|
vodafone sınırsız youtube (2. sayfa)
-
-
evet karışmış ama şimdi anlaşıldı -
Napim be abi açık diyince aklıma direk o geliyorquote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
evet karışmış ama şimdi anlaşıldı -
bu nasıl bşr saçmalıktır. küçücük telefondan nasıl video izleyelim? sınırsız verecekseniz paylaşıma açık vein. bütğn operatörler çok çakal, sırf sınırsız diyebilmek için böyle saçma sapan tarifeler uyduruyor. biz yer miyiz hayır alın sınırsızınızı başınıza çalın.
-
Rakip operatörün faturalı tarifelerin de ek paket olarak sınırsız YouTube ayda 29,58₺. Hotspot yapabilirsin, bu dediğim ek paket ile.
-
Başka operatörde sınırsız youtube paketi hotspotla beraber 29.58 ₺ -
onu da paylaşınca kotadan yiyormuş. neyse ben buldum tarifemi 50 gb 65 tl . çift hatlı zaten telefonum modeme de gerek yok onu takarım mis gibi kullanırım .
-
bu konudaki bilgiler yanlış. ayrıca kullananlar hotspot yapılabiliyor diyor.
-
vodafone sınırsız youtube verdi paylaşıma açtım şakır lakır kendi verimden gitti. sınırsız yalnızca telefondan uygulama üzerinden oluyor -
Hocam telefondan YouTube'a tarayıcıdan da girerseniz video kalitesi ne olursa olsun kotadan düşmüyor. YouTube video indirme uygulamalarıyla download yaparsanız da kotadan düşmüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CihandiyebiriHocam telefondan YouTube'a tarayıcıdan da girerseniz video kalitesi ne olursa olsun kotadan düşmüyor. YouTube video indirme uygulamalarıyla download yaparsanız da kotadan düşmüyor.
tvnin uygulamasından youtube'u açıp youtube uygulamasından girdim 1 gb gitti. kota 5.5 tu 4.5 oldu. sınırsız haftalık youtube var ama kendi verimden gitti. zaten ben bir başka oparatörle kullanılan verilerin tl düşümü hakkında görüştüm. paylaşımdaki verileri görüntüleyemiyorlar. görüntülemediklerinin hangisinden gittiğini sistem ne bilsin? uygulama paketi ne olursa olsun telefondan uygulama üzerinden girilerek yapılmalı. diğer şekilde veriden düşüyor.
denediklerim: turkcell yaani 1 gb, turkcell tv, vodafone tv,vodafone- sınırsız youtube
hiçbirinde paylaşım kabul etmiyor.
-
Faturasızım aylık sınırsız youtube paketi almak istiyorum.Yanımda uygulamasında sadece haftalık var.Aylık nasıl alırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X