Şimdi Ara

ev almak üzereyim çatı katı 5. kat yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
39.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 kat olması beni çok tedirgin ediyor rutubet konusunda mütait evi daha yeni yapıyor kaba inşaat çatıyı gizli kiremit çatı Veya ince saç çatı yapacagım diyor yalınım yapacakmı sormadım
    şimdi sormak istiyorum çatı katı bina almalımıyım yoksa vazmı geçmeliyim çok terettütte kaldım sorun yaşarım diye
    bana yol gösterici yardımcı olurmusunuz
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan1979 -- 23 Ağustos 2012; 18:08:19 >

• rutübet filan olmaz ama kışın ısınma problemin olur.hele ki dublex bir evse vereceğin yakıt parasıyla 3 yılda yeni bir ev alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

rutübet filan olmaz ama kışın ısınma problemin olur.hele ki dublex bir evse vereceğin yakıt parasıyla 3 yılda yeni bir ev alırsın
    atlıcan sanıp geldim
  • Kaba inşaattan ev almayın mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

rutübet filan olmaz ama kışın ısınma problemin olur.hele ki dublex bir evse vereceğin yakıt parasıyla 3 yılda yeni bir ev alırsın
    dubleks degil apartman herkatı satılmış sadece 5. kat kalmış
    gerçekten okadar çokmu soguk oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

Üstü açık olduğu için soğuk olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

Üstü açık olduğu için soğuk olur.

Alıntıları Göster
    üzerine gizli kremit çatı yapacak yine soguk olurmu

kremit altına membran kullanacakmı sormadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

üzerine gizli kremit çatı yapacak yine soguk olurmu

kremit altına membran kullanacakmı sormadım

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    ev tavanı asmolen tavan yani beton kalın tugla döşeli onun üzerine kremit çatı olacak yinede soguk veya sıcak olurmu

yer izmir
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Çalan çırpan bir mühahhit değilse yalıtımını yapar.
    Yoksa yazın da kışın da en üst katlar can sıkıyor.
    Ama geniş balkon teras filan varsa 10 numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaksıDeğilEğitimci

Çalan çırpan bir mühahhit değilse yalıtımını yapar.
    Yoksa yazın da kışın da en üst katlar can sıkıyor.
    Ama geniş balkon teras filan varsa 10 numara olur.

Alıntıları Göster
    Üstüne istediği çatıyı yalıtımı yapsın kışın soğuk yazın sıcak olur buda almaman için geçerli bi sebeb bence sonra pişman olma
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    sadece ısınma konusun da biraz sıkıntı yaşarsın hocam. yazın yanarsın kışın donarsın
  • Bence Bir apartmanda 1.kat ve sonuncu kat alınmaz neden dersen üst katta dedigin gibi rutubet gorulebilir
    1.ve sonuncu katlar soguk olur ara katlar daha az dogalgaz parasi oder siz en az 20-30 tl daha fazla odersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maloney

Bence Bir apartmanda 1.kat ve sonuncu kat alınmaz neden dersen üst katta dedigin gibi rutubet gorulebilir
    1.ve sonuncu katlar soguk olur ara katlar daha az dogalgaz parasi oder siz en az 20-30 tl daha fazla odersiniz
    teşekkürler yorumlarınız için

yokmu hiç memnun olan herkes şikayetçi olmuş durumda hiçbi olumlu yanı yok en üst katın
  • quote:

teşekkürler yorumlarınız için

yokmu hiç memnun olan herkes şikayetçi olmuş durumda hiçbi olumlu yanı yok en üst katın

Alıntıları Göster
    bi arkadaşım sırf deprem yüzündenn ne olursa olsun çatı katı alırım diyorduu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 21 Ağustos 2012; 22:09:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Alıntıları Göster
    2 kere en üst çatı katında oturdum güzel yanlarıda var kötü yanlarıda güzel yanı genelde günlük güneşlik olur açık havalarda, binanın içindeki gürültüyü duymazsın bazen merdivenlerden paldır küldür inenler olur ondan kurtulursun ,kötü yanı eğer çatı düzgün yapılmadıysa akma vs olur birde soğuk tabiki en çok seni etkiler aynı zamanda çok sıcaklarda bunaltıcı olabilir kısaca böyle

• quote:

Alıntıları Göster
    çatı katını pek tercih etmem ben olsam. Hem akma konusu falan olur hemde asansör yoksa eğer bi hasta olsan falan çıkması zor olacak. Yaşlı akraban falan varsa çıkması zor olacak. onlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

çatı katını pek tercih etmem ben olsam. Hem akma konusu falan olur hemde asansör yoksa eğer bi hasta olsan falan çıkması zor olacak. Yaşlı akraban falan varsa çıkması zor olacak. onlar için

Alıntıları Göster
    Bak sakın alma derim.Çünkü benim dedemlerin evi en üst kat ve ısınma parasını herkezden çok yakıyorlar.Buna yalıtım yapıcaksın,süngeri falan bin türlü hali var ve rutubette oluyordu ama yüksekten bakmak hoş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

2 kere en üst çatı katında oturdum güzel yanlarıda var kötü yanlarıda güzel yanı genelde günlük güneşlik olur açık havalarda, binanın içindeki gürültüyü duymazsın bazen merdivenlerden paldır küldür inenler olur ondan kurtulursun ,kötü yanı eğer çatı düzgün yapılmadıysa akma vs olur birde soğuk tabiki en çok seni etkiler aynı zamanda çok sıcaklarda bunaltıcı olabilir kısaca böyle

evet gürültü olayı kesinliklee,apartmanlar da en çok karşılaşılan mevzuu..
  • quote:

çok zekiymiş(!) o arkadaşın. depremde her evin zayıf noktasını ve nasıl yıkılacağını biliyor mu? toprağın evi yutacağını ve çatı katından yürüyerek dışarı çıkacağını mı sanıyor? isterse ahşap evde otursun, eceli geldiyse tek katlı ahşap evde de ölür. eceli gelmediyse isterse -3 bodrum katta otursun, isterse tüm bina üzerine yıkılsın olaydan 1 ay sonra bile sağ kurtarılır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.