Şimdi Ara

vodafone sınırsız youtube (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

bi açık falan bulmuş bence bu adam
    Nasıl yaptı nasıl etti öğrenip haber vericem

Hatlar karıştı
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    evet karışmış ama şimdi anlaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

evet karışmış ama şimdi anlaşıldı
    Napim be abi açık diyince aklıma direk o geliyor
  • bu nasıl bşr saçmalıktır. küçücük telefondan nasıl video izleyelim? sınırsız verecekseniz paylaşıma açık vein. bütğn operatörler çok çakal, sırf sınırsız diyebilmek için böyle saçma sapan tarifeler uyduruyor. biz yer miyiz hayır alın sınırsızınızı başınıza çalın.

• rose76 kullanıcısına yanıt

Rakip operatörün faturalı tarifelerin de ek paket olarak sınırsız YouTube ayda 29,58₺. Hotspot yapabilirsin, bu dediğim ek paket ile.

Başka operatörde sınırsız youtube paketi hotspotla beraber 29.58 ₺
  • https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-aylik-sinirsiz-youtube-paketi-29-58-tl-ilginc-bilgiler-icerir--149042877

onu da paylaşınca kotadan yiyormuş. neyse ben buldum tarifemi 50 gb 65 tl . çift hatlı zaten telefonum modeme de gerek yok onu takarım mis gibi kullanırım .

bu konudaki bilgiler yanlış. ayrıca kullananlar hotspot yapılabiliyor diyor.

• vodafone sınırsız youtube verdi paylaşıma açtım şakır lakır kendi verimden gitti. sınırsız yalnızca telefondan uygulama üzerinden oluyor

Hocam telefondan YouTube'a tarayıcıdan da girerseniz video kalitesi ne olursa olsun kotadan düşmüyor. YouTube video indirme uygulamalarıyla download yaparsanız da kotadan düşmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihandiyebiri

Hocam telefondan YouTube'a tarayıcıdan da girerseniz video kalitesi ne olursa olsun kotadan düşmüyor. YouTube video indirme uygulamalarıyla download yaparsanız da kotadan düşmüyor.

tvnin uygulamasından youtube'u açıp youtube uygulamasından girdim 1 gb gitti. kota 5.5 tu 4.5 oldu. sınırsız haftalık youtube var ama kendi verimden gitti. zaten ben bir başka oparatörle kullanılan verilerin tl düşümü hakkında görüştüm. paylaşımdaki verileri görüntüleyemiyorlar. görüntülemediklerinin hangisinden gittiğini sistem ne bilsin? uygulama paketi ne olursa olsun telefondan uygulama üzerinden girilerek yapılmalı. diğer şekilde veriden düşüyor.

denediklerim: turkcell yaani 1 gb, turkcell tv, vodafone tv,vodafone- sınırsız youtube

hiçbirinde paylaşım kabul etmiyor.

• Faturasızım aylık sınırsız youtube paketi almak istiyorum.Yanımda uygulamasında sadece haftalık var.Aylık nasıl alırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.