolar sonra vodafone'u sürekli gömüyosun diye,
Adamlar kendileri kaşınıyo ben naapiyim
La olum sizin doğru düzgün bir işiniz olmaz mi?(vodafone) -
youtube vanced kullanırsan kotadan yer hocam kendi uygulamasını kullan premium al papara ile 8 tlye kullanırsın
-
bende de yiyor vancedde daha önceden yemiyordu premium üyelikte de yemeye başlamış olabilir mi
-
YouTube orijinal uygulamasından yemiyor -
Normal youtubeda da kotadan düşüyor hocam denedim. Müşteri hizmetlerini aradim, twitterdan yazdim, şikayet vara sikayet yaptim hiçbir şekilde çözülmedi hâlâ sorunum
-
Kanka niye yesin, pass paketi değilmi, yemez -
vodafone bu çekim kalitesiyle ömürden yiyor
-
Değiştir kanka, zorla tutamazlar
-
Youtube üyeliğiniz yoksa reklam videoları görüyorsanız reklamlar kotadan düşüyor -
👏
-
Paketi 6 aydir kullanıyorum hocam. 15-20 gun onceye kadar bir sıkıntım yoktu. Reklamlarin kotadan yediğini biliyorum tabiki ama bir gecede 360p video izleyip kotadan 1.5 gb gitmesi normal değil.
-
Turkcell'e geç hocam. Ömürden yiyeceğine cepten yesin. Alternatifi TT'dir. -
Sınırsız video olan paketlerde 360p gibi zorunluluklar var mı?
-
Bazen yiyor bazen yemiyordu bende ama bi dönem sürekli yedi en son çağrı merkezini arayıp hat sıfırlama işlemi yaptırdım düzeldi (gibi) :) -
Özel DNS kullanırsanız kotadan yer, sağlayıcı DNS'ini kullanmanız lazım. O ayrıntıya dikkat edin.
-
Hayır.
Benzer içerikler
- yurtiçi internet promosyonu nedir
- vodafone eş sim kart
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- vodafone tarife iptal etme sms
- yeni hat fiyatları 2024
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- yanımda premium nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- vodafone redbox
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X