Arkadaslar orta kata koyup evin her tarafindan rahatca baglanabilecegim kuvvetli bir modem istiyorum yada ortalama bir modem ve yukseltici de isimi gorur mu? Su an Airties rt-210 kullaniyorum buna yukseltici takamiyorum sanirsam cunku ustunde buna benzer bir giris goremedim ve bu modemimim bir tane anteni kirik oldugu icin istedigim performansi da alamiyorum. Yardim ve yorumlariniz icin simdiden tesekkurler, iyi forumlar.
Dagiticisiz yeter mi 3 katli eve hocam sen nasil bir ortamda kullaniyorsun? Yorumlara baktim herkes olumlu birseyler yazmis fiyati da iyi duruyor.
Dostum ayni modemi iki ay once ailemin oturdugu eve Darty'den daha ucuz fiyata almistim. Ailemin evi 3 katli ve senin istedigin gibi bende orta kata kurdum modemi ve her katta gayet kuvvetli sinyal gucu vardi.
quote:
Orijinalden alıntı: 31AsDeR
Dagiticisiz yeter mi 3 katli eve hocam sen nasil bir ortamda kullaniyorsun? Yorumlara baktim herkes olumlu birseyler yazmis fiyati da iyi duruyor.
yetebilir. benim önerim zyxel 5 db antenli olanı 661 idi, al linki de bu.
modeminiz var ise yeni modem almaya gerek yok, bir adet asus rt-n10+ tarzı repeater ile işi çözersiniz tek cihazda iş bitsin istiyorsanız dsl-n10 ya da dsl-n12u yu seçenekleriniz arasında bulundurabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme