Şimdi Ara

Turkcell ile bedava facebook lite keyfi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar android için facebook lite uygulamasını indirerek bedava facebooka girebilirsiniz uygulamayı indirmek için http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/facebook-lite-1-6-0-35-81-android-apk-download/ linkte girip download a basın.

NOT: her ihtimale karşı hattınızda tl olmasın aksi taktirde mobil veri açıldığı an kesinti olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SimCarD

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1506485

Pencereyi kapa ?

Şikayet edilecek bi durum yok kardeşim emek verip paylaştım emeğe saygıda kalmamış! tamamen yasal 0.facebook gibi düşün nasıl ki önceden ücretsizdi buda resimli versiyonudur. Şu bakıma tl yokken girin diye uyardım bi site yada mobil uygulama bağlantısı ücretsiz olsada mobil veri açıldığı an arka planda güncellemeler olabileceğinden tl varsa kesilebilir dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meculadam M kullanıcısına yanıt
    Bu devirde herkesin paketi var gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimCarD

Bu devirde herkesin paketi var gerek yok

Facebook dışında çok fazla kullanımı olmayan mesela, 100 MB bir paket alıp Facebook Lite kullanarak Facebook kullanabilir eğer paketten düşüm olmayacaksa. Zaten paket olmadan kullanım mantıklı değil ki, telefonun kendi veri alışverişi operatörün ücretsiz tarifesi dışında olduğundan ücretlendirme olacak...
  • Simcard kardeşim senin paketinin olması herkeste olduğu anlamına gelmez durumu olan var olmayan var isteyen indirir kullanır ayrıca bu lite uygulaması facebookun resmi uygulamasıdır diğer operatör aboneleride indirip kullanabilir standart facebook uygulaması cihazda 50 mb'ye kadar yer kaplarken lite uygulamasının boyutu 1 mb yer kaplar ve az kota yer turkcell abonelerine ise uygulama içinde dolaşmak ücretsizdir hat üzerinde internet paketi varsa eğer liteyi kullanırken pakettende yemez şimdi biri paketi olmadan ve bakiyesi varken girmeye kalkar vay efendim tl'm kesildi derse diye özelliklede belirttim kendisi artık ne sandıysa anlayamadığım bi nedenle hemen şikayette bulunmuş konuyu kirletme kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meculadam M kullanıcısına yanıt
    thanks god facebook lite for pc here, have fun guys.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hummeritor -- 3 Şubat 2017; 6:19:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.