Şimdi Ara

vodafone sınırsız youtube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
30.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler simdi vadofone sınırsız youtube paketini alsam telefonun internetini paylaşıp bilgisayardan youtube videolarını izlersem internetimden gidermi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Sınırsız YouTube Paketi

Vodafone, kullanıcılarına sınırsız YouTube kullanım imkanı sağlayan bir paket sunmaktadır. Bu paket ile YouTube videolarını dilediğin kadar izleyebilir, indirerek çevrimdışı izleyebilir ve YouTube Premium'un sunduğu avantajlardan yararlanabilirsin.

Sınırsız YouTube Paketi İnternet Paylaşımı

Vodafone'un sınırsız YouTube paketi, internet paylaşımı özelliğini desteklememektedir. Bu nedenle, paketin kapsamındaki YouTube kullanımını yalnızca paket sahibi cihaz üzerinden gerçekleştirebilirsin.

Vodafone Sınırsız YouTube Hotspot

Sınırsız YouTube paketi ile hotspot oluşturarak diğer cihazlarına internet bağlantısı sağlayabilirsin. Ancak, hotspot üzerinden yapılan YouTube kullanımı, paketin kapsamına dahil değildir. Bu durumda, ek ücretlendirme uygulanabilir.

Sınırsız YouTube Paketi Paylaşılır mı?

Vodafone'un sınırsız YouTube paketi, kişisel kullanıma yöneliktir ve başkalarıyla paylaşılamaz. Paket yalnızca paket sahibi cihazda kullanılabilir.

Vodafone YouTube Paketi İnternet Paylaşımı

Vodafone'un sınırsız YouTube paketi hariç diğer YouTube paketleri, internet paylaşımı özelliğini desteklemektedir. Bu paketler ile internetini diğer cihazlarınla paylaşabilir ve YouTube videolarını izleyebilirsin. Ancak, paket kapsamındaki YouTube kullanımının adil kullanım politikasına tabi olduğunu unutmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilen yokmu :(
  • Bildiğim kadarıyla Vodafone paylaşıma izin vermiyor. Kendi internetinden gidiyor.
  • Klip açıp deneyebilirsiniz

Telefonda da tarayıcıdan açınca sınırsız kullanabiliyormusunuz

Uygulamadan sınırsız bildiğim kadarıyla
  • Klip derken sanırım alıp denemem gerekicek kimse bilmiyor 😧
  • erdal121212 E kullanıcısına yanıt
    Evet gider tabii.. Sadece uygulama üzerinden izlenir. Bende wınn var ona takıp denedim. Paylaşımda götürüyor.
  • Mesele web sitesi veya uygulama değil .

Mesele paylaşım vermede ona izin vermiyor . İnternet paketinden yer .
  • teşşekürler cevap verdiginiz için bende deniyim dedim götürüyormuş :(
  • Hotspot normal internet paylaşımı yaparsan evet gider.. cep telefonundan YouTube uygulamasının server adresleri vs vs operatörlere kayıtlı olduğu için cep uygulamasindan gitmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Hotspot normal internet paylaşımı yaparsan evet gider.. cep telefonundan YouTube uygulamasının server adresleri vs vs operatörlere kayıtlı olduğu için cep uygulamasindan gitmiyor..
    başka bi yolu yokmu
  • Götürür hocam başka yolu olsa bizlerde kullanırdıkda bir süre bu tür soruna cevap bulunacağını sanmıyorum
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    hocam bende gitmiyordu saatlerce youtube izliyodum normal paketten 1 mb bile gitmemişti

deneyebilirsiniz fakat bende hiç gitmemişti
  • fra.bakr F kullanıcısına yanıt
    alla alla bizde gidiyor anlamadım
  • Pc'ye android emülatörü kurup ona youtube yükleyerek izlemeyi deneyebilirsiniz, emin değilim ama belki bu şekilde mümkün olur.
  • Bugün vodafone kullanan bir arkadaşım yolladı.

vodafone sınırsız youtube
  • hotspot yapip paylasirsaniz kotadan yemiyor pcde ama sim karti wina veya 4.5g modeme takarsaniz modem.kendini kapatiyor 5 dk sonra bizzat red 20 plus tarifesiyle denendi hotspotla sinirsiz kullanabilirsiniz vodafone modemle denendi belki avea veya turkcel modeme takilirsa kapatmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 6 Şubat 2019; 3:54:15 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hadi youtube instagram sınırsız olsun, chromeda 50gb nasıl yapmış acaba oradan da mı youtubea girmiş ne yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

hadi youtube instagram sınırsız olsun, chromeda 50gb nasıl yapmış acaba oradan da mı youtubea girmiş ne yapmış
    Hiç bilmiyorum vallahi
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    bi açık falan bulmuş bence bu adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.